Şimdi Ara

Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
79.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bu ürünün 500 gb aldım ama bir türlü tv de gösteremedim tv scart girişli aynı sorunu yaşayıpta çözen arkadaş varmı?
    şimdiden teşekkürler..
  • Kardeş
    elektronikçiye gidip scart'ı RCA'ya çeviren dönüştürücüyü alcaksın 3-5 YTLye sorun çözülecek..
    İmkan bulabilirsem fotoğrafını da koyarım bahsettiğim aletin ;)

    Kısaca anlatmaya çalışayım:
    Bahsettiğim dönüştürücüyü scarta takıyorsun ve o scartı sarı kırmızı ve beyaz tos girişe çeviriyor...

    Resmini koymaya çalışcam...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Valadir

    Compact Flash destekliyormu ?



    evet
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850179
    linkindeki yeni ürün sizce nasıl. almaya değermi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: staroftheskies

    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850179
    linkindeki yeni ürün sizce nasıl. almaya değermi?


    Ben dün bu ürünü 300 YTL ye aldım çok hoşuma gitti ama bir sorunum var HDDye 50 tane film attım ama TVye taktığımda 11 klasör olarak gösteriyor gerisini göstermiyor nedeni ne olabilir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen.




  • Arkadaslar merhaba.Ben daha dün SMARTMEDIA MP35 PLUS 250GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK aldım.Ancak bazı arkadaslardan bu cihaza 2 farklı format atılması gerektiğini duydum.Bu doğru mu? Doğruysa nasıl yapacağım.Ayrıca PC üzerinde formatlamaya çalışıyorum ama olmuyor.FAT32 olması gerekiyormuş.Ancak ürün kutusunda FAT32 ye cevirebilecek bir CD falan yok.Nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taugenichts

    Arkadaslar merhaba.Ben daha dün SMARTMEDIA MP35 PLUS 250GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK aldım.Ancak bazı arkadaslardan bu cihaza 2 farklı format atılması gerektiğini duydum.Bu doğru mu? Doğruysa nasıl yapacağım.Ayrıca PC üzerinde formatlamaya çalışıyorum ama olmuyor.FAT32 olması gerekiyormuş.Ancak ürün kutusunda FAT32 ye cevirebilecek bir CD falan yok.Nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

    biri banada aynı sorunuın çözümünü söylesin lütfenn
  • Arkadaşlar bugün 500GB olan harddiski aldım.. Tipik türk davranışı olmasın kullanma klavuzunu dikkatlice okuyayim dedim. İşkence gibi geçen yarım saatin ardından formatlama olayını klavuzdan yapmaya başladım. Ancak bir türlü harddiski ikiye bölemedim.. Bilgisayarım -Yönet - Depolama-Disk Yönetiminden sonra Partition Create diye bir bölüm yok.. Ancak kitapçıkta var gibi sösteriyor.. Arkadaşımın bilgisayarında denedim gene olmadı..

    Şu an Fat32 tek partition olarak kurdum..

    Bilen bir arkadaş nasıl ikiye böleceğimi söyleyebilir mi?

    tşk...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: queque

    Arkadaşlar bugün 500GB olan harddiski aldım.. Tipik türk davranışı olmasın kullanma klavuzunu dikkatlice okuyayim dedim. İşkence gibi geçen yarım saatin ardından formatlama olayını klavuzdan yapmaya başladım. Ancak bir türlü harddiski ikiye bölemedim.. Bilgisayarım -Yönet - Depolama-Disk Yönetiminden sonra Partition Create diye bir bölüm yok.. Ancak kitapçıkta var gibi sösteriyor.. Arkadaşımın bilgisayarında denedim gene olmadı..

    Şu an Fat32 tek partition olarak kurdum..

    Bilen bir arkadaş nasıl ikiye böleceğimi söyleyebilir mi?

    tşk...


    evet arkadaşlar bende bölemedim.
    ama daha önemlisi ben bu alete 10-15 tane divix film attıktan sonra makina kafayı yiyor hangi bilgisayara taksam bilgisayarı kitliyor bilgisayar resmen donuyor. çıkartın ca bilgisayar normale dönüyor. bu duruma bir çare bulacak arkadaştan allah razı olsun..




  • arkadaşlar bende aynı model aldım ve ikiye böldüm şimdi yapmanız gereken ilk önce smartdisk media playeri bilgisayara takın bigisayarınızın masa üstünde bulunan bilgisayar'a sağ klik yaparak yenet i tıklayın açılanpencereden disk yönetimi seçin bu kısımda smartmedianın 465 gb gibi görünecek bu birimin üstüne fare ile elerek sağ klik yapın ve birimi küçült ü tıklayın ve istediğiniz rakamı yazınız ondan sonra küçülk diyin bilgisayar hallediversin ayrıca diski formatlaken fat 32 veya ntfs olarak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ben ntfs olarak formatladım ve kullanıyorum. çünkü bilgisayarımda ntfs dir

    saygılar iyi çalışmalar
  • arkadaşlar bazı arkadaşlar tv ye bağladıgında görüntü alamadığını yazmış size kolay bir çözüm yolu anlatacagım. cihazınızın arkasına taktıgınız tv tos 3 lü fişinizi iyice yerine oturtun fiş tam oturmazsa görüntü alamazsınız.bu sorun bu tür cihazlarda çok görülür.iyice oturdugundan emin olun!!!ayrıca şu an bu cihazlarda en iyi fiyatı exa bilgisayar veriyor hemde piyasadan %30 daha ucuz ben oradan aldım...ayrıca bendede bir sorun oluşuyor mp3 lerin hepsini göremiyorum bu neden olabilir??yani 40 klasör mp3 varsa 12 klasör gözüküyor....
  • arkadaşlar bende smartmedia player 3,5 inc 500 gb ı yeni aldım, ikiye böldüm (NTFS olraak) ancak resimleri jpeg olmasına rağmen görüntüleyemiyorum, resimleri fotoğraf makinesi olarak görüyor entere bastığımda donup kalıyor, ayrıca dat uzantılı filimleri kullanabiliyorum, mpg4 formatına ceviriyorum görüyor ancak oynatlıyor, acaba bizdemi bir sorun var yoksa smart media playeri almakla hatamı ettik.

    saygılar
  • 2,5 hdd 160 gb kullanıyorum.
    CF karttan yükleme problemi yaşıyorum.Arkadaşlardan ayrıntılı yardım bekliyorum..
    Selamlar..
  • Arkadaşlar almış olduğum smart media player 500 gb ı iade ettim, iade etmemdeki sebap ise yüklemelerde meydana gelen donmalar ve bazı yüklemelerde sorun var algılıyarak atla, iptal devam gibi gelen sorulardan hangisine tıklarsan tıkla smartmediya plus kendini otomatik olarak bilgisayardan kaldırıyor yeniden görmek için usb yi çıkartıp yeniden takmak gerekiyor, ayrıca bu olaydan sonra yüklü videoları, müzikleri ve resimleri tv veya lcd de göremiyorsunuz, smart mdia playere yeniden format atarak videoları, resimleri ve müzikleri yeniden yüklemeniz gerekiyor, tabi boyut büyük olunca her yükleme ne kadar zaman alacağını tahmin edersiniz.

    alacak olanların bu yazdığım şeyleri dikkate almasını öneririm. saygılarımla
  • valla bneimde aklıma takıldı

    adam gibi usb li dvd ler 180 lira

    o paraya smartmedia alırım diyodum

    ama baya sorunlu cihazlar sanırım

    ben 2.5 luk düşünüyorum çünkü taşıma sorunu vs olmasın diye

    biraz daha inceleyeyim bari
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakan pekacar

    Arkadaşlar almış olduğum smart media player 500 gb ı iade ettim, iade etmemdeki sebap ise yüklemelerde meydana gelen donmalar ve bazı yüklemelerde sorun var algılıyarak atla, iptal devam gibi gelen sorulardan hangisine tıklarsan tıkla smartmediya plus kendini otomatik olarak bilgisayardan kaldırıyor yeniden görmek için usb yi çıkartıp yeniden takmak gerekiyor, ayrıca bu olaydan sonra yüklü videoları, müzikleri ve resimleri tv veya lcd de göremiyorsunuz, smart mdia playere yeniden format atarak videoları, resimleri ve müzikleri yeniden yüklemeniz gerekiyor, tabi boyut büyük olunca her yükleme ne kadar zaman alacağını tahmin edersiniz.

    alacak olanların bu yazdığım şeyleri dikkate almasını öneririm. saygılarımla

    Paylaştığınız için teşekkürler de bunun bir çözümü mutlaka olmalıdır diye düşünüyorum




  • vallahi ardadaşım bunun bir çözümü olsada artık benim işime yaramaz, birde yukarıda bahsetmeyi unutmuşum, aldığım smartmedia plus kabının içinde sallanıyordu, yani hiç hoşuma gitmedi tabi bu benim denediğim 3,5 inç i birde belki bilgisayarımda vista ultimate kurulu belki uyum sorunu çekmiş olabilir ancak ben içime sinerek kullanamadıktan sonra ne fayda. saygılar iyi akşamlar
  • Arkadaşlar ben bugün smartmedia plus 500 gb aldım , bilgisayara ilk taktığımda aleti tanımadı sonra biçimleme olayı dang etti, NTFS olarak biçimledim. Fat32 Cd si çıktı içinden ama kim kurar fat32 yi salla :D Az önce recep ivediki izledim cidden hoş alet.
    Ayrıca vista kullanıcısıyım, en dandik windows sistemi, üflesen hata verir :)
    500 gb alete Fat32 atmak küfretmek gibi bir şey bence, arkadaşın dediği donma olayı bence fat32 den oluyordu çünkü fat32 yüksek dosya boyutlarını yüklemez, arkadaşlar anlamadığım nokta: ben hard disk i istediğim parçaya bile bölebilirken siz neden bu kadar kıvranıyorsunuz sahte ürün olmasın :/
     Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!!


    ürünün cdsini upload ettim fotoğraf makinesi sorunu fat32 olmamasındanmış, fat32 yapınca fotolar düzeldi. Alın size orjinal CD http:// r a pidshare.com/files/113543904/smartmedia_cdsi.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4n -- 9 Mayıs 2008; 0:57:23 >




  • max video boyutu kullanma kılavuzunda 720*480 gibi bişe yazıyodu, bunun üzerindeki video boyutunu açmadı bizzat denedim. Resolution ile ilgili hata verdi. Fat32 ile biçimlemeyince smartmedia çalışmıyor, kimi arkadaşlara cd verilmemiş bakın üstteki mesajda cdyi uplad ettiğim rapid linki var, düzgün yazıp indirin forum müsade etmedi düzgün yazmama nedense. Kullanıyorum memnunum bir sorun olursa sorun cevaplarım, bana da bir ara fotoğraf makinesi çıyıyordu , jpeg dosyaları açmıyordu, filmi ileri sarmıyordu tek sebebi NTFS ile biçimlememdi FAT32 yapınca düzeldi. Alet bariz çin malı demezden edemeyecem, tamam aldım ama belirgin bir firmware vs. üreticisi yok. Bunu unutmayın zaten hem hdd hem mediaplayer olarak en sağlamı da bu. Phipis in bir ürününü gördüm 500 küsür ytl ye :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dejaay


    quote:

    Orjinalden alıntı: gece_yolcusu

    sizi bu akşam uğraştırdım. kusura kalmayın.
    bendeki sıkıntı hdd media player özellikli olduğundan dolayı.
    son sorum olacak
    partion magic ile böldüğüm zaman tv.de veye pc.de player özelliğinden bir değişiklik olurmu. yalnış işlem sonucu HDD imin player özelliğini kaybetmesini istemiyorum.


    media özellikli bir disk kullanmadığım için sizi yanlış yönlendirmiyeyim. İsterseniz aynı aletten kullanan arkadaşlara bi danışınız..

    Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_17833285/tm.htm



    bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_23098661/tm.htm




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.