Şimdi Ara

kontak anahtarı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
28.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ark lar merhaba 2002 kangoo sahibiyim .aracımın kontak anahtarıyla ilgili bi problemim var..anahtarı çevirdiğim zaman gösterge ledi sürekli yanıp sönüyor ve böyle olunca araba çalışmıyor.aracı servise götürdüm bana aracın anahtarı tanımadığını ve değiştireceklerini .bunun içinde şasi no nun fransaya yollanacağını ve ordan anahtar geleceğini söylediler.. fiyatıda 130 ytl imiş.
    bunu halletmenin başka bi yolu olamaz mı ...yedek anahtarıda yok.aarcı aldığımız kişiyi aradık ve oda yedek anahtarında aynı şekilde bozulduğunu hatta şimdi kullandığımız anahtarında yeni olduğunu söyledi ..yani bu anhatar bir kaç kez daha değişmiş..
    ne yapabilirim.
    SAYGILAR



  • Elindeki anahtar sonradan yapılmış ama dogru yapılmamış...Araba tanımıyorsa nasıl çalışacak...? Fransızların oyunu...Buradan şasi numarası oradan anahtar....İnanması bile garip....Bursada immolizer şifresi okuyan ve kopyalayan aletleri yokmu ? Vardır....Nasıl olmaz?...Önceki adamda anahtar olabilir....Ben olsam kontagı degişirim.. Yada anahtarı yaptırıp arabayı satarım...Bir gece sessizce gidebilir.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Temmuz 2007; 21:41:50 >
  • araba zaten çalışmıyo ..önceden 5 6 defa denedikten sonra çalışıyodu .bugün anahtar balkondan aşağı düştü ondan sonra arabayı hiç çalıştıramadık.. araba yatıyo garajdaa tık yok.
    benimde anlamadığım internette dolaşırken birisini buldum adam şifreyi kırıp yeni anahtar yapabiliyomuşta bunu koskoca renault servisleri ya da üretimin yapıldığı yer(bursa mı tam bilmiyorum) nasıl yapamıyo..
    ayrıca bu araba türkiye de yapılmamış ithalmiş ... ondan olabilir mi acabba ..

    bide önceki adamı aradım .oda öbür anahtarında bozulduğunu söyledi..aynı şekilde oda bosulmuşş
  • o enehteri sen balkondan gene düşür.bak nsasıl çalışır güzel kardeşim.insanlar atarak enehteri birine verirse böyle olur işte.git biraz ayakların çalıssınçama sana bi akıl:gozel kardeşim:onu yapan ustalar var.hele zonguldakta.ratta oturur.onu ara bul.banada söyle.bybyby
  • ne oluyo yaaa sen kimksin kardeşim benim üyelikle mesaj yazıyosun..kimsin olm sen
  • anahtarın ortasına iyice bastırıp öyle çevirin.

    eski renolardaki immobilizer, anahtarın içindeki pil yardımı ile rf dalgaları üretiyor. pilin kontakları devreye deymeyince rf dalgaları üretilemiyor. bu sebepten immobilizer tanımıyor.

    anahtarın ortasına bastırıp öyle çevirin kontağı? olmaz ise anahtarlar sürgülüdür. içini açın merak etmeyin immobilizer kodu kaybolmaz korkmayın. pilin kontaklarına bakın kırık parça varmı? düşürdüm demiştiniz. kırık varsa mahalledeki televizyoncuya bile verebilirsiniz. onlar yapar.

    kolay gelsin. çalıştığım şirkette 2 tane 2003 1,9 dci kangoo var. ikisinide bu şekilde çalıştırıyoruz. hem gizli kontak oluyor :) çok hoşumuza gidiyor aslında.
  • kardeş bilgilerin için çok sağol
    bugün sanayide birisine gittik adam söktü bişeler yaptı oldu.
    sanırım dediğin gibi devre sorunu felan vardı .
    ilgilendiğin için teşekkürler
  • immobilizer ile alakalı. aracın kendi anahtarı olmadan çalışmıyor işte ne güzel

    normalde anahtardaki pili çıkarıp çalıştırmaya çalışın, ışık yanıp söner, marş basar ancak araba çalışmaz.
  • evet evet ışık sürekli yanıp sönüyodu huzlı bir şekilde marş basıyodu ama araç çalışmıyodu..
    neysekş usta halletti
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zngeren67

    evet evet ışık sürekli yanıp sönüyodu huzlı bir şekilde marş basıyodu ama araç çalışmıyodu..
    neysekş usta halletti



    anahtar ve sistmein frekans değerinin uyuşması lazım güvenlik için. anahtarın pili biterse ya da o iki sinyali engelleyecek bir neden çıkarsa olur
  • arkadaşlar istanbulda bu anahtar arızalarını giderebilecek neresi var. benimde anahtarım arızalı servis fransadan yeni getirticez diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan34 -- 21 Temmuz 2007; 11:37:25 >
  • Bildiğim kadarıyla Vatan caddesinde İstanbul Anahatar diye bir firma var anahtara ömür boyu garantili çip takılıolar sorun çözülüyor bilginize....
  • Bence çıkma kontak araştır. Emek reno diye biryer var ankarada .Bu bölümde başlığı vardı.
    quote:

    Orjinalden alıntı: zngeren67

    o enehteri sen balkondan gene düşür.bak nsasıl çalışır güzel kardeşim.insanlar atarak enehteri birine verirse böyle olur işte.git biraz ayakların çalıssınçama sana bi akıl:gozel kardeşim:onu yapan ustalar var.hele zonguldakta.ratta oturur.onu ara bul.banada söyle.bybyby




    quote:

    Orjinalden alıntı: zngeren67

    ne oluyo yaaa sen kimksin kardeşim benim üyelikle mesaj yazıyosun..kimsin olm sen





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 21 Temmuz 2007; 17:54:55 >
  • kardeş aynı sorun benim ( clio 2001 rta ) başıma geldi 2 si birden 1 seneye yakın anahtarı bastırarak kontağı 5-10 sefer çevirerek bazen akünün fişlerini söküp takarak kullandım . Sebebiise anahtarın içindeki çipin yerinden oynaması kontakdaki karşılığına atam denk düşmemesi imiş. sonuçta bastırarak kullanmak biyerden sonra tıkandı ve işyerinin önünde araba çalışmaz haledüştüve fransadan anahtar sipariş edildi ve sorun kökten çözüldü.
  • istanbul anahtar firması 215 ytl istedi.üsküdarda bir Reno servisi anahtarın uç bölümü (metal olan bölüm) için 25 ytl gövde kısmı için(plastil ve cipli olan ) 115 ytl işçilik olarakta 25 ytl gibi toplam 200 ytl yi geçmez dediler. fransadan 1 haftada gelir diyorlar.Araçta 3 anahtar olmaz 2 anahtarakadar kullanabilirsiniz diye belittiler.
  • bendede aynı sorun var yaw.. arabaya şifre giriyok her seferinde. kontağa bastırmak dışında başka bi yöntem varmı. ayrıca bu kontağa bastırırken immobilizer e zarar verirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.