Şimdi Ara

***BLACKBERRY KULLANICILARI SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.809
Cevap
37
Favori
795.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Blackberry bold 9000 kullanıyorum.Bana file Browser yani windowsun bilgisayarım programı lazım.Kullandığınız bir program varsa link yada dosyasını gönderebilirmisiniz?

    teşekkürler
  • Blackberry olduğu zaman bu topicden bayağı yararlanmıştım.
  • 2 sorum olucak,

    1-msn live yüklemek istiyorum usb data kablosu şartmiş ? pc ye ordan blu ile atamazmiyim
    2-wap a wirelees ile bağlanınca ücret yaziyormu ? zaten wap ayarlarımdan emin değilim.
  • wifi bağlanınca ücret yazmaz.adı üstünde wifi bu gprs değil :)

    quote:

    backup ardından bir fw update sonrasında kamerayla çektiğim resimlerim "*.jpg.rem" formatına geldi ve açamıyorum.nasıl normale döndürürüm?ayrıca preloaded olan resimler de yok oldu anlamadım.geri getirebilir miyiz?

    ayrıca telofonu sıfırdan açınca media card'ta encripted data var diye uyarı veriyor.hatta foto/video bile çekemiyorum media karta erişim yasaklı diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sabri Sarıoğlu

    Blackberry olduğu zaman bu topicden bayağı yararlanmıştım.

    ne diyelim darısı bizim de başımıza
  • Bendede 7130g var, eskilerden, hiç sorun çıkarmadı. MSN ide kullanıyorum. Yalnız bendeki kitapçıkta telefonla ilgili yeterli bilgi yok malesef.
  • sorduktan sonra 3 haftadır yazan olmamış.ya herkes acemi ya da pek sallayan olmuyor
    anlamadım valla datalar niye encypt oldu.aynı işlemi 3 kişiye yaptım birtek bende bu oldu.kartı formatlatmıyor da.
  • Arkadaslar merhaba 4 yildir blackberry kullanicisiyim,her turlu sorununuza yardimci olmak isterim,
    Ilk kullanimda bende sikinti cektim ama alisinca artik bb bir parcaniz oluyr,sorunlari paylasirsaniz
    Bilgim dahilinde yardimci olurum,www.blackberry.gen.tr sitesi cok faydali bir bb sayfasi orayida takip edin derim,
  • cihan ilgin için teşekkürler. ben cihazımı şirket mail server'daki bir güncellemeden dolayı tekrar register ettim ve ardından da yazılımı güncelledim.aynı işlemi 3 telefona daha yaptım ama sırf benimkinin hafıza kartı encrypted oldu.içindeki veriler ve telefonun içinde gelen resimler gitti.daha doğrusu "rem" uzantılı görüyorum bilgisayara bağlayınca.ama asıl kötüsü kartı formatlayamıyorum da encrypt yüzünden.nasıl normale döndürürm?

    bir de 8110 pearl kullanıyorum ve komik geldi ama alarm sadece 1 tane var galiba.iş için kurdum.başka bişey için de kurmak istersem onu bozmam gerekiyor.hepsi böyle mi?

    bu aradawww.worldmate.com'a girip programını kurun derim.6 günlük havadurumu,çapraz kurlar ve otel arama konusunda hayli kullanışlı pratik bir program.




  • 6 aydır telefonu kulanım bısıyı yoktu hıc dusurmedım yurt dısından unlocklu geldı ,bı ara telefon karıncalandı aynı telewızyonlar gıbı sora gerı duzeldı sımdı donmalar basladı msj felan yazarken hep donuor ekran kayıyor telefon takılı kalıp oyle duruor bataryayı cıkarıp takıorum sıyah ekran oluor ama dugmelerının ısıgı war bır kac kez takıp cıkardıgımda anca belkı gerı duzgun hale gelıor ,aama donmaya dewam edıor we kendılıgınden bır kac saat sora karanlıklasıor sorunum bu donanımsal olabılır belkı ama hıc dusurmedım nıe oldu bılmıorum yazılım guncelledım sızce sorun ne napmalıyım
  • merhaba
    elimde 4.7.0.141 versiyonlu 9500 STORM var...bu cihazın dilini komple rusça yapma şansım var mı??nette biraz araştırdım rusça metin giriş desteğini buldum ama komple menüy falan rusça yapmayı bulamadım...yok mudur acaba??
  • birşey daha var...elimdeki cihaz yurtdışı vodafone cihazı...alındığında sim kilidi yoktu,şimdi yeni versiyon yüklesem sim kilitli olur mu cihazım acaba???
  • Arkadaşlar 8820 simlock kilidini kaldırmak için bir yazılım buldum, yazılımı kullanarak birtakım işlemler yaptı telefon fakat yazılımın en son kısmında restore yapıp firmware i tekrar kurma olayını becereemedim, şimdi telefon açıldığında sadece ekranda bi sembol duruyor ve öyle kalıyor.Sanırım firmware gerekli ama nasıl yükleneceğini bulamadım.Blackberry nin sitesinden indirdim en son firmwarei ama nasıl yükleneceğini çözemedim bilgisi olan varsa biyardım lütfen
  • Merhaba arkadaslar,

    Kuzenimde Blackberry Bold var, cihaz epey sorun cikartiyor, kapanip aciliyor durduk yere, pin kodu soruyor, kitleniyor, bazen yanit vermiyor yapilan islemlere vs.

    Turkcell'den gelmis ama kutusu, belgesi vs vs suanda bulundugumuz yerde yani Istanbul'da degil, sehir disinda.


    Bir arkadasimin daha basina gelmis bu tarz seyler ve degisim almis. Biz de onun icin servise vermeyi dusunuyoruz.


    Hangi servis ilgileniyor acaba Turkcell'den gelen Blackberry'lerle? KVK mi, Genpa falan mi?


    Tesekkurler.
  • KVK ilgileniyor.
  • arkadşlar benimde sorunum gelişmiş ayarlardaki tarayıcıda varsayılan tarayıcı yapılandırması internet olması gerektiği halde Hotspot Tarayıcı var birde AVEA WAP var ama internet yok neden acaba? bir türülü wifi ile bağlanamıyorum. modelim 8820 ve BİS BES aboneliğim yok.
  • akradaslar hallettim en sonunda tekrardan yükledim herşeyi düzeldi su an sorunsuz bir şekilde wifi bğlanıyorum. teşekkürler yinede
  • 8100 ım var

    1 ekranın sag ust kosesındekı edge yazısından nasıl kurtulurum
    2 versıyonum 4.2 tema yukleyebılırmıyım ve tema nasıl yuklenır
    ben denedım yapamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 18 Kasım 2009; 19:18:59 >
  • selam arkadaslar baska bir konu acmak istemedim yeni blackberry bold aldim ve neler yapabilirim az cok ogrenmek istiyorum.yani nasil program atabilirim nerden indirebilirim ve onemli bir soru bilgisayarimda internet var kablolu bunu nasil verebilirim bolduma.
  • slm arkadaşlar black berry storm 9500 aldım bir ay problem yoktu dün den itibaren çalan zil sesleri ve müzikler yarım ses çıkıyor ses seçeneklerindeki bütün seçenekler aynı yani yarım ses çıkıyor telefonumda internet yok ama makine geçenlerde kendi güvenliğini denetliyor gibi bir şey yaptı acaba ondan olabilir mi yada ne dendir ne yapmam lazım yeni versiyonmu yüklemem lazım bilen varsa cevaplarsa memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.