Şimdi Ara

YENİ OYUNLAR ARTIK 1000 TL ÜSTÜNE ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
10.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 oyun alınca da 2.000 lira üstüne çıkıyor. Başlığın amacını çözemedim.
  • Makarna yiyerek yaşayın, üstüne arada mayonez bazen de domates sosu döküp yiyin demekle aynı şey. Pahalılık gerçeğini bu şekilde mi örteceğiz? Microsoft neyi isterse onu oynayacağız. O halde dolar kurunu da steam üzerinden hesaplayalım da ne kadar müthiş bir ekonomimiz olduğu ortaya çıksın. Böyle saçmalık olabilir mi?

    Adamların zerre umrunda değilsiniz.Adamların gözünde biz 3. Dünya Ülkesi bile değilizdir belki yok özel fiyatlamaymış geçin bunları hikaye.Markette gidin yağın fiyatına bakın öyle gelin Bir boktan cipsin fiyatına bakın öyle gelin.Senin temel ihtiyaçların lüks olmuşken Oyun gibi lüks tüketim mallarına kalkmışsınız özel fiyat diyorsunuz şaka gibisiniz aynen varya sen git önce peynir al kaşar al onlar lüks olmuş Aloo kuruyemiş lüks olmuş.Hayal kurmaktan vazgeçin artık memleket bitmiş okeye dönüyor gelmişsin Oyun firmalarına aklınızca boykot uyguluyorsunuz adamların umrunda değiliz Senin Ülkende 1000₺ da olsa o adamlar senin paranla 1000₺ kazanmıyor 60$ 70$ kazanıyor Yurt dışında sattığı parayla aynı parayı kazanıyor.1000₺ nın bir kısmı vergi bir kısmıda Enflasyondir Tl değersizliğidir.Adamlar Oyunu pahalı satmıyor biz fakiriz.Alırsan alırsın almassan almazsın.Yapacak başka hiçbir eylemin yok.Geriside sadece hikaye adamlar ben Türkiyeye Oyun göndermiyorum der gene birşey kaybetmez.

    örnek verdim, aslında uğraşmayacağım ama sırf anlarsın diye yazıyorum. Gamepassta uplay ile birlikte gayet oynanabilir onlarca oyun oldu, sık sık ta yeniler geliyor. İlla yeni, çıkan aaa oyun olmasına gerek yok, şu an ps mağazasında 300-400 tl bandında satılan bir çok kalitelioyun gamepassta var. İlla yazdırarak uğrastıracaksın, ben gamepass a farcry6 ve dying light var onları orda mı oynayacağız dedim?.

  • arkadaşlar konuya daha çok oy verelim üstlere çıksın popüler konularda bu saçma fiyatları görsünler yoksa herkes fiyatlara razı olacak


    edit arkadaşlar konunun amacı oyun sayısı değil fiyatları bundan sonra gelecek yeni oyunlar bu seviyelerde olacak ona tepki için bu konu açılmıştır


    Far Cry 6 ve Dying Light 2 için hesaplama yapılmıştır

    iki oyunu alırsanız ödeyeceğiniz tutar aşağıdadır

    Playstation Store

    Standart Edition 1.040 tl

    Ultimate Edition 1.670 tl

    Epic Games Store

    Standart Edition 628 tl

    Ultimate Edition 1.095 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 31 Mayıs 2021; 21:2:57 >



  • Oyun aldigimiz birime adamlar konsol aliyor hocam iste nasil bir durumda oldugumuzu sen düsün . Bir adet gamepad aldigimiz birime iki adet konsol aliyorlar iki iki . Bildigin iki tane sifir konsol .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 29 Mayıs 2021; 22:29:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nier

    örnek verdim, aslında uğraşmayacağım ama sırf anlarsın diye yazıyorum. Gamepassta uplay ile birlikte gayet oynanabilir onlarca oyun oldu, sık sık ta yeniler geliyor. İlla yeni, çıkan aaa oyun olmasına gerek yok, şu an ps mağazasında 300-400 tl bandında satılan bir çok kalitelioyun gamepassta var. İlla yazdırarak uğrastıracaksın, ben gamepass a farcry6 ve dying light var onları orda mı oynayacağız dedim?.

    Makarna yiyerek yaşayın, üstüne arada mayonez bazen de domates sosu döküp yiyin demekle aynı şey. Pahalılık gerçeğini bu şekilde mi örteceğiz? Microsoft neyi isterse onu oynayacağız. O halde dolar kurunu da steam üzerinden hesaplayalım da ne kadar müthiş bir ekonomimiz olduğu ortaya çıksın. Böyle saçmalık olabilir mi?

  • Adamların zerre umrunda değilsiniz.Adamların gözünde biz 3. Dünya Ülkesi bile değilizdir belki yok özel fiyatlamaymış geçin bunları hikaye.Markette gidin yağın fiyatına bakın öyle gelin Bir boktan cipsin fiyatına bakın öyle gelin.Senin temel ihtiyaçların lüks olmuşken Oyun gibi lüks tüketim mallarına kalkmışsınız özel fiyat diyorsunuz şaka gibisiniz aynen varya sen git önce peynir al kaşar al onlar lüks olmuş Aloo kuruyemiş lüks olmuş.Hayal kurmaktan vazgeçin artık memleket bitmiş okeye dönüyor gelmişsin Oyun firmalarına aklınızca boykot uyguluyorsunuz adamların umrunda değiliz Senin Ülkende 1000₺ da olsa o adamlar senin paranla 1000₺ kazanmıyor 60$ 70$ kazanıyor Yurt dışında sattığı parayla aynı parayı kazanıyor.1000₺ nın bir kısmı vergi bir kısmıda Enflasyondir Tl değersizliğidir.Adamlar Oyunu pahalı satmıyor biz fakiriz.Alırsan alırsın almassan almazsın.Yapacak başka hiçbir eylemin yok.Geriside sadece hikaye adamlar ben Türkiyeye Oyun göndermiyorum der gene birşey kaybetmez.
  • örnek verdim, aslında uğraşmayacağım ama sırf anlarsın diye yazıyorum. Gamepassta uplay ile birlikte gayet oynanabilir onlarca oyun oldu, sık sık ta yeniler geliyor. İlla yeni, çıkan aaa oyun olmasına gerek yok, şu an ps mağazasında 300-400 tl bandında satılan bir çok kalitelioyun gamepassta var. İlla yazdırarak uğrastıracaksın, ben gamepass a farcry6 ve dying light var onları orda mı oynayacağız dedim?.

  • Yabancılara yalvaracağınıza annenizi babanızı ikna edin oy atmasınlar o zaman.Kızamazsın neden özel fiyat yapmıyor diye.

  • 2 oyun 120 euro yapması lazım ucuz aslında 1000 tl

  • Bu fiyatlar az bile müstahak
  • Almamak gibi muazzam bir tercihiniz var.


    Bekleyin 2 ay sonra indirime girer zaten.

  • Yakinda 1 oyun parası asgari ücrete yaklasir
  • Xbox gamepass gibi bir çözüm üretmeleri şart oldu, yani aklım almıyor bu fiyatlara. Yahu 2 sene önce ps4 fat kasa 800 tl ye aldım ben, 2 oyun 2000 tl (ultimate sürümler) şaka gibi. Dolar, euro yüzünden bunlar kabul edelim. Ama yerel fiyatlandırma şart oldu, eğer olmazsa bir kaç aya tek bir oyun standart 1000 tl olacak cidden. Seneye de 2000-3000 tl ye oyunlar satılır artık. Ben satılık hesaplar konusu olmasa, alınıp satılmasa ps5 i satarım çok net söylüyorum. Ps4 oyunları zaten oldukca kütüphanem zengin, ps4 fat kasa ile devam ederdim. Şuan globalde millet 10 euro çok diye isyan ediyor bizde denk gelen paralara bak inanılmaz.

  • oyunlar phalı filan değil paramız değersiz, antrikot bile olmuş 110 lira

  • Neyi çözüyor mesela farcry 6 ve dying light 2 geliyor mu gamepass ile, yok. Xbox store'da farcry 6 fiyatı 600 tl, dying light 2 ise 470 tl, gerçekten güzel çözümmüş.
  • therkut kullanıcısına yanıt

    Ben gamepass mükemmel bir şey, ekonomiyi unutturan bir hizmet diye bir şey söylemedim, verdiğiniz yanlış örneğe istinaden söyleyim. Şuan ekonomi için kimse girişim yapmıyorsa, oyun dünyasında da aynı şey. Herkes pahalı diyip alıyor oynuyor yine. Şuan kötünün iyisi, en kütü durumda gamepass idare eder demek istiyorum. Gamepass eaplay ekledikten sonra çok iyi kütüphaneye sahip oldu, biraz kıskanıyorum çünkü. Mesela fallen order oynamak istedim ama oyun ps de pahalı, gamepass olsaydı oynayabilecektim tek bir aylık alsam bile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 31 Mayıs 2021; 21:42:22 >
  • Insallah daha pahali olur 5000 tl olsun .. bu hükümete oy veren ailenin çocuğunun oyun oynamaya hakkı yok ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

    Almamak gibi muazzam bir tercihiniz var.


    Bekleyin 2 ay sonra indirime girer zaten.

    Beklediğimizde gelen fiyatlar da iç açıcı değil.


  • Peni_Silin P kullanıcısına yanıt

    Ben de 30+ üstüyüm ama 30+ olanları neye göre suçluyor yani hangi mantıkla anlamış değilim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: highmetin

    Oyun aldigimiz birime adamlar konsol aliyor hocam iste nasil bir durumda oldugumuzu sen düsün . Bir adet gamepad aldigimiz birime iki adet konsol aliyorlar iki iki . Bildigin iki tane sifir konsol .

    Su birim para sacmaligi da bir bitmedi

  • Az önce bir koli yumurta 1 fanta 1 ekmek 2sütburger 1camela 52tl verdim. Siz neyden bahsediyorsunuz. Batmışız agalar Batmışız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.