Şimdi Ara

iPod KİLİTLENME ile ilgili Çözüm (TÜM iPod kullanıcıları Baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
33.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPod kilitlenme sorunu:

    arkdşlar herhangibir sorun yoq şunu unutmayın Apple herzaman 1 numara Microsoft Zune dan çekinin bundan çekinmeyin.Arkdaşım o sorun senin içine atıın müziklerden kaynaklanıyor.Gelişi güzel parça atmalar,korsan parçalar çaları yavaşlatıyor.Bana 50 kere oldu korkma ama şunu söleyim bu cihazda res atma yoq hatta bilg.bağlasanda sorun dewam eder.sonuçta pilinin bitmesini bekliycen.Sonra kendi kendine kapanınca tekrar sarj etmeye başla.Şimdi sana bi daha bu sorunla karşılaşmaman içni yapman gerekenleri anlayaım.1.cisi şarkılarını dewamlı listele yani türkçe parçalar yabancılar rnb falan die bunu yapmandaki sebep sen müzik dinlersen misal 1000 şarkın war hepsini bi kere açıyorsun ve bide ipodunu karışık parçalr değiştir butonunu açınca bir takılma oluyor.Bunu kesin yap 2.ciside bilg.bir mp3tag programı kur.bu program etiket silme programı.Mesela mp3 indirion reklamı çıkıo sitenin bu inanılmaz yavaşlatıo**** tag programıyla bu reklamları site isimlerini vea müzik kapaklarını rahatça silebilirsin bu sayaede ben hızlanma olucak ipodunda hemde şarkılar korsanlıktan çıkıp sadece sana ait olucak umarım yardımcı olabilmişimdir.

    not;ipoda kesinlikle virüs girmez bu seni korkutmasın ben bu dediklerimi denedim inanılmaz hızlı parça atlıyor.;) kolay gelsin



  • guzel paylasim,basta birsey anlamasamda!
  • Seni bana allah gonderdi az once takıldı ipod ablama ne dicem die korkuodum saol ya inş duzelir şarjın bitmesini beklicem demek
  • insalah reset olayi su touchlarda vardir. yoksa bekliyemem tum gun yoldayken!
  • Meretin de pili öyle kolay bitmiyor ki, bekle Allah bekle bitsin diye :(
  • Cihaza reset atmak için pilin bitmesine gerek yok. Tuş kilitini kapayıp açın sonra ortadaki tuşa menu tuşuna aynı anda basıp ekranda apple logosunu görene kadar bekleyin....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Orcunsau

    Cihaza reset atmak için pilin bitmesine gerek yok. Tuş kilitini kapayıp açın sonra ortadaki tuşa menu tuşuna aynı anda basıp ekranda apple logosunu görene kadar bekleyin....



    Aynen arkadaşın dediği gibi.. Yoksa çok beklersin :)
  • Cihazın ortatus ve menu tusuna basınca resetlenıyor.Bosu bosuna pilin bitmesini beklemeyin.
  • Sorunu halletmiştim ama teşekkür etmeyi unutmuşum, verdiğiniz bilgi için teşekkürler ;)
  • ipod a kesinlikle virüs girmez denmiş ya ilk mesajda, bu gerçek mi ?? bazı başlıklar war alete virüs girdi nasıl silecem die ??
  • orta tuş+menu tuşu 5-6 sn basınca resetleniyor, bu arkadaş nasıl bu kadar büyütebilmiş sorunları hayret. Gerçi ne yazdığınıda anlayamadım ama olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 20 Şubat 2008; 14:38:30 >
  • 15gun once e konular var ipodkilitlendi oldu da uye oldugumdan beri ipoda virus girdi diye baslikyaziyo burda da kesinlikle girmez yaziyo viros giriyo mu
  • ipod virüsten etkilenmez diye biliyorum girse girse ancak flash disk olarak kullanırken içine virüs girmiştir. O tarz virüsler var. Fakat ipodun çalışmasını etkilemez. Çalışma prensibi farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haddaway -- 21 Şubat 2008; 3:34:26 >
  • arkadaşlar ipod kilitlenmesi için şarjın bitmesine gerek yok kolay ve basit bi işlemden sora ipodunuz eski halini hemen alıyor
    iPod'um donmuş görünüyor
    Bir donma sonrasında iPod'un nasıl sıfırlandığını veya nasıl yeniden başlatıldığını öğrenin.


    Bir iPod shuffle'ınız varsa sıfırlama adımları için buraya tıklayın.

    Önemli: iPod'unuz donmuşsa veya açılmıyorsa iPod duraklatılmış veya tuş kilidi kilitli konumda olabilir. Eğer öyleyse ekranda bir kilit sembolü görünür. tuş kilidini açık konumuna kaydırıp ekranı denetleyin.

    iPod'unuzu bir sabit sürücü (disk kipi) olarak kullanıyorsanız iPod'u iTunes'da ya da Mac OS'tan çıkarmaya hazır olana dek "Bağlantıyı kesmeyin" mesajının ekranda kalması normaldir. iPod'un donmasını önlemek için iPod'u nasıl bilgisayarınızdan çıkaracağınızı ve bağlantısını keseceğinizi öğrenin.

    iPod'unuz donmuşsa veya açılmıyorsa onu sıfırlama adımları, modele göre değişir. Emin değilseniz hangi iPod modeline sahip olduğunuzu kolayca söyleyebilirsiniz.

    iPod mini, iPod mini (İkinci Nesil), iPod photo ve iPod'u (Tıklama Tekeri) sıfırlamak için


    Tuş kilidini açıp kapatın. (Anahtarı Hold'a kaydırıp sonra da yeniden kapatın.)

    Apple logosu görünene dek yaklaşık 6- 10 saniye kadar Menü ve Seç düğmelerini basılı tutun. Bu adımı yinelemeniz gerekebilir.
    İpucu: iPod'unuzu sıfırlama konusunda zorluk yaşıyorsanız onu düz bir yüzeye yerleştirin. Seç düğmesine basan parmağın tıklama tekerleğinin hiçbir bölümüne dokunmadığından emin olun. Ayrıca Menü düğmesine, tıklama tekerleğinin merkezine yakın değil dışına doğru bastığınızdan da emin olun.

    Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramadıysa iPod'u bir güç adaptörüne bağlamayı ve güç adaptörünü bir elektirik prizine takmayı ya da iPod'u bilgisayarınıza bağlamayı deneyin. Bilgisayarın açık olduğundan ve uyku durumuna geçmeye ayarlı olmadığından emin olun.
    iPod, iPod (kaydırma tekeri), iPod (dokunma tekeri ve iPod'u (dock bağlayıcı) sıfırlamak için


    Tuş kilidini açıp kapatın. (Anahtarı Hold'a kaydırıp sonra da yeniden kapatın.)

    Apple/iPod logosu görünene dek, yaklaşık 6-10 saniye kadar Oynat/Duraklat ve Menü düğmelerini basılı tutun. Bu adımı yinelemeniz gerekebilir.

    Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramadıysa iPod'u bir güç adaptörüne bağlamayı ve güç adaptörünü bir elektirik prizine takmayı ya da iPod'u bilgisayarınıza bağlamayı deneyin. Bilgisayarın açık olduğundan ve uyku durumuna geçmeye ayarlı olmadığından emin olun.

    iPod'unuzu hala sıfırlayamıyorsanız Seç düğmesine basmak için bir elden yalnızca bir parmağı ve Menü düğmesine basmak için de diğer elden bir parmağı seçin.

    iPod'u sıfırladığınız zaman tüm müzikleriniz ve dosyalarınız kaydedilir, fakat bazı özelleştirilmiş ayarlar kaybolabilir. Tarih ve zaman korunur (güç olmadığı için iPod kendini sıfırlayıp sonra da güce yeniden bağlanmadıysa). Yer İşaretleri, Hareket Halindeki Listeler, Backlight süre ölçer gibi diğer bir çok özelleştirilmiş ayar, sabit sürücünün en son açıldığı zamanki halleriyle korunur.

    iPod'unuz bu adımlara yanıt vermiyorsa "iPod aksaklıkları giderme temelleri ve servis SSS" belgesindeki ek adımlara bakın.

    Ek Bilgiler

    Apple, zaman zaman iPod Software Update uygulamasının yeni sürümlerini yayınlar. Bu daha yeni sürümler, yeni işlevler ya da var olan özelliklerde gelişmeler içerebilir. iPod'un yazılımını güncelleştirme hakkında bilgi edinin.

    iPod'u, özgün fabrika ayarlarına geri döndürmek için iPod'u yeniden yüklemek için iPod Software Updater izlencesini kullanın.
  • ewt beklemene gerek yok bu olayı yaparsan reset atar arkadaşın dediği kasma olayı doğru dosyalar halinde en iyisi...
    quote:

    Orjinalden alıntı: Orcunsau

    Cihaza reset atmak için pilin bitmesine gerek yok. Tuş kilitini kapayıp açın sonra ortadaki tuşa menu tuşuna aynı anda basıp ekranda apple logosunu görene kadar bekleyin....
  • çok sağolun valla tam bunu arıyodum işte
  • Aynı kilitlenme sorununu bende ipod video da yaşıyorum cihazı bilgisayara bagladım ve sonra baglantıyı kesmeyin yazısı ekranda kaldı reset atın düzelir demişler fakat içindeki bilgiler gidermi gitmezmi bi bilgi vermemişler acaba bu konuda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
  • yaaa benim iPod'u pc ye takınca şarj oluyor ne yapmam gerekli içine hiçbir şey atamıyorum lütfen bana yardım edin.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    ıpod'un apple logosu ekranda dondu kaldı orta tuş+menu tuşuna basıp beklememe rağmen apple logosu tekrar ekrana geliyo şarjın bitmesini de bekledim sonuç yine aynı sorunu çözemedim çözüm hakkında bilgisi olan varmı dır

    İyi günler...
  • Abi Ben sana Söyliyim o İpod gitmiş Geçmiş olsun onu servise versen olmaz banada aynı şey olmuştu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.