Şimdi Ara

## Sapphire'in Radeon HD 2600 Pro Modelleri Satışa Sunuldu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Sapphire'in Radeon HD 2600 Pro Modelleri Satışa Sunuldu ##


    AMD-ATi'nin ekran kartı alanında en büyük partnerlerinden biri olan ve ülkemizde de ciddi bir pazar payını elinde bulunduran Sapphire, Radeon HD 2600 Pro modellerini yurt dışında satışa sundu. Daha önce Radeon HD 2600XT haberini verdiğimiz firmanın Radeon HD 2600 Pro modeli bellek miktarına göre iki farklı modele ayrılıyorr zira firma kartların 256 ve 512MB bellekli modellerini hazırlamış durumda.

    Sapphire'in Radeon HD Pro modellerinde GDDR2 bellek kullanımı tercih edilmiş. Kartların bellek veri yolu ise 128-bit. Firma büyük bir ihtimalle GDDR3 bellek kullanan özel modeller de hazırlayacaktır. Sapphire'in yeni ekran kartları ile birlikte görmeye alıştığımız mavi renkli PCB'ye sahip olan kartların üzerinde aktif soğutma bulunmakta. 600MHz gou ve 1GHz bellek hızına sahip olan kartların üzerinde ayrıca Dual DVI ve HDTV destekli TV-OUT çıkışları da yer almakta.

    Sapphire2in 256MB bellekli Radeon HD 2600 Pro modelinin yaklaşık olarak 110$'lık, 512MB bellekli Radeon HD 2600 Pro modelininse 125$''lık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Yurt dışında satışına başlanan kartların kısa bir süre içerisinde ülkemiz pazarına da giriş yapması bekleniyor.

     ## Sapphire'in Radeon HD 2600 Pro Modelleri Satışa Sunuldu ##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 9 Temmuz 2007; 15:49:00 >



  • quote:

    Orjinalden alıntı: powersystemultimated


    quote:

    Orjinalden alıntı: nForcer

    quote:

    Orjinalden alıntı: D-Assault

    E hani bunun VGA çıkışı
    Kartın kutusunda mutlaka Dvi-Analog çevirici vardır. Kendi ekran kartım da böyle çift dvi'lı, kutusunda gelen Dvi-Analog çevirici sayesinde kartıma analog bağlantılı monitörümü takabiliyorum.

    ama bu dvi-vga çeviricilerin görüntüde kötüleşme yaptığını biliyormuydun.


    Yok oyle bisiy. Donusturucu dediginizin icinde bir elektronik devre falan yok. Ekran kartlarindaki DVI cikislar hem digital hem de analog (vga) cikisi iceriyor. Donusturucu sadece konnektor cevirici gibi bisiy yani.

    Merak edenler ve ingilizce okurum diyenler http://www.datapro.net/techinfo/dvi_info.html linkinden biraz daha detayli bilgi edinebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.