Şimdi Ara

PRINS & TELEFLEX GFi? SON KARAR AŞAMASINDAYIM! YARDIM EDiN LÜTFEN!!! HONDA ACCORD 2.4 2004 için LPG?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir çok sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    Uzun süreden beri forumu takip ediyorum ve artık son karar aşamasına geldim. 1 - 2 gün içerisinde LPG montajı işlemini yaptırıcam sanırım. Aklımda ilk Atiker vardı. Bu Ihlamurlar Altındanın reklamlarından yola çıktım:) SOnra araştırmaya başlayınca Prinsin Türkiyede çok yaygın olmadığını ancak çok iyi bir ürün olduğunu düşünmeye başladım. Hala aklıma ilk taktıracağım ürün olarak Prins var. Ancak bu arada TELEFLEX markası kafamı karıştırdı. Montajda hortum uzun kısa derdi yok denilio? Prinste böyle bbir dert var mı acaba?
    Bu arada aracımı yeni teslim aldım. 2004 model 2.4 motor otomatik şanzımanlı Honda Accord. BU araç için şimdi ben ne yapmalıyım sizce?
    Prins mi yoksa TELEFLEX mi?
    Hangisi benim için daha avantajlı olur?
    İstanbulda avrupa yakasında ikamet ediyorum. Buna göre İŞÇİLİĞİ çok iyi diyebileceğiniz servis var mı?
    Büyükçekmecedeki Prins takan yer hakkında fikri olan var mı? İşçilik kalitesi nasıl? Yoksa Prins taktırmak için gerçekten İstanbuldan kalkıp bi günümü bu montaj işine ayırıp Ankaraya gitmeye değer mi?????
    TELEFLEX konusunda neler söylenebilir? Kullanan ve montaj yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdıklarını ve ne gibi avantaj ve dezavantajları olduklarını yazarlarsa sevinirim???

    Bir kere bu sistemi kurup sorunsuzca 150.000km yol yapmak planım? araç 80000 km de. yani 230.000 kmye kadar beni yarı yolda bırakmayacak sistem hangisi?

    Lütfen yardımcı olun çünkü en fazla 1 hafta içinde sonuçta bi yere montaj yaptırmış olucam...
    Umarım doğru olanı yaparım?:(







  • teleflex number one dostuuuum
  • Barısdragon,

    Teleflex için numberone diyorsun peki bunu nerede montajını yaptırabilirim_? ilk montaj çok önemli çünkü!!!!

    Birde tüm soruları itina ile cevaplayacak başka arkadaşlar da varmı acaba forumda??? farklı görüşü olanlar???
    quote:

    Orjinalden alıntı: barisdragon

    teleflex number one dostuuuum
  • www. tunali.com.tr
  • yardımcı olmak isterdim ama sölediğin iki markayla da ilgili hiç bi fikrim yok.

    Takma işini sağlam, güvenilir bir yerde yaptırdığın takdirde pek bi sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
  • Bugün aracım için istanbuldaki prins montajı yapan firma ile görüştüm, aklıma takılan tüm sorulara çok yardımcı oldular. 2006 model 2000cc motor lu otomatik vitesli bi araca 3 4 ay önce uyguladıklarını söylediler ve müşteri ile istersem görüşebiliceğimi söylediler. Ardından müşteri ile görüştüm. Çok memnun olduğunu ve sürekli seri kullanımda 0.20 YTL civarı yaktığını söyledi. O halde tahminen aracımın en fazla 0.22 yada 0.25 civarı yakacağını düşünüyorum. tabii bu değer uzun yolda çok çok düşecek... En kötü ihtimalle 1 hafta 10 gün içerisinde kiti taktırıcam gibi gözüküyor. Taktırdıktan sonra kullanım değerlerini mutlaka yazıcam ki kaynak olsun
  • Şimdiden hayırlı olsun arkadşım. Sorunsuz bir şekilde kullanıp tasarruf edersin umarım.
  • Umarım doğru karar vermişimdir. Bakalım artık taktırdıktan sonra kullanmaya başlayınca görücez iyi olup olmadığını
  • KARDEŞİM TELEFEKS TAKTIR HAYATINI YAŞA
    NEDENMİ ÇÜNKÜ PİRINS İTALYAN SİSTEMİ GİBİ ENJEKTÖRLERDEN SONRA HORTUMLA MONİFOLTA GİRİLMEKTEDİR.
    TELEFLEX İSE ENJEKTÖRLER DİRK MÖNİFOLTA TAKILMAKTADIR.
  • ISTANBULDA TELEFLEX NEREDE VAR???

    quote:

    Orjinalden alıntı: OTO GAZA DÖNÜŞÜM

    KARDEŞİM TELEFEKS TAKTIR HAYATINI YAŞA
    NEDENMİ ÇÜNKÜ PİRINS İTALYAN SİSTEMİ GİBİ ENJEKTÖRLERDEN SONRA HORTUMLA MONİFOLTA GİRİLMEKTEDİR.
    TELEFLEX İSE ENJEKTÖRLER DİRK MÖNİFOLTA TAKILMAKTADIR.
  • DEĞİL TELEFLEX BEN İSTANBULDA PRİNSİN YERİNİ ZOR BULDUM.BENCE PRİNS TAKTIR TELEFLEX KULLANAN VAR MI? MUTLAKA O DA İYİDİR AMA KULLANANLADA GÖRÜŞMEK LAZIM.
  • ben taktırdım teleflex no problem.
  • sonuç olarak sanırım istanbulda teleflex yok??? o zaman istanbulda prins taktırmak en iyisi gibi gözüküyor. çünkü istanbuldan kalkıp ankaraya gitmek açıkçası gözümde büyüyor...
  • BENCE EN DOĞRUSU.BENDE ANKARAYA GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM AMA ASTARI YÜZÜNÜ GEÇİYO O ZAMAN.Bİ DÜNYA MASRAF EDERSİN.GİT BEYLİKDÜZÜ GAPLI OTO YA Bİ GÖRÜŞ YÜZYÜZE.İNTERNETTEN FALAN GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLE (DAHA YAKIN DAVRANIRLAR VE İŞÇİLİĞE ÖZEN GÖSTERİRLER ÇÜNKÜ REKLAM MALZEMESİ OLACAKSIN) SİZDE TAKTIRAN ARKADAŞLARLA İNTERNETTE İRTİBATTAYIZ DE PAZARLIĞINI YAP İŞİ BİTİR VE KURTUL.1-1,5 AYDIR HUZURUM KALMAMIŞTI.UYKU DÜZENİM BOZULMUŞTU.AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM ÇÜNKÜ ARAÇ ARTIK 0.370 YERİNE 0.185 YAKIYOR.
  • Selamlar. Konunun başında aklımda atiker vardı vazgeçtim filan demişsin. Sana samimiyetimle söylüyorum 50.000 ytl değerindeki e200 kompressor aracıma atiker taktırdım ve çok memnunum. İnan lpg sistemine 2000-3000 ytl verecek paramda var. Ama diğer arabamda kullandığım atikerden memnun olduğum için yine başka markayı aklımdan geçirmeden tercih ettim. Senin aracın atmosferik motorlu bir araç. Benimki kompressor yani daha komplike sayılabilecek ve sorunları anında hissedirebilecek bir araç. Şunuda söylelyim babam bu arabamızı 3 hafta kadar önce sattı :). Ama şimdi aynı aracın avantgarde kompressor modelini aldı. Ben şimdi napacam ilk fırsatta atiker montajına gidecem. Senin aracın senin için ne kadar kıymetliyse benimkide o kadar kıymetli. Ona 1000 ytl için kalitesiz kit taktıracak değilim. Tekrar atikeri gözden geçir ve ekonomiye 1-0 önde başla diyorum. Ama iyi ustayı mutlaka bul.


    quote:

    Orjinalden alıntı: zeolit

    sonuç olarak sanırım istanbulda teleflex yok??? o zaman istanbulda prins taktırmak en iyisi gibi gözüküyor. çünkü istanbuldan kalkıp ankaraya gitmek açıkçası gözümde büyüyor...




  • BU LPG İŞİ ÇOK FARKLI BİR ŞEY.ÖNEMLİ OLAN USTANIN MONTAJI TABİ MARKA DA ÖNEMLİ.HERKEZ KULLANDIĞI MARKADAN MEMNUN OLABİLİR,ZATEN MEMNUN OLMAYANDA BURAYA YAZMAZ.
  • İyi bir usta derseniz ben Gaplı makine ile görüştüm. Sahibi bizzat kendi ilgileniyor işleri ile! Zaten oranın başında olan kişi makine mühendisi benim gibi ve yaklaşım şekli ve anlatımı kafamda oluşan birçok soruyu sildi. Prinsin enjektörleri kadar iyi enjektörü olan bir firma bilmiyorum açıkçası? Aklımda Teleflex de vardı ama istanbulda olmadığı için onu da silince geriye Prins kaldı. Taktırdıktan sonra tüketim değerlerini yazıcam inşallah. Tahminimce şuanda araç performanslı kullanımda 40YKR nin üzerinde yakıyor. 40 45 YKR gibi yani??? Depo bitmediği için tam net birşey söyleyemiyorum ama bu depo göstergesine göre şu kadarkm daha gider dediğime göre bi değer? ama aşırı performanslı limit kullanımda bu tüketim değeri 50YKR ye kadar çıkacağını düşünüyorum.
    Yani kabaca bi hesap ile %50 tasarruf ile kmde 25YKR yakan 2.4 motorlu konforlu ve güvenli bi aracı kullanmak çok güzel olacak inşallah




  • Ben ilk aracıma atiker taktırıken kendi tabirimle kumar oynadım. Ama kazandım. İyiki o ilk tecrübeyi yaptım ve kaliteli malı ucuz fiyata aldım. Ama şansım tutmayıp pişmanda olabilirdim. Ama bizim tecrübelerimizi okuyan arkadaşların işleri şansa kalmadı bence. Çünkü artık onların referansları var.


    quote:

    Orjinalden alıntı: giza

    BU LPG İŞİ ÇOK FARKLI BİR ŞEY.ÖNEMLİ OLAN USTANIN MONTAJI TABİ MARKA DA ÖNEMLİ.HERKEZ KULLANDIĞI MARKADAN MEMNUN OLABİLİR,ZATEN MEMNUN OLMAYANDA BURAYA YAZMAZ.
  • Atikerle ilgili çevrede problemler duydum açıkçası ne kadar doğru bilmiyorum ama dediğiniz gibi montaj işçiliği gerçekten çok önemli
  • 50000 ytllik arabaya kit taktırırken 500 ytlnin hesabı yapılmaz.Kesinlikle kaliteli değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.