Şimdi Ara

Donanımhaber Grid Takımı (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.244
Cevap
6
Favori
74.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İndirdiği dosyalar CPU'nun hesaplayacağı dosyalar. İndirme çok kısa sürer. Senin söylediğin süre o parçanın tahmini hesaplanma süresi. PC'yi kapatırken sağ tıklayıp snooze der ve boincten çıkar sonra da PC'ni kapatırsan veri kaybı olmaz kaldığı yerden devam eder hesaplamaya. Bitince de servera geri gönderir. Hoşgeldin bu arada.
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Benim Word Community Grid'de 4 yıl öncesinden zaten account'um varmış. Parolamı girdim online oldum sitede. Program değişmiş, BOINC diye bir şey çıkmış, siteden indirdim ve kurdum onu. Buraya kadar sorun yok. Fakat paketleri alıyor bir kaç saat içinde tamamlıyor sonra göndermeye hazır diyor. Gönderdiyor mu ne yapıyor bilmiyorum ama tamamlanmış görevlerde gözükmüyor. Üstelik siteye girip son paket ne zaman gönderilmiş diye bakınca 4 yıl öncesi gözüküyor. Üstelik sitede Device Manager kısmına bakınca 4 yıl önceki Agent Type ve yanında device name'im kullanıcı adımla aynı gözüküyor üstte anytime'ı seçersem, fakat agent type'ı boinc olan'ın yanında device name'im windows-d3df5f8gf tarzı bir şey yazıyor kullanıcı adım değil.

    Nasıl halledebilirim bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ELDRUN

    Arkadaşlar bir sorunum var. Benim Word Community Grid'de 4 yıl öncesinden zaten account'um varmış. Parolamı girdim online oldum sitede. Program değişmiş, BOINC diye bir şey çıkmış, siteden indirdim ve kurdum onu. Buraya kadar sorun yok. Fakat paketleri alıyor bir kaç saat içinde tamamlıyor sonra göndermeye hazır diyor. Gönderdiyor mu ne yapıyor bilmiyorum ama tamamlanmış görevlerde gözükmüyor.


    O işleri gönderiyor ancak tasks sekmesini güncellemesi biraz zaman alıyor fakat messages sekmesine bakarsan upload ettiğini görürsün. Ayrıca projects sekmesine gelir ilgili projeyi seçer ve update dersen tamamlanmış işleri tasks sekmesinden de kaldırır. Bu, biraz güncellemeyle ilgili bir durum. Endişe edecek birşey yok. BOINC çıktığından beride bu durum böyle.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ELDRUN

    Üstelik siteye girip son paket ne zaman gönderilmiş diye bakınca 4 yıl öncesi gözüküyor. Üstelik sitede Device Manager kısmına bakınca 4 yıl önceki Agent Type ve yanında device name'im kullanıcı adımla aynı gözüküyor üstte anytime'ı seçersem, fakat agent type'ı boinc olan'ın yanında device name'im windows-d3df5f8gf tarzı bir şey yazıyor kullanıcı adım değil.

    Nasıl halledebilirim bilgisi olan var mı?


    Buda güncelleme prosedürü ile ilgili bir durum. Yeni bir sistemle katıldıysan BOINC'e, ilgili host'un gözükmesi 1-2 gün bazen 3 gün bile sürebiliyor. Bu süre dolduktan sonra ilgili bilgilerin çıktığını göreceksin. Ayrıca hostları, WCG den değil boincstats.com sitesinden takip edebilirsin. Ben bizim takımla ilgili bütün bilgileri oradan takip ediyorum. Kim, günlük ne kadar kredi yapıyor. Hangi CPU yu kullanıyor. İşletim sistemi nedir vs. hepsi bir tıkla elimin altında. ;)

    Takıma bekleriz bu arada. Takıma henüz katılmadın galiba. Takıma nasıl katılabilirim diye sormazsın umarım. Birkaç saatini ayırarak konunun ilk mesajını okuyabilirsin. :)




  • Teşekkürler cevapların için. Host'ta gözükmediği için sorun var sanıyordum, sorun yokmuş iyi.

    Teklifin için sağol fakat başka bir takıma üyeymişim zaten.
  • Buna benzer bir uygulamayı bir türk üniversitesi yapamazmı çokmu zor acaba, sonuçta son 4-5 yıl içinde pc kulllanımı oldukça arttı ülkemizde neredreyse şehir merkezlerinde tv gibi bişi oldu olmayan ev yok tübitak buna önderlik ederse ülkemize büyük katkısı olur diye düşünüyorum amerikan olduğu için soğuk bakıyorum bu projeye şimdilik bir türkün yapmasını beklicem.
  • Bende katıldım WCG ye 5dkda bişiler down. etti ama 5 saat gibi bişiler yazıyor
    Edit:Düzeltiyorum 10 saat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 1 Mart 2009; 12:23:28 >
  • şimdiden 8K puan oldu bütün gün açık olsa nası 0lur acaba
    yok mu gridin klübü bu sitede üye olalım ? (66 kişi var görünüyor)
  • Ben de katıldım takıma.

    Yanlız birşey sorucam bionic sadece işlemciyi mi kullanıyor? Orta sınıf bi ekran kartının hesap gücü işlemciden daha yüksek. folding@home destekliyor ekran kartını.
  • para kazanan varmı aramızda ?
  • seti ye ne oldu açılmıyor sayfası haberi olan varmı ?
  • kaç gün geçti bir soru sordum daha cevap yok. birileri baksın lütfen.

    seti ye ne oldu diye sormuştum.

    ve bana sadece türkiyeye açılmıyor gibi geliyor.
  • Bu uygulamanın varlığını ilk defa duydum.Bence internet üzerinden yaygınlaştırılabilir.
    Bir sorum olucak: İşlemci performansı %100 çalıştığında bilgisayarda donmalar meydana gelir. (çoğu virüs bunu amaç edinmiştir) Bu uygulama biz işlemcinin %20-10 luk kısmını kullanıyorken ,bu programda çalıştığında bilgisayarda donmalar yaşanır mı? veya 2 uygulama çalışıyorken performans %80-90 arasında iken yeni açtığımız uygulamada sıkıntı yaşar mıyız?
  • Paylaşım çok hoş olmuş özenle okudum, tebrikler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIgestapoIII -- 15 Nisan 2009; 0:50:47 >
  • Bırak setiyi :) arada kilitlenio sayfaları doğal bişi

    FLU Ya Hucum edin Domuz Gribi Antivirus ü için KASIYoruz şuan..
  • 1m puanım nere gitti çok merak ediyorum




  • Duruyor işte yerinde, bir yere gitmemiş. :)
  • gitmişti yazı yazdım düzelttiler :)
  • Selamlar arkadaşlar,

    Projeye katılmadan önce çok kısa bir sorum olacak: paketi çözme işlemi sırasında programı kaldığı yerde dondurup, sonra tekrar başlatabiliyor muyuz ?
    Sorma amacım çok kısa süre kullandığım bilgisayarda kendi hesaplama işlerim olduğunda bağlantıyı kesip sonrasında tekrar başlatmayı planlamam.

    Şimdiden teşekkürler.
  • aklıma bir şey takıldı bu işle ilgili, aslında önemsiz bir şey ama

    şimdi çift çekirdekli işlemcilerde iki tane thread görüyoruz. iki farklı iş yapıyor
    eğer işlemci üç veya daha fazla çekirdekli olursa yaptığı thread sayısı da o şekilde artacak mı? program triplecore veya quadcore destekliyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aerodyne

    Selamlar arkadaşlar,

    Projeye katılmadan önce çok kısa bir sorum olacak: paketi çözme işlemi sırasında programı kaldığı yerde dondurup, sonra tekrar başlatabiliyor muyuz ?
    Sorma amacım çok kısa süre kullandığım bilgisayarda kendi hesaplama işlerim olduğunda bağlantıyı kesip sonrasında tekrar başlatmayı planlamam.

    Şimdiden teşekkürler.


    Problem olmaz. İstediğin zaman durdurup kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.