Şimdi Ara

Corolla 2021 Mi Polo 2020 Mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 yaş genç olaydım Polo derdim
    Şu an için Corollayı seçerim,ömürlük binerim
  • Bende corolla secerdim.
  • Corolla nın yol yalıtımı kötü evet ama b segment en iyi araçtan iyidir yine de bence.

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Yerli üretimde vergi almazlar.

  • Bu ikisi kıyaslanacak sınıf araç değil. Corolla her açıdan daha üstün bir araçtır. B sınıf ve c sınıf arasında çok fark var. Vw fanı biri önerdiyse bence kanma. Golf corolla kıyaslaması olsa o zaman golf derim ama polo ile corolla kıyaslaması çok yanlış. Fiyat olarak birbirine yakın olsalarda corolla ağır tokatlar.

    Edit: yıl farkı da varmış corolla almanı öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 5 Şubat 2021; 0:5:54 >
  • O paraya makyajlı Megane Joy bulunabiliyor 1.3 Tce 140 hp EDC. Bayide incelediğimde stepnedeki malzemelerde, davlumbazlardaki malzemelerde ciddi anlamda çalışıldığını gördüm. İncelemenizi tavsiye ederim. Corolla yeni motorla ne oldu bilmiyorum. Sessizleşmiş olabilir. Ufak güncellemeler geldi belki yalıtımda iyileştirilmiştir. Sizin için bir Megane bırakayım:


    https://gunerler.com.tr/firsat/renault-megane-sedan-joy-1.3-tce-edc-140-bg--159227

  • Yeni Leon liste fiyatındaki paralara bulunabiliyorsa kesinlikle Leon alın. Olmazsa Corolla tabi ki, poloyu düşünmeyin.

  • Başlık açmaya bile gerek yok. Alın güzel günlerde kullanın Corollanızı.
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt

    Hocam istekleriniz baya önemli burada.

    Aracı şehir içinde kullanacağım, aracı yenileyip daha teknolojik (üst paket vs) bir araca geçmek istiyorum ve artık otomatik bir araç kullanmak istiyorum diyorsanız mantıksız bir eylem değil.


    Ancak sürüş dinamikleri bakımından golf daha iyi. Teknik detaylarını net bilmiyorum (platform farklı sanırım bir de sizin araç bağımsız süspansiyon mu?), sadece limitlerini zorladım iki aracın da ve golfün verdiği tepkiler daha olumlu; aracı daha rahat kontrol edebilip daha rahat toparlayabiliyorsunuz önden kayma, ani durma vb. durumlarda.


    1.0 95hp motor şehir içinde size sıkıntı çıkarmaz ama şehirler arası yola, 130km ve ötesi hızlara geldiğinde işler değişmeye başlar. Eski aracınız bile gözünüzde büyüyebilir. (15hp 15 hp'dir : ) )


    Size önerim paraya kıyıp bir günlüğüne otomatik vitesli güncel kasa polo kiralamak olur.


    Ben olsam 2021 model 1.0 Leon'ları beklerdim ama bu motora ile FR paketi gelir mi ya da gelirse fiyatı ne olur bilmiyorum. Kendi sürüş tarzım ve isteklerime göre Polo düşünmezdim. Hatta konuya dönecek olursak, Corolla yerine de gider CHR alırdım (2021 olma koşulu ile çünkü yalıtımı iyileştirdiler).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 5 Şubat 2021; 0:47:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

    Kardeş inan seni savunmak için kendime bahane ariyorum bazen. Çünkü ne zaman mesajlarını okusam gene saçmalamış şekilde buluyorum seni. Bir kere de hakvermek istiyorum ama herseferinde mantiksizlikta nirvana yapiyorsun. Arabalar hakkında bu kadar bilgisiz olup, bu kadar yorum yapan başka birisi yoktur. Şu lafı demeyi sevmiyorum ama nickinin hakkını veriyorsun.



    Alıntıları Göster

    @zotacing ile ölümüne kapışırlar.

  • Otomotiv bölümünde takılmam, popülerde gördüm yazamadan duramadım ama bebek puseti gibi araçla büyük bir sedanı kıyaslamışsınız. Öğrenci vs. iseniz Polo iyi tabi ama aileniz varsa vs. Corolla her türlü daha iyi bir araç

  • Sana demedim zaten onu. Sana bir şey demiyorum.sen doswagensin.

  • Ne Polo'ya bindim ne de Corolla'ya ama cidden yazılanlara bakınca çok şaşırdım. B segmenti polonun yalıtımı gerçekten C segmenti Corolla da daha mı iyi? Corolla bu kadar kötü mü yav yalıtım konusunda?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cricet

    Ne Polo'ya bindim ne de Corolla'ya ama cidden yazılanlara bakınca çok şaşırdım. B segmenti polonun yalıtımı gerçekten C segmenti Corolla da daha mı iyi? Corolla bu kadar kötü mü yav yalıtım konusunda?

    Bölge Müdürü olduğum için sürekli arabayla seyahat ediyorum. Aracım ise corolla, net olarak pejo 301, elysse, symbol ile boyutları harici çok farkı yok, klasik şirket aracı.


    Havalandırma ızgaraları, casio saat gibi saat göstergesi gibi özellikleri insanı maziye götürüyor, sanki radyoda rahmetli Özal konuşacakmış gibi beklentiye sokuyor insanı, tek özelliği bu.

  • Lütfen, arabayla çok Seyahat etmek için bolge müdürü olmak lazım:) taksiciler cumhurbaşkanı olur belki... (ya da belki de...)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Şubat 2021; 18:30:57 >
  • Sen, @aLLyC ve @en1gma , üçünüzünde titri aynı, cevap veremeyince hemen aşağılama çabalarına girişiyosunuz, tabii bi hazımsızlığınız var artık sebebi VW mi yoksa VW sahiplerimi bilemiyorum.

  • Aşk olsun müdürüm, biz öyle bir insan mıyız? Sevdiğimizden takılıyoruz. Yoksa biliyoruz biz senin kalite, konfor, teknoloji ve verimlilikte bir numaralı müdür olduğunu. Vw aşkınız da buradan geliyor. Benziyorsunuz

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.