Şimdi Ara

Amaçsız olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, kendimi bildim bileli amaçsız yaşıyorum, bir amacım bulunmuyor.



    çocukluktan itibaren zevklerin hepsi çok kısa sürüyor. bilgisayar, film ve oyunlar son 4 - 5 yıldır sadece görüntüden ibaret. milyar dolarlarım olsa bile istediğim bir şey yok, araba tutkusu veya ev tutkusu da yok. bomboş yaşıyorum.



    sosyal durumum çok kötü 1 tane bile arkadaşım yok ki hayatım boyunca belki 10 tane falan kişiyle tanışmışımdır. maddi durum her ne kadar kendim bir gelir elde etmesem de ailemden geliyor ancak para harcadığım yok zaten. dini inanca sahip biriyim ancak yine de inancım %100 değil gerçek bir kanıt görmediğim için bu yüzden %99 diyelim. sabırla beklediğim halde geçmiyor bu durum, yaş 20, daha ne kadar sürecek bilmiyorum. ne yapmalıyım?




  • yaş 22 birebir aynı durumdayım sosyal hayattan tut amaç olmamasına kadar

  • Hayal ve kalp kırıklığı ile geçen hayatım
  • Şu an yanıbaşımda duran kitaplıkta okunacak en az 10 kitap var ama içimden okuma hissi zerre yok. Dizi izleme isteği yok. YouTube'da Gambell diye birini izlerdim, hatta katıl'dan bile abone oldum kendisine ama haftalardır adamı izlediğim yok. Bir de Pintipanda'yı da izlemiyorum. Komik kedi videoları izleme isteği bile yok. Oyun desen oynama isteği de yok.

    Uzaktan eğitimden soğudum ama yüz yüze eğitimi de sağlık endişemden istemiyorum. Bir dersten büte kaldım. Önümüzdeki günlerde büt var ama hiç çalışma isteği yok. Ara sıra 3-5 mısralık şiir karalıyordum. Şimdi ne ilham var ne istek. Bir futbolu takip ediyorum o kadar.

    Günüm; kalk, laptopun başına otur, Twitter'ı aç ve komik tweetleri favla, YouTube'da neler dönmüş diye bak, DH'de konulara göz at beğendiğin mesajları artıla diye diye günümü geçiriyorum. Bütün bunların karşılığı yokmuş gibi rahat yaşıyorum işte. Salmışız hayatı :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 1 Şubat 2021; 5:30:24 >
  • İşe minik hobilerle başlayabilirsiniz. Genelde çok büyük ve gerçekleşmesi olanaksız hayaller kurunca bu hayal kırıklıklarıyla sonuçlanıyor ve artık insanın küçük şeyleri bile hayal edesi gelmiyor. O yüzden ilk aşamada daha dar kapsamlı birtakım uğraşlar edinmek, bunları tamama erdirdikçe sonuçlandırmak ve bir kademe daha büyüklerine adım atmak gerekiyor.

    Artık bu hobilerin ne olacağı size kalmış. Kimisi gemi maketi yapar, kimisi model uçak yapar, kimisi evde mum yapar vs vs... Maket yapımından yola çıkacak olursak; 1 ay sonunda o maketi yapıp ortaya elinizin emeği bir ürün çıkarttığınız zaman bu sizi mutlu edecek. Bir şey yaptığınızı görmek içinizi rahatlatacak. Bu kez başka bir şeyi yaparak aynı hazza ulaşmak isteyeceksiniz. Bir zaman sonra artık bir şeyleri başarabildiğinizi görünce, içine düştüğünüz öğrenilmiş çaresizlik dehlizinden dışarı doğru adım atmış olacaksınız..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.