Şimdi Ara

AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
105.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben aracımın kaskosunu anadolu sigortadan yaptırdım bunun autokingle anlaşması varmış.kaskoyu delmeden yılda 4 defa yaptırabiliyormuşuz.bagaj kapağında iki tane küçük göçükler var bunu yaptırıyım mı güzel olur mu yoksa iyice berbat mı ederler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 12 Haziran 2007; 11:47:33 >



  • quote:

    Orjinalden alıntı: _ahmet_

    Ya bendede ufak çizik var.Aradım önce gelin görelim sonra randevu verelim dediler.

    Ben aracı mümkün değil orada bırakmam.Bendeki göçük değil veletler sokakta E harfi yazımışlar.Aynı gün içinde teslim alan oldumu.


    bende bırakmadım zaten. aynı gün içinde de verdiklerini hiç duymadım vallahi. benimde tampona birisi sürtmüştü onu göstermek için gitmiştim. ama gereksiz bir yer olduğunu görünce serviste para pul vermeden rötuş yaptırdım. aslında dr.vinyl diye bir yer var.daha profesyonel ve ilgililer. Ankara`daki şubelerinden birisi evimin dibi ama oranında kaskolarla anlaşması yok diye biliyorum.

    bkz:http://www.drvinyltr.com








  • Selam Arkadaşlar .. Bende Dolu Mağduruyum,Aracım Volkswagen Passat ve Acentemin Önerisiyle Aracımı Şaşmaza zeki ünaldı otomotive Götürdüm..
    orda bi arkadaş var 1 arabayla 1 gün uğraşıyor başında durdum izledim özenerek yapıyor, tavsiye ederim, tabi oraya gitmeden önce internet sitelerinden nasıl yaptıklarını izledim aracımın göçükleri %90 düzeldi az kaldı ancak göze fazla batmıyor. isteyen olursa adresini verem aşağıya sizlerde oradan nasıl yaptıklarını görürsünüz allaha emanetsiniz.



    http://www.zekiunaldi.com/web/




  • Kocaelinden "Çökük Sihirbazı" diye bir yer var. Autoking'e 10 basar. Benim kaputtaki göçüğü Autoking'e götürdüm, "çökük çok fazla ve dalgalanma da yapmış, yapamayız" dediler. Başka bir Autoking'e götürdüm yine aynı cevabı aldım. Sonra bir arkadaştan "Çökük Sihirbazı"nı duydum, arabamı götürdüm. Randevu verdiler ve arabayı bıraktım, Almaya gittim ve sonuç inanılmaz. En ufak bir dalga bile kalmamış, mükemmel yapmışlar. Tavsiye ederim...

    Sitesi :http://www.cokuksihirbazi.com/




  • bende iki araçta mini-onarım yapılması gerekiyor.
    yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim!
    karar verdim birini AUTOKING'e diğei A.L.C.'ye verecem

    Antalyada her ikiside varmış! bu arada web adreslerin yzayım, oradan kendi şehrinzde varmı yokmu bakabilirsiniz!

    >>>A.L.C.<<<

    >>>AUTO KING<<<




  • Demir Sigorta'nın anlaşması olduğundan Auto King İkitelli şubesine 2011 model 1000 kilometredeki aracımı kapısının uç kısmındaki 1 cm'lik çeltik için mini onarım hizmeti almak için bıraktım. Yapacakalrı işlemi anlatmadılar buraya lokal boya olacak aracın 10 cm lik yerinin boyasını kazıyacağız ve tekrak boyacagız deselerdi yaptırmazdım.

    Aracım için 1 gün sonra gittiğimde kapıda 5 adet ağır kusur buldum ve bana bu şekilde teslim edilmek istendi.

    Kapıda kullanılan boyanın tonu farklı idi, bas bas bağırıyordu ben boyandım diye. Üst ve alt tarafında boyanırken bant çekilmiş ve üzerine boya atılmış, altta üste çerçeve oluşmuştu bu yüzden. Orijinal boya ile kullanılan boya arasında nokta nokta duman vardı. Çeltik macunlanmış ama 1 cm boyunca 2 mm bir çukur var ve aşırı derecede belli oluyor. Boyanın kalınlığı bariz belli oluyor. Auto King yetkilileri ustanın hatası, dedi ve 1 gün daha kalsın çiçek gibi yapacağız dediler.

    Yine bıraktım bulduğumda boya mesafesi 10 cm'den 35 cm'e çıkmış ve dumanlanma duruyor. Farklı renk tonunu kullanmaya devam etmişler. Üstelik bombeli kapı ucu köşegen olmuş. Servis müdürü aradaki renk tonunu olmadığını ve dumanlanmanın tüm araçlarda oluştuğunu verdikleri hizmette bunun normal olduğunu anlattılar. Servis müdürüne "Eğer bu işi yapamıyorsanız aracı teslim almayın. Sıfır niteliğindeki aracın kapısının yarısını 1 cm için boyamışsınız ve farklı renkle boyamışsınız." dediğimde aldığım cevap beni yıktı. Adam "Evet yapamıyoruz." dedi. "Hep aynı lokal boya olduğundan belli olur gözle görülebilir ama 2 metre öteden belli olmaz." dedi ve ben ne kadar yanlış bir firma ile çalıştığımı anlamış oldum.

    Sigorta şirketime onarım hatasından dolayı aracımın ağır zarara uğradığını ve gerekli işlemin yapılmasını istedim. Bana aracın kaskosunu delerek yetkili serviste yapabilirsiniz yada Auto kinge 3 cu kez teslim ediniz dediler.

    Maslak Auto Kingten Umut bey aradı ve yaşanan problemde yardımcı olabileceklerini anlattılar. Maslak Auto kingte Kapının üst kısmını Çapraz kavisten itibaren tamamen boyadılar. Kapını %50 boyalı ve üzerinde kırmızı bir nokta artık tamam dedim kapı tamamen boyandı ve hala problemler devam ediyor. kırmızı noktayı rutuşlettım ve aracı teslim aldım. Sonucta araç 1 cm lik çeltik için 4 kez boyandı ve hala 5 ci icin boyanacak.
    Kapının tamamını 1 cmlik çeltik için boyandı ve bu bir onarım hatasıdır. Bu noktadan sonra hakkımı aramak icin nasıl bir yol izleyebilirim. Yetkili servis ile görüştüm hatalı onarım raporu verebiliriz dediler. Ancak Sonrası için ne olacak?

    Aracımın Önarımdan Önce ve Onarımdan Sonraki Resimleri Adım Adım : Detaylı Resimler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: desevigne


    quote:

    Orjinalden alıntı: _ahmet_

    Ya bendede ufak çizik var.Aradım önce gelin görelim sonra randevu verelim dediler.

    Ben aracı mümkün değil orada bırakmam.Bendeki göçük değil veletler sokakta E harfi yazımışlar.Aynı gün içinde teslim alan oldumu.


    bende bırakmadım zaten. aynı gün içinde de verdiklerini hiç duymadım vallahi. benimde tampona birisi sürtmüştü onu göstermek için gitmiştim. ama gereksiz bir yer olduğunu görünce serviste para pul vermeden rötuş yaptırdım. aslında dr.vinyl diye bir yer var.daha profesyonel ve ilgililer. Ankara`daki şubelerinden birisi evimin dibi ama oranında kaskolarla anlaşması yok diye biliyorum.

    bkz:http://www.drvinyltr.com


    ben ona bi hidriyolik dökimde bak ne hale geliyor




  • Merhaba ,isterseniz bizim servisimize gelin size bir çalışma yapalım boyasız göçük düzeltme olarak,memnun kalmazsanız herhangi bir ücret talebindede bulunmayız sizden..
    www.camkaynak.com sitemizden yaptığımız işlemleride görebilirsiniz.
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: that_inspector

    Merhaba arkadaşlar,

    Bundan iki üç ay önce iş yerinin koca otoparkında birisi kapıyı açarken sağ kapıyı göçertmiş, bir not yazma nezaketi de göstermemişti. Bugün ancak fırsat buldum. İzmir Autoking'e gittim. Fotoğrafları aşağıya ekliyorum.

    Yakından bakılmadıkça göze çarpmayan bir hasar. Resimlerde de göreceğiniz gibi boya çok soyulmamış, sırıtmıyor. Görevli hasarın dizayn çizgisine geldiği için kaporta çekildikten sonra lokal boya atılması gerektiğini söyledi. Boyasız olup olmayacağını iki kez sordum ama maalesef yanıtını aldım.

    Mini onarım bunu karşılıyor, cebimden para çıkmayacak, arabam da bir gün orada kalacak.

    Şimdi boyatsam arabayı satarken sıkıntı yaşar mıyım sizce? Fotoğrafını saklayacağım, kısmetse bir iki seneye de arabayı yenileyeceğim. Tavsiyeniz ne olur? Acaba Mais onlardan daha iyi bir iş çıkarıp çekme ve üstüne pasta cilayla sorunu ortadan kaldırabilir mi?




    isterseniz gelin servisimize,bir çalışma yapalım size.beğenmesseniz de herhangi bir ücret talep etmeyeceğiz boyasız göçük düzeltme olarak.
    Teşekkürler
    www.camkaynak.com




  • Arkadaşlar antalyada mini onarım hizmeti vermekteyim antalyada yardımcı olabilirim

    http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-diger-boyasiz-gocuk-tamiri-81783008/detay/

    carconcept
  • İzmir'de oturan arkadaşlar tavsiye için açtığım konuya bakabilirsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_59119987/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • geçen hafta yaptırdım gidicek olan arkadaşlara fikir olsun diye konusunu açtım
    link
    http://forum.donanimhaber.com/m_62098813/tm.htm
  • Boyasız göçük düzeltme konusunda yaşadığım deneyimi paylaştığım yazıya göz atmanızı öneririm.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68866029&p=1#69124378

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde yakın zamanda sokakta duran, gözüm gibi baktığım, yeni aldığım Opel Astra Sedan aracımın ahlaksızın birisi sol ön çamurluğuna sürtüp ezmişti. Kim olduğunu tesbit edemedim ve kosko şirketim ile görüştüm. Benim anlaşmalı olduğu şirkete mini onarım için yönlendirdiler. Firma göçüğü düzeltebileceklerini ancak boyanacağını da söylediler. Yepyeni aracıma da boya yaptırma işi canımı sıktı :( biraz araştırma yaptıktan sonra İkitelli de bulduğum Mustafa Abi'ye gittim. 70TL karşılığında göçüğü düzeltip eski haline getirdiler. Kullandığı öyle çektime v.s. aletler yok tamamen kendi tasarımı aletler ile (çekiç v.s.) boyaya da zarar vermeden düzeltti. Tavsiye ederim, benim gibi düşünen bir çok arkadaşıma yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

    Serhat oto kaporta
    güngören-bağcılar sanayi sitesi 20.blok no:10
    ikitelli
    Mustafa Yetiş 0542 324 14 23

    http://boyasizvurukduzeltme.com/hakkimizda.html

    Mavi Opel Astra Barış yönlendirdi de diyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.