Şimdi Ara

ülkeye gelen turistin bıraktığı otel odası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yalvarıyorum bu insanlara vize uygulayın ve gelmesinler.

    avrupa nın ne diyorsa yapalım.avrupa birliğine girelim

    ticareti sadece oturmasını kalkmasını bilen avrupalılarla yapalım.

    yalvarıyorum size. tek kurtuluş avrupa birliğidir.

    elbette istinalar vardır ama genel olarak böyle.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 12 Mayıs 2021; 1:6:43 >



  • Yazık günah arkadaş ya. Bu nedir? Bunlar insanlıktan nasibini almamış yaratıklar.


    Ben hem kendi ülkemde hem de yurt dışında otelde, hostelde, evde kaldığımda çıkarken yatağına kadar toplayıp öyle bırakıyorum. Yazık değil mi burada çalışan insanlara?


    Hiç unutmam, bir gün Bosna Hersek'te, Saraybosna'da yaşlı bir amcanın evini kiralamıştık. Çıkışta yine her yeri toplayıp öyle bıraktık arkadaşlarla. Adam nasıl mutlu oldu anlatamam, illa bize çarşıda kahve ısmarlamak, sohbet etmek istedi de vaktimiz olmadığı için maalesef kabul edemedik. Elli kere teşekkür etti adamcağız. Artık nasıl insanlar gördüyse. Biraz insana saygı ya.


    Bu sadece yabancı turistler için de geçerli değil. Bunlardan beter olan yerli turistlerimiz de var. Bu gözler neler neler gördü...

    İsrail Avrupa Birliği’ne girer KKTC dahi girer fakat Türkiye giremez.İstenen herşeyi yapsa dahi giremez.Toplum yapısı,kültürü,dini,fenotipi,ekonomisi,yaşam tarzı,çevre düzeni hiçbiri bir Avrupa ülkesine benzemiyor.Yollara çıkın,Irak vloglarıyla karşılaştırın dediğimi anlayacaksınız.

    ya hocam ben avrupa birliğinde iyi bir üniversitede 1 yıl okudum. orada türk siyaseti diye anabilim dalı vardı. AB'ye girmemiz önünde iki büyük engel var onların kafasında.

    -Sosyoekonomik Homojeni: Ülkenin şehirleri arasında dağlar kadar fark var. Hoca bize ilk önce İstanbul sonra Siirt'i göstermişti mesela. İkisi de Türkiye diye. Türkiye'nin iç meseleleri sıkıntılı olduğu için bulaşmak istemiyorlar. Bu nüfusun tamamı Avrupa topraklarında istediği gibi gezecek. Sisteme entegre edecekleri bir tane "Türk" tipi yok. Avrupa da istemiyor tabi bunu. Sınır komşuları ayrı mesele.

    -Kemalizm: Sanılanın aksine Avrupalıların akedemisyenleri Kemalizme iyi gözle bakmıyorlar. Bizim akademisyenler sağ olsun kötülüye kötülüye... Kemalizmi demokrasi için aşılması gereken bir engel olarak görüyorlar. Türk halkını sözde Kemalizm esaretinden kurtaracaklarmış. O yüzden AKP'ye kredi verdiler. Yani AB'ye girmek demek çok fazla konuda taviz vermek demek. AKP bile bir yerde durun artık deyip bıraktı peşinde koşmayı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.