Şimdi Ara

Doğa kolejini nasıl bilirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
100.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Murat-34

    quote:

    Orijinalden alıntı: airbark

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Murat-34

    quote:

    Orijinalden alıntı: airbark

    doğa koleji bildiğim kadarıyla fetonun

    Yanlış bilgi!.doğa koleji imam hatip iöo çıkışlıları lise eğitimine almıyor. Ve türbanlıları.

    e yani? Fetonun yurt dışında bir sürü okulu var oraya açıklar gidemiyor mu ya da imam hatip çıkışlı?

    Sorun orda işte. Sencede imam hatip mezunların doğa kolejinde eğitim görememesi fettullah gülen cemiyetinin sistemine ters düşmüyor mu? ben de çok duydum fetonun oldugunu ama benim izlenimlerim bu yönde.

    doğa kolejinde şöyle bi sistem var ama kapalı olan kızlar zaten imam hatip lisesinde okuyor ama doğa kolejindeki kitle cemiyet kitlesi değilki zengin varlıklı aileler onları kendi etrafında toplamak istiyor zaten gerisini pilavlı sohbetlerde altın dağıtarak topluyor




  • Doğa kolejine gideceğine İstek kolejine git ya da Koç Lisesi ama orasıda baya pahalı
  • selam doğa koleji adanada bi kampüs açıyor orada tanıdığı olan varmı eşim için başvuru yaptıkta yardımınız dokunurmu acaba ?
  • Ben uskudar, kartal ve beykoz doga kolejinde gorev yaptim.
    Cemaatle bir ilgisi yok. Ama hep soylentisi donup durur. Bizede veliler hep sorarlardi.
    Zaten veli portfoyune bakarsaniz ne dedigimi anlarsiniz. Her dinden ogrenci var. Sanirim 3 4 dil egitimi vardi. Tabi ben 7sene evvelden bahsediyorum. Suanda devlette ogretmenlik yapiyorum pek hatirlamiyorum. Ingilizce cince fransizca ve almanca vardi sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ama avatar süper
  • Aslında bu konuda en sağlıklı bilgi, doğa kolejinde okumuş veya okumakta olan öğrencilerden (veya velilerinden) alınır...
    Yapılan etkinlikler, konferanslar, ziyarete gidilen yerler en önemli göstergelerdir.
    Ben de Ankara Yaşamkent için araştırıyorum.
    Doğa koleji cemaatci mi, Atatürkçü mü, yoksa "benim iki türlü de bir kimliğim yok" mu diyor.
    doğrusu çok merak ediyorum...
  • Allah belasını versin böyle yalancı lakayt laübali boş bir okulun. Paravan bir şirket tamamen. Öğretmeni de idaresi de yalancılıkta master yapmış insanlar. Halkla ilişkilerde sorumlulardan söz etmeme gerek yok bile. Her veli çocuğum doktor olsun mühendis olsun hevesiyle bir anadolu lisesi dahi kazanamayan evlatlarını buralara emanet ediyor. Sonuç ne? Sıfır. Veriyorlar haketmedikleri ve asla alamayacakları 90ları 100'leri o çocuklara, çocuk da kendini bir şey sanıyor "aaaaauuuu ben 100 aldım zekiyim". Çıkıp karşısına "ulan dingil sen en dandik bir anadolu lisesinde yapabilecek miydin bu puanı?" Ama nafile. Hepsi boş. Herkes boş. 1 senem orada geçti. 1 sene ziyan ettim. Mis gibi okulumdan ayrıldım onları adam zannedip. Dinleri imanları para bunların. Sakın çoluğunuzu çocuğunuzu göndermeyi düşünmeyin.

    Bir arkadaş etkinliklerden bahsetmiş. Ben 12.sınıfı Doğa Kolejinde okudum, yok meme kanseri günü yok kanlı basur günü yok idrar günü bilmemne günü adı altında hafta bir "özel gün" yaparlardı lümpen boşboğaz insanlar da gelip "özel günlerinde" konuşmalar yapardı. Gidip müdürü dövesim gelirdi.

    "Ulan dingil benim Fizik dersimden Kimya dersimden öğretmenimi çekip burada konferans sundurtuyorsun bana Kimya lazım memeler günü değil" diyerek.

    Bakın bu durumları da çok yaşadım. Fizik öğretmenini müdür yardımcısı yaptılar. Adam kraldan çok kralcı bir dallamaya dönüştü. Sanki okulun ortağı gibi hareket ediyor vay efendim okula öğrenci gelmezse benim evladım nasıl yemek yiyecek sen bu okula öğrenci almama mani oluyorsun vesaire. Ah elimde olsa tek tek boğardım hepsini sanki okulun ortağı allahın salağı da böyle bir şey söylüyor bana.

    Öyle demesinin nedeni de, misal evladını yazdırmak isteyen biri geliyor okula bizim müdür çağırıyor Fizikçiyi dersten aldırıyor in aşağı veliler geldi okulu tanıt.

    Nasıl olsa o sınıftakiler parasını verdi ya okulun nasıl olsa dolandırdınız ya onları, istediğiniz hareketi yapabilirsiniz di mi???

    Allah hepsinin ayrı belasını versin hepsinden iğreniyorum. LYS'de 450 puan ortalaması yaptık diye bir afişi okulun ortasına asabiliyorlar utanmadan. Allaha inanmıyorum. Ama gerçekten var olmasını isterdim. Bu yalancı bu dolandırıcı insanların acı çektiğini görebilmek için.




  • benim çocuğum 2 yıldır doga koleji anaokuluna gidiyor. Öncelikle cemaatle ilgisi olması beni kıllandırdı. bir deneyelim dedik. Öğretmenlerin kıyafetleri konuşmaları tavırlarını gördükçe anladım ki burada korkulacak bişi yok. şimdilik. Burası kayıt zamanı mahmutbey deki dükkana dönüşüyor. Okul müdürü ve müdür muavini ile sıkı bir pazarlığa giriyorsunuz. işleri eğitim olması gerekirken kayıt zamanı pazarlama elemanı oluyorlar. Hiç korkmayın ölü pazarlığı yapın. her seferinde iyi fiyata anlaştım derken diğer velilerden benden 2 bin lira aşağı anlaşan olduğunu öğreniyorum. fiyat politikası ilk kayıt yılındaki ücrete her sene %10 ilave etmek. bunuda indirim yaptık erken kayıt dönemi gibi laflarla son fiyat diye yutturuyorlar. Servis için eliniz mahkum ilkem turizmle anlaşmanız gerekiyor ki onlar daha kötü fiyat konusunda. kayıt yaptırınca mecbur servise vereceğiniz için her sene %15-20 koyuyorlar. 3-5 km için 2600tl yıllık istediler bilginize. Kahvaltıları kötü bu arada. Gelelim eğitime. son durumda çok memnunum. çocuğumda başarıdan çok ,bilgiden çok, insanlık beklediğim için eğitim 2.planda . iletişim kurma, kendini ifade etme vb. kişisel özelliklerinin şekillenmesine önem verdik. bunda da doga kolejindeki anaokulu öğretmenlerinin katkısı çok büyük. Evet İngilizce fen matematiği oyunlar ve şarkılarla öğreniyor. ve beni çok şaşırtıyor. bu konudaki eğitim metodu bana göre başarılı.
    sonuç olarak orası bir ticarethane hizmet veriyor ve karşılığı olan ücreti istiyor. buna alıştım. Verdiği hizmet ise, aldığı paraya kafa kafaya geliyor. Tüm öğretmenler , bekçiler, temizlikçiler , ofis çalışanları iyi. Çevremde yollayabileceğim alternatifler burdan kötü olduğu için tercihim doğa koleji oldu.




  • Merhaba bende şimdi ankarada batıkent bölgesinde kolej bakkmaya başladım. Ablamlar ankaraya taşınıyor ve yigenim için 2. sınıfa gidiyor bir okul arıyorlar bu işide bana bıraktılar ön araştırma ve iyi bir okul için ablam görevinden dolayı şuanda yurtdışında. Bende araştırdım şimdiye kadar KSC Koleji diye yeni bir yer açılıyor işin açığı biraz o hoşuma gitti henüz okul tam tamamlanmaış ama baya usta fln var bitireceklerini söylüyorlar. Bina olarak bu bölgede en büyük bina, sınıfları gayet güzel kapalı yüzme havuzu, golf vb işte bir çok aktivite var. Ankarada TED dedim hem çok uçuk para hemde ulaşım sıkıntı sonuçta küçük bir çocuk. Batıkentte yer alan diğer okullar ise daha çok binadan bozma gibi geldi bana. KSC Kolejindeki adamların söylediği kadarı ile bina fln kendilerinin yani sanırım ekonomik güçleride var. Daha önce yiğenim eskişehirde gittigi kolej battı bir sürü saçma olay oldu o yüzden bu kısmına önemli.

    Ama bilgisi olan varmıdır? Ayrıca o bölgede iyi okul tavsiye edebilecek?




  • Battı artık zaten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.