Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.051
Cevap
41
Favori
593.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • reklam çok hoş olmuş arabada çok diri duruyor ama ilk kızla servisteki kızın jantları farklı o gözden kaçmış ilk kızın jantları plastik kapaklıyken servisteki kızınkiler çelikti
    bu arada aracımın yeni resimlerini eklicem umarım beğenirsiniz sis farlarımı taktım
  • İŞTE BENİM KIZIMIN RESİMLERİ :)

    <<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>>

    <<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>>

    <<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>>




  • maşallah,nazar değmesin,çok güzel olmuş,çok yakışmış.yalnız şu farların altındaki bölüm neden siyah orjinali böylemi acaba.
  • o çıtanın sol farın altında kalan kısmı kırık aldığım vatandaş önden hafif toslamış tamponun o taraftaki tırnağı ve logonun olduğu çıtanın o kısmı sıkıntılı aklınca bantla gizlemeye çalışmış uyanık herif
  • aracı aldığınız kişiyi tebrik ettim doğrusu.türk aklı işte her soruna bir çözüm buluyor.geçenlerde bir yerde okumuştum.türkler maddi sıkıntı çektiklerinden dolayı geçmişten bugüne her zaman kendi sorunlarına çözüm üretmişlerdir.orada yazan bir örnekte renault 12'lerin kalorifer sisteminin kötü olması ve çorum kaloriferinin icat edilmesi.eğer başka ülkelerde olsa adam renault 12 almaz bile.sıfır çıktığı yıllarda almışsada kalorifer yüzünden satıp klimalı araba bile alırlar.paraları çok nede olsa.

    ya biz arabayı değiştirip europa alacaktık.ama maalesef şimdiki arabamızdanda olacağız heralde.bir ihtiyaç söz konusu babam 2 sene araba almayı düşünmüyor.gökhan bey ister inanın ister inanmayın babam 2 haftadır arabayla işe gidiyor.arabayı dükkanın karşısına çekiyor.üzeri acayip tozlu ve üzerinde satılık yazısı yazmamasına rağmen günde en az 3 kişi satılık mı diye soruyor.satsak 7.000 tl'ye talibi var.85 model ama maaşallahı var yani 2000 modelinden bile temiz duruyor.amörtisörleri falan hiç yıpranmamış görünüşü falan çok diri.geçen bakım yaptıracaktık.arabaya tamirci hayret kaldı.daha 1 gram yağ eksiltmemiş.ne yazık ki efsaneden ayrılacağız.

    bu arada biraz uzun oldu fakat bilmiyorum bilginiz var mı.babamın maaşı asgari ücret olarak gözüküyor fakat asgari ücretten bayağı yüksek maaş alıyor.sizce ihtiyaç ya da arsa kredisi çekmek için en fazla ne kadar kredi verirler.ya da hangi banka daha güvenilir.biz bu tür işlerden pek anlamayız.kredi işlerine eya kredi kartına hiç ihtiyacımız olmadı.sizce 20.000 tl civarı kredi çekebilir miyiz.nereden bilgi alabiliriz.ben araştırdım internetten fakat fazla bir bilgi bulamadım.ilginize teşekkürler.

    kusura bakmayın uzun ve konu dışı yazmış oldum biraz ama neye artık oldu bir kere




  • estafurullah yardımcı olmaya çalışayım. bordrolu çalışan kişilere örneğin vakıfbank 10 maaşa kadar kefilsiz kredi veriyor. ihtiyaç kredisi şeklinde. sıfır km araba yada ev kredisi gibi kredilerde limit yok diye biliyorum lakin aldığınız her neyse ona ipotek koyuluyor borç bitmeden satmanıza imkan yok ve ödemelerde olabilecek düzensizliklerde yada ödenmemesi durumunda banka aldığınız ev arsa araba her neyse ona el koyuyor ve yasal faiziyle ödenmedende kullanımınıza sunmuyor. gerçekten iyi bi ödeme planı yapmalısınız. yoksa baş ağrıtabilir. bendede bu ara laguna ahstalığı başladı aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ama malesef üstüne verme imkanım yok. galeriden alıp kalan miktarı senet yaptırmayı düşünüyorum ama ne kadar faiz koyarlar bilgim yok bide üste ne kadar veririm bilemiyorum
  • Arkadaşlar selamlar bu renault 19 ların en dolu olan serisi ile en tutulan ve sağlam serisi hangisidir yardımlarınıı bekliyorum.
  • hocam en dolu seriler 97 ve öncesinde satılan 1.8 rti modelleriydi elektrikli ayna ve şöför koltuğu bel desteği vardı benimkinde olmayan. ama tutulmadı sebebide yakıtın fazla olması ve motorun yedek parça fiyatlarının yüksekliği ve tabikide vergiler. tutulan modeller içinde en dolusu sanırım benim aracım zira daha önceki sayfalarda yazdığım özelliklerinin bir arada olduğu başka bi europa görmedim muhakkak vardır ama bana denk gelmedi nette.

    sizede sayayım. bu araçların en dolu modelleri sanırım şu:
    1998 model 1.6e rte alize HB. sedanlarda bu özellikler bi arada göremedimn aynı modellerde. benim aracım hb olan model ve özellikleri şu şekilde:

    sürücü airbag
    elektrikli ön cam (şöför tarafı hafızalı bi kez basıp bırakınca kendi iniyor)
    orjinal çelik jant
    klima
    gecikmeli sönen tavan ve iç lambalar (kapı açılıp kapandıktan belli bi süre sonra söner)
    orjinal uzaktan kumandalı merkezi kilit (anahtarın üzerinde kumandası var ve bagajıda kilitleyip açabiliyor)
    arka koltuk kafalıkları
    ön koltuklarda hareketli kafalıklar (öne doğru yatabiliyor)
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı
    arka direklerdeki aydınlatma lambaları
    direksiyondan kumandalı radyo ve teyp
    6 adet hoparlör (4 normal 2 tanede tiz)
    hidrolik direksiyon

    ben ayrıyetten önlere sis farı ve ön koltuk kolçak taktırdım. bu saydığım özelliklerin pek çoğu 98 modellerden üstünde yok malesef. 2001 alizelerin pek çoğunda klima haricinde donanım yok gibi mesela airbag yok.




  • Eyvallah hocam.Aydınlatıcı oldu gerçekten.Biraz araştırıyım fiyatları bakalım.
  • hocam bu araçların fiyatlarında büyük dengesizlikler var tutturan tutturduğunamı dersiniz yoksa eder etmez tartışmasınamı girersiniz bilemem. ben bugün satsam 10300 isterim bunca özelliği bi arada barındıran bu paraya başka model yok. ama bakmışsınız aynı arabayı bi başkası 9000 e verirken bazısıda işin suyunu çıkarıp sırf km si düşük diye 14000 lerden bahsediyor. kısacası 2000-3000 tl daha çıkma durumunuz olursa siz en iyisi clio alın 2001-2002 model filan hem modelide yüksek olur. ha çıkmaz dersenizde emin olun daha iyi bi tercih yok bu fiyatlara
  • Arkadaşlar. Aşağıdaki linkteki ilandaki Renault 19 Europa'nın km bilgisi doğru mudur. Gerçekten o kadar yükseğe çıkabilir mi. 823.000 km yazıyor.

    http://www.sahibinden.com/acil_satilik-16WQQaXQQ22754652WQQpXQQdisplayitem
  • gökhan bey kusuruma bakmayın yazılılarım dolayısıyla pek bilgisayarı açamıyorum.öğrenciyim ya o yüzden.neyse bana verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.fakat aklıma bir şey takıldı.yoksa kararınızı mı değiştirdiniz.ben size sorduğumda europa daha iyi demiştiniz fakat osse06 adlı üyeye clio tavsiye etmişsiniz.sizce hangisi daha iyi clio mu,europa mı geçende sormuştum ama fikriniz değişti heralde.ilginizden dolayıda teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 1 Nisan 2010; 13:25:41 >




  • Allah Allah. Biri bana Clio'yu mu tavsiye etmiş. Vallahi haberim yok. Yanlışlık olmasın sakın.
  • özür dilerim.yanlış yazmışım ben osse06 adlı üyeye clio tavsiye edilmiş yazacaktım.yanlış görmüşüm.kusura bakmayın.mesajımıda hemen düzelteceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 1 Nisan 2010; 13:26:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kral 2000

    gökhan bey kusuruma bakmayın yazılılarım dolayısıyla pek bilgisayarı açamıyorum.öğrenciyim ya o yüzden.neyse bana verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.fakat aklıma bir şey takıldı.yoksa kararınızı mı değiştirdiniz.ben size sorduğumda europa daha iyi demiştiniz fakat osse06 adlı üyeye clio tavsiye etmişsiniz.sizce hangisi daha iyi clio mu,europa mı geçende sormuştum ama fikriniz değişti heralde.ilginizden dolayıda teşekkür ederim.


    hocam ne zamandır forumda yoksunuz.döndüğünüzde yukarıdaki soruma bir cevap yazarsanız sevinirim.




  • arkadaşlar tekrar merhabalar.
    bir sorunum var fikirlerinizi bekliyorum, şayet başına gelmiş olan varsa, veya aklındaki olasılıkları paylaşırsa sevinirim.

    benim arabanın kalorifer fanı kafasına göre takılmaya başladı: bazen çalışıyor bazen duruyor, bazen kısık ayarda çalışmaz ken bazen yüksek ayarda çalışmaya başlıyor. yüksek ayarda çalışınca bu sefer kısık ayardada çalışıyor. benim aklıma gelen 2 seçenek var fakat siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
    ----1. seçenek: sigartadan olabilir ona bu hafta sonu bakacağım.
    ----2.şeçenek: kalorifer fanının kömürleri aşınmış olabilir.
    sizin önerilerinizi bekliyorum
  • geçmiş olsun,Allah kaza vermesin
    pek iyi bilmemkle birlikte bu kadar para bana cok yüksek geldi
    araba fiyatının yarısı eder bu,tekrar düşün bence
    dısarda çok daha ucuza yaptırısın ayrıca(bence yazdığın parçalaları değiştirtme,düzeltilenleri düzelt ve parça boya yaptır,daha uyguna gelir)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

    hocam en dolu seriler 97 ve öncesinde satılan 1.8 rti modelleriydi elektrikli ayna ve şöför koltuğu bel desteği vardı benimkinde olmayan. ama tutulmadı sebebide yakıtın fazla olması ve motorun yedek parça fiyatlarının yüksekliği ve tabikide vergiler. tutulan modeller içinde en dolusu sanırım benim aracım zira daha önceki sayfalarda yazdığım özelliklerinin bir arada olduğu başka bi europa görmedim muhakkak vardır ama bana denk gelmedi nette.

    sizede sayayım. bu araçların en dolu modelleri sanırım şu:
    1998 model 1.6e rte alize HB. sedanlarda bu özellikler bi arada göremedimn aynı modellerde. benim aracım hb olan model ve özellikleri şu şekilde:

    sürücü airbag
    elektrikli ön cam (şöför tarafı hafızalı bi kez basıp bırakınca kendi iniyor)
    orjinal çelik jant
    klima
    gecikmeli sönen tavan ve iç lambalar (kapı açılıp kapandıktan belli bi süre sonra söner)
    orjinal uzaktan kumandalı merkezi kilit (anahtarın üzerinde kumandası var ve bagajıda kilitleyip açabiliyor)
    arka koltuk kafalıkları
    ön koltuklarda hareketli kafalıklar (öne doğru yatabiliyor)
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı
    arka direklerdeki aydınlatma lambaları
    direksiyondan kumandalı radyo ve teyp
    6 adet hoparlör (4 normal 2 tanede tiz)
    hidrolik direksiyon

    ben ayrıyetten önlere sis farı ve ön koltuk kolçak taktırdım. bu saydığım özelliklerin pek çoğu 98 modellerden üstünde yok malesef. 2001 alizelerin pek çoğunda klima haricinde donanım yok gibi mesela airbag yok.



    ustam airbag hariç (zaten sadece 98 modellere mahsus bir özellik) hepsi benim aracımda mevcut




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kral 2000


    quote:

    Orijinalden alıntı: kral 2000

    gökhan bey kusuruma bakmayın yazılılarım dolayısıyla pek bilgisayarı açamıyorum.öğrenciyim ya o yüzden.neyse bana verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.fakat aklıma bir şey takıldı.yoksa kararınızı mı değiştirdiniz.ben size sorduğumda europa daha iyi demiştiniz fakat osse06 adlı üyeye clio tavsiye etmişsiniz.sizce hangisi daha iyi clio mu,europa mı geçende sormuştum ama fikriniz değişti heralde.ilginizden dolayıda teşekkür ederim.


    hocam ne zamandır forumda yoksunuz.döndüğünüzde yukarıdaki soruma bir cevap yazarsanız sevinirim.


    kusura bakmayın şahsi işlerim yüzünden pek nete giremiyorum. clio tavsiye etmişsem bir sebebi vardır muhakkak. aracı ne amaçla kullanacağınıza bağlı. aşırı derecede bozuk yollarda gidecekseniz sürekli clio kesinlikle doğru tercih. çünkü europa gazlı amortisör kullanıyor yani pek bozuk yolu seven bir araç değil. satış sırasında benzinlileri düşünürsek europa daha kolay satılır ama sık araç değiştiriyosanız ve yakıt ekonomisi önemliyse clio derim yine. çünkü dizelleri nerdeyse mazotu kokluyor ve şehir içi 950 km ye yakın yol yapıyor 1 depoyla. bu yüzdende peynir ekmek gibi satılıyorlar.


    kalorifer sıkıntısı yaşayan arkadaşım:
    sattığım europamdada vardı aynı sorun. arabanın titreşimiyle kafasına göre takılıyodu. öyle sanıyorumki sorun ikiside değil. ufak bir temassızlık. düğmedende yapıyor olabilir. çok pahalı birşey tutmaz masrafı merak etme.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erh


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

    hocam en dolu seriler 97 ve öncesinde satılan 1.8 rti modelleriydi elektrikli ayna ve şöför koltuğu bel desteği vardı benimkinde olmayan. ama tutulmadı sebebide yakıtın fazla olması ve motorun yedek parça fiyatlarının yüksekliği ve tabikide vergiler. tutulan modeller içinde en dolusu sanırım benim aracım zira daha önceki sayfalarda yazdığım özelliklerinin bir arada olduğu başka bi europa görmedim muhakkak vardır ama bana denk gelmedi nette.

    sizede sayayım. bu araçların en dolu modelleri sanırım şu:
    1998 model 1.6e rte alize HB. sedanlarda bu özellikler bi arada göremedimn aynı modellerde. benim aracım hb olan model ve özellikleri şu şekilde:

    sürücü airbag
    elektrikli ön cam (şöför tarafı hafızalı bi kez basıp bırakınca kendi iniyor)
    orjinal çelik jant
    klima
    gecikmeli sönen tavan ve iç lambalar (kapı açılıp kapandıktan belli bi süre sonra söner)
    orjinal uzaktan kumandalı merkezi kilit (anahtarın üzerinde kumandası var ve bagajıda kilitleyip açabiliyor)
    arka koltuk kafalıkları
    ön koltuklarda hareketli kafalıklar (öne doğru yatabiliyor)
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı
    arka direklerdeki aydınlatma lambaları
    direksiyondan kumandalı radyo ve teyp
    6 adet hoparlör (4 normal 2 tanede tiz)
    hidrolik direksiyon

    ben ayrıyetten önlere sis farı ve ön koltuk kolçak taktırdım. bu saydığım özelliklerin pek çoğu 98 modellerden üstünde yok malesef. 2001 alizelerin pek çoğunda klima haricinde donanım yok gibi mesela airbag yok.



    ustam airbag hariç (zaten sadece 98 modellere mahsus bir özellik) hepsi benim aracımda mevcut

    97 model BEYMEN CLUB modellerinde de airbag mevcut



    @Gökhan KARPUZ;
    ön kol dayama kolçağını koltuğa mı monte ettiniz yoksa el freninin arka kısmına mı? geçenlerde bir konuda R19 lara kolçak olmuyor diye okumuştum da merak ettim.




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.