Şimdi Ara

. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
11.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ilçe hastahaneleri o kadar kötü durumdaki anlatamam. Benim annemde dizlerinden rahatsız. Biraz genetik sanırım anneannem ve teyzemdede dizlerden dolayı rahatsızlık var. Anneannemin 2 dizindede platin var.


    Kaç kez doktora götürdüm yüzeysel muayene yapıp krem verip gönderdiler. Bir keresinde 200 TL sgk tarafından karşılanmayan ilaç verdiler. Kullandı fakat işe yaramadı.


    Başka doktora gittik. İlacın gereksiz olduğunu söyledi. Bu sefer iğne verdi 2 diz için toplam 1000TL. Parası önemli değil dedim alacakken il merkezine gitmek gerektiğinden annemi babamla madem gideceğiz diyerek şehir hastahanesine gönderdim.


    Oradaki doktordan allah razı olsun başka bir iğne yaptı hem masrafı düşük hemde iğneden sonra 1 gün diz ağrısı çekti şimdi 1 haftadır ayakta. Şuan rahat olduğunu söylüyor.


    Ben daha allah göstermesin ama ufak hastahanelerle uğraşmama kararı aldım. Direk gidebildiğim en gelişmiş hastahaneye gideceğim bundan sonra.


    Rahatsızlığı bulduğumuza sevindim allah yardımcınız olsun. Ablamada çok geçmiş olsun. Dualarıma onuda ekliyorum. Tez zamanda kurtulur inşallah.





  • Tarafsızca yaşadığım 2 olayı anlatayım mükemmel sağlık hizmeti veriyormuşuz, sağlık sistemin de çok iyiymişiz :D hastane de sıra beklemiyormuşuz :))


    Önce bi kaza geçirdim acil e gittim bayaga önce 2012 yılında :) cebimden hiç bir para ödemedim 1 film çektiler 1 serum verdiler 1 de dikiş attılar hiç para almadılar devlet hastanesi....


    Aynı hastaneye aradan yıllar sonra randevü alarak gittim kulagımda sıkıntı vardı doktor 1 dakika da inceledi 2 test istedi 1ci testi hemen yaptılar - 2ci testi ise 3-4 gün e randevü vererek yaptılar. Aynı doktora tekrar gittim test sonucuna baktı yalandan benimle ilgisi olmayan hastalık ilacı yazmış bide diyor ki senin kulak ölmüş işitme cihazı lazım anlaşmalı oldugu özel bi firmanın kartını veriyor, dedim ben gitmem doktor bey teşekkürler dedim... Şikayet devam ederse tekrar gel diyor :) he gelirim...


    Sonuç onun verdigi ilacı google da arattım benim şikayetlerim i gidermeyecegi ve bu beyinsel rahatsızlıgı olanlar için bir ilaç oldugunu anlayarak çöpe attım...

    Gittim gıda takviyesi alarak kendi şikayetimi daha az a çekmeyi başardım :)) Doktorun dediginin aksine kulagım daha ölmemiş :)))...


    Devlet hastanesinde kısaca hindistan gibi acil de ölüme terk edilmiyorsunuz. Fakat randevü alarak hastalıgınıza sonuç bulmanız kesinlikle şansınız var ise, onun haricinde 1-2 ilaç test ile sallar geçerler..





  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Özel hastanede birçok test 4-5 saat içinde çıktı hocam. Annem devlet hastanesine gittiğinde sonuçları almak için 1 hafta sonra tekrar gitmişti :D
  • cok gecmis olsun. Allah acil şifalar versin

  • Hocam sevindim çarenin bulunmasına. Geçmiş olsun.

  • xKanunsuz kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur umarım
  • Çok geçmiş olsun rabbime bin şükür en yakın zamanda tedaviye başlarsınız inşallah hocam adınıza çok mutlu oldum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

    Bana boyun fıtığıyla ilgili birşey gibi geliyor tabiki doktor değilim onlar daha iyi bilir fakat daha özel bir doktora gitmeyi deneyin. Küçük şehirdeyseniz istanbula gelin burda gösterin bi doktora. Benimde son 4-5 aydır boyun kısmımda bir ağrı var sürekli kıtlatıyordum eskiden ben boynumu kireçlenmemi fıtıkmı bilmiyorum ama boyunla ilgili bendede sorun var. Bende kendimi hayattan bezmiş gibi hissediyorum oyun felan oynarken eski reflekslerim yok odaklanamıyorum. Bazen boş boş dalar gibi oluyorum bilincim yerinde ama sanki tam orta noktaya değilde geniş açıyla bakıyo gibi değişik bi hisse kapılıyorum. Böyle durumlarda sıcak su torbası yapıp enseme koyuyorum 10-15 dk böyle sıcak su bekletince odaklanma sorunum felan direkt olarak geçiyor bilmiyorum neyle alakalı doktorada gitmedim pandemi vs diye o kadar çok rahatsız etmiyor. Böyle bir deneyin isterseniz fıtıkla boyunla ilgili birşeyse belki fikir verir

    Olayı çözmüşsün :D Helal olsun valla





  • Doktora sıkıntılarımı anlattığım zaman dalga geçer gibi hastalığını bulmuşsun ilacı da bulursun diyor. Özel hastane Üniversite hastaneleri ve eğitim araştırma hastaneleri hariç hiç bir hastaneye gitmemek lazım vakit kaybı
  • bako39 B kullanıcısına yanıt

    Ayni seyleri benim valide de yasadi boyunda fitiklari da vardi halsiz umutsuz hissediyordu ve bogazima bir sey takiliyor gibi diyordu. ozellerin bircogu soyma pesinde, bir sey bulamadik bir de buraya gorunun diyorlar gastroskopisinden, kbb, dahiliye, endokrinolojisinden beyin MRina kadar bakilmadik sey kalmadi hatta bir de kolonoskopi yapalim falan diyenler oldu. sonuc psikolojik idi tabii. Sikayetleri devam etti psikiyatri ilaclari vs fayda etmedi sonunda survivor baslayinca duzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 29 Ocak 2021; 6:54:40 >
  • geçmiş olsun devlet hastaneleri ölmüş. annem meme kanseriydi tabi o zamanlar bilmiyorduk önce devlete gittik 1 ay sonrasına randevu verdi. özelde 3 gün sonra alınan biyopsi sonuçlandı da öyle hemen tedaviye başladık. devlet hastanesine işi düşüp özele gücü yetmeyen iyileşeceği varsa da beklemekten ölür.
  • Spor sağlıklı yaşamın bir parçası. Özellikle ileri ki yaşlarda hergün düzenli yürüyüş yapmak şart. Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    öncelikle tükenmişlik sendromu olabilir.

    ikinci olarak, husumet duyan birisi sihir ve büyü yaptırmış olabilir.

    Başka bir sıkıntı yoksa ilk düşünülen stres gibi çağımızın hastalıklarından olan tükenmişlik sendromu, pandemi yüzünden sadece virüse karşı değil bu zihinsel iklime karşı da dirençli olmalıyız ki Türkiye'deki zihinsel iklim zaten fenaydı...

    Sihir ve büyü tutar mı tutmaz mı, gerçek mi değil mi bilemem ama ağzımıza sakız olarak verilen ve gerçeği gizleyen bir şeyler olduklarından eminim. Televizyon izlemesine izin vermeyin veya izlese dahi bazı kanalları kapatın. Samanyolu TV yok edilmiş gibi görünüyor ancak havuz medyasında hala yaşıyor, o dizilerdeki karakterler gibi korkunç bir duygu sömürüsü ve dincilik var ekranlarda, insan beyninin kimyasıyla dolayısıyla insan sağlığıyla oynuyorlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubytube

    Başka bir sıkıntı yoksa ilk düşünülen stres gibi çağımızın hastalıklarından olan tükenmişlik sendromu, pandemi yüzünden sadece virüse karşı değil bu zihinsel iklime karşı da dirençli olmalıyız ki Türkiye'deki zihinsel iklim zaten fenaydı...

    Sihir ve büyü tutar mı tutmaz mı, gerçek mi değil mi bilemem ama ağzımıza sakız olarak verilen ve gerçeği gizleyen bir şeyler olduklarından eminim. Televizyon izlemesine izin vermeyin veya izlese dahi bazı kanalları kapatın. Samanyolu TV yok edilmiş gibi görünüyor ancak havuz medyasında hala yaşıyor, o dizilerdeki karakterler gibi korkunç bir duygu sömürüsü ve dincilik var ekranlarda, insan beyninin kimyasıyla dolayısıyla insan sağlığıyla oynuyorlar...

    Alıntıları Göster

    şüphe duymadığım bir konudur, cahil dindarı dindar görünerek kandırıyorlar.


    çözümlenemeyen hastahane deneyimlerinden sonra sorununun büyü ve sihirden kaynaklı olduğunu ve bahsettiğim çözüm ile normale dönen kişileri biliyorum. faydası olur hasebi ile yazdım. bu yöntemle aklınıza gelmeyecek şekilde insanların hayatı ile oynanıyor.

    her konuda olduğu gibi bu konuda da şehvet ve para düşkünlüğünden dolayı suistimal eden kimseler var.

    bunlardan ilki hunharca para isteyen, ikincisi de siz dışarı çıkın ben tek kalmalıyım diyen tecavüz ve fuhuş düşkünü sapkın karakter.

    dürüstlüğüne şahit olduğum bir kişi var. istese sürekli çağırıp parasını alacağı kişiyi ısrarla psikiyatriste yönlendiriyordu.

    "sana benim yapacağım birşey yok. psikiyatriste gitmen lazım." dediğine şahidim.


    gelenleri dinledikçe hayrete kapılıyordum. aklına gelmeyecek neler var.





  • Herkes başından geçenleri yazmış. Herkesin hastanelerde bir anısı var. Ama oyunun kuralı paranız varsa özel gitmek, paranız yoksada devletlerde tanıdık bulmakta bitiyor. Yoksa kimse sizinle ilgilenme tenezzülünde bile bulunmuyor.

    Arkadaşa geçmiş olsun. Keşke devlette iyi bir doktora denk gelseymiş.
  • Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda anneniz tedavi olur hocam, çok sevindim bu gelişmeye açıkçası.

    Üstteki arkadaşların dediği gibi devlet hastaneleri çöp durumda, özel hastanelerde daha iyi doktor oluyor.
  • valla ben pnömoni geçirdim arkadaşlar. acilde ( kovid hastanesinin acili bu arada ) dediler ki seni yatırmamız lazım hiç iyi değil durumun. yok dedim ben yatmam eve gideceğim. burada ölürüm dedim ki ölürdüm hastanede.


    1 hafta sonra kesin gel dediler. ilaç 1 haftalık. eve geldim acilden. hemen randevu aradım. en erken randevu 1 ay sonra.. hastaneyi aradım dedim böyle böyle 1 hafta sonra gelmem lazım randevu yok.. acilden giriş yapın dedi telefondaki eleman.


    1 hafta sonra acile gittim. acil doktorunun bir dövmediği kaldı. niye oraya gitmişimde niye göğüs hastalıklarına gitmemişim. dedim keyfimden gelmedim randevu yok. acil doktoru ben bişey yapamam dedi kan vs rontgen hiç bişey yapmadı antibiyotik yazdı gonderdi.


    acilin bahçesinde 184 ü aradım sağlık bakanlığını. kadına anlattım durumumu. iyileşmediğimi ve nefes alamadığımı söyledim. ilgilenmiyorlar acilde dedim. randevu da alamıyorum dedim. sağlık bakanlığı biz karışmıyoruz randevuya dedi. nasıl ya dedim ben SAĞLIK BAKANLIĞINI aradım demi dedim. evet dedi torpille işe giren kadın. 182 i arayın dedi.


    allah belanı versin deyip kapattım. 182 yi aradım açan yok.. telefon direk düşüyor =)


    o gün 30 yıldır yapmadığım birşey yaptım. tanıdık doktor arkadaşım var aradım. başka bir devlet hastanesine çağırdı ertesi gün. sıra falan bekleme yok anında bir ilgi bir alaka görseniz ağlarsınız. hemşireler bile nasıl yalıyor tanıdık doktor olunca. arkadaşımda sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni.


    bu ülkede ya tanıdığın olacak ya da paran. yoksa vatandaş bile değilsin onların gözünde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 29 Ocak 2021; 16:55:46 >




  • xKanunsuz kullanıcısına yanıt

    Hocam limonlu suyu çok fazla kullanmayın. Babam yazın her hafta 7-8 litre limonata yapıyordu içeriz diye ama fazlası uzun vadede vücudu çok asidik yapıyor benim kendi tecrübem idrar yollarına zararlı. Baş ağrısına vs iyi gelmeyebilir.

  • xKanunsuz kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Umarım doğru teşhis olmuştur ve kısa zamanda biter.
  • anne dedin mi akan sular durur, çok iyi bakın ona.. Öptüm ellerinden.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.