Şimdi Ara

bilgisayar şarkıları hızlı çalıyor? Neden?(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mp3 veya track parçaları cd ye taktığımızda tuhaf bir şekilde hızlı çalıyor. Media player veya winamp farketmiyor. Bu programların böyle bir ayarı var mı?
    Sebebini bulamadım. Böyle bir soruna ilk kez şahit oldum. Şarkıcının sesi bile değişiyor. Fazla hızlı da değil. Normalden bir derece daha hızlı. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Yardımlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 3 Ağustos 2007; 14:49:25 >



  • Selamlar...
    Realtek kullanıyorum. Onboard. Ama maalesef siz ses kartınızın markasını yazmamışınız. Realteklerde kırmızı ile gösterdiğim yerden değeri +4 getirirseniz hızlanıyor -4 değerine doğru kaydırdığınızda yavaşlıyor.
    Belki bu ayardan olabilir
    Saygılarımla



     bilgisayar şarkıları hızlı çalıyor? Neden?(sorun çözüldü)
  • peki hocam konu açılmısken soruyum bizim bi arkadaşınkide tekliyor winampta da media playerdada sebebi nedir acaba bu arada diğer arkdaşım sorunun çözülmüştür inş.
  • @mehmet1274

    orada karaoke menüsü var!!

    @rizabardakci239

    Arkadaşının hdd sinde bozukluk olabilir okuyamadığı için tekler (Bu bir ihtimal kesin öyledir demiyorum) hdd sini test etsin HDtune isimli pro ile!!!
  • bazı şarkılarda lisans diye bişey çıkıyo sizinkiler de onlardan olmasın genelde bu limewire programıyla indirdiğim mp3.lerde oluyo
  • ses kartının markasını bilmiyorum. Yarın bir bakayım. Acaba winamp veya media playerda böyle bir ayar var mı diye sormuştum. Ses kartı ayarları hiç aklıma gelmedi.
    Büyük bir ihtimalle öyledir. Çünkü servise gitmeden sorunsuz çalışıyordu. Servise gitti geldi böyle oldu dediler. Ben bir anlam veremedim.
  • Selamlar...
    hem winampta hem media player da olması sorunun direk ses kartı ile alakalı bi problem veya ayar olduğunu akla getiriyor. Postta bi tane arkadaşım bu karaoke ayarı demiş. Bende ilk bu problemle karşılaştığımda ses inceliyodu ve sanki çok hızlı çalıyomuş gibi biizlenim oluşturuyordu. Belki bi ihtimal bu sebepten olabilir diye yazdım.
    Saygılarımla
  • Mehmet1274 arkadaşı kutluyorum. Hatayı elimle koymuş gibi buldum ve sorunu çözdüm. Aynen dediğiniz gibi, o bölüm +4 e getirilmişti. Sıfıra getirdiğimde şarkılar normal çalmaya başladı. Allah razı olsun hepinizden.
  • Selamlar...
    Rica ederim önemli değil. Elimizden bi şey geliyorsa forumdaki herkes için her zaman yardıma hazırım.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.