Şimdi Ara

Börü 2039 | Mini Dizi (BluTV)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eldeki imkanlarla yapabildiklerinin en iyisini yapmaya çalışmışlar. Eleştirmek normal, ama gömmek bu tarz projeleri öldürür.
  • Serinin ilk dizisi BÖRÜ’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan BÖRÜ 2039; dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanıyor. Dizi, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bıçak sırtında bir dünyada başlıyor. İnsanlığın kontrolünden gitgide çıkan tehlikeli teknolojilerin güvenlik güçlerine ve topluma etkilerini ele alacak olan dizinin içeriği sır gibi saklanıyor.


    Alper Çağlar bu projede, eş zamanlı ilerleyecek kendi sinema filmi “İlk Göktürk” bünyesinde de kullanacağı yepyeni sinematografik yatırımlar ve uluslararası ekiplerden faydalanacak. Uluslararası oyuncuların da yer alacağı 6 bölüm olarak tasarlanan dizi, çok dilli bir içeriğe sahip. Börü 2039 Aralık 2021’de 45'er dakika 6 bölüm olarak BluTV’de seyirciyle buluşacak.


    CaglarArtsyoutube
    BluTV serisi BÖRÜ 2039'un ilk fragmanı. Detaylar yakında sizlerle!
    https://www.youtube.com/watch?v=i-vz6Wz0jTI





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 10 Mart 2022; 20:51:58 >







  • Bugün 12'de ilk fragman çıkıyor arkadaşlar.


    CaglarArtsyoutube
    BluTV serisi BÖRÜ 2039'un ilk fragmanı. Detaylar yakında sizlerle!
    https://www.youtube.com/watch?v=i-vz6Wz0jTI
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Elde imkan varken bir adet yönetmen , bir adet görüntü yönetmeni , 3-5 tane oyuncu ve senarist toplayamamışlar mı ?? En iyisini yapmaya çalışmamışlar , para kazanmaya çalışmışlar.. Şu siteden 3-5 amatör çıksa daha iyisini yapar malesef..

  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    BluTV bu işi beceremedi sanırım keşke netflix de yayınlansaydı
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Hocam bence bir filmin içine ne kadar teknoloji girerse o kadar kötü oluyor. Özellikle biz zaten yapamıyoruz bu işi.

    Imdb ye baktığımızda hep eski filmler zirvede.

    Çünkü gerçekci yapımlar.

    Son matrix faciasını da biliyoruz :)

  • Diger bolumleri henuz izleyemedik, sadece ilk bolum ozelinde konuşursak katılıyorum cok daha iyi olabilirdi. Beklentiyi karsilayamadi diyebilirim. Ama yerden yere vurulacak kadar da kötü bir yapım degildi. Ben sahsen kendi adima; Turk dizi sektoru dendiginde akla köşk-aşiret-şiveli konuşan gençler ya da sakar kızın holding sahibi yakisikli cocugun koynuna girmeye calismasi dizilerinin gelmesinden biktim. Her ne kadar bilincli insanlar olup uzak durmaya calissak da tv bu 3.sinif dizilerle dolup tasiyor. Yeri geliyor ev halki izliyor yeri geliyor haberlerde bile bu dizileri oturup konusuyorlar. Eve gelen misafir bile ac tv yi dizim var diyebiliyor. Dolayisiyla artik bu dizilerden kusma noktasina geldik. Ama ülkede hunharca izlenip reyting kazandirmasindan ve ucuz yollu maliyeti düşük yapimlar olmasindan mutevellit senede 20-30 tane cikiyor bu dizilerden. Hal boyle olunca cesaret sergilenen en ufak yapimda (bilimkurgu olur, aksiyon olur, zekice senaryolastirilan komedi bile olur) mutlu oluyorum sahsen.

    Börü içinde hemen enseyi karartmayacağım. Diğer bölümleri ve elbet hikayenin finalini görüp değerlendirmekte fayda var. Sonuçta mini dizi, 6 bölüm izleyip geçeceğiz.




  • kötü ama abartıldığı kadar değil. bence önceki dizinin devamı olacak bir dizi yapsaydılar daha iyi olurdu. konu olarak da 2016 dan sonra suriye de pöh lerin aldığı görevleri işleyebilirdiler.

  • CaglarArtsyoutube
    İntikam ateşiyle yanan Kemal Boratav, inine giren Halcyon'u imha etmeye and içmiştir. Senelerdeir güvendiği planı bozup, duygularına yenik düşecek olsa bile... BÖRÜ 2039 Bölük 4 "İMHA", Bölüm 5 "DİJİTAL ÇAĞDA ANALOG ADAM" ve Bölüm 6 "SENTETİK TANRI" 10 Mart'ta BluTV'de.
    https://www.youtube.com/watch?v=C7CSy_gTdyQ
  • 10 mart ne alaka anlaşılan sadece uyduruk kronoloji yazıp diziyi yolda yazıp çekeriz kafasıyla işe girişmişler


    bu tweetten anladığım kadarıyla sinema filmine kaynak yaratmak için osuruk bir işe kalkışmış alper

    dizi yerden yere vurulunca ben çekmedim ben kurgulamadım 


    Alper Caglartwitter
    “Ben İlk Göktürk'e kilitliyim ama BÖRÜ 2039 emin ellerde. Yönetmen Can Emre, kurgucu Anıl Okçu ve VFX başı Mehmet Çetin muhteşem yeni bölümleri sizlere azimle hazırlıyor. Bu 3 bölüm @blutv'de aynı anda yayınlanacak. Bir iki güne yayın gününü belirten keyifli teaser da sizlerle.”
    https://twitter.com/AlperCaglar/status/1493247847101349896?t=jdEn7WfdqOUmbM5GbhuS-A&s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 21 Şubat 2022; 9:5:42 >
  • Alper Çağlar ve Ahmet Atalay bu ikili kötü iş çıkarmaz.Güzel bir iş olacağı kesin...
    At fava bekle.
  • Börü mini dizi olarak çok hoşuma gitmişti ama sinemada beklentimi bulamadım. Umarım bu da siyasal mesajlar uğruna hiç edilmez.
  • börü by lana wachowski

  • Tam anlamıyla hüsran. Para harcadıkları çok belli ama maalesef oyunculuk ve efektler rezil. Zaten eleştiri yağmuruna tutulmuş dizi. Alper Çağlar twitter bakanlığından bir şey savunuyor ama boş.


    Arabayla 349388943 takla attıktan sonra gözlerini açması?
    Köprüden kız kucağında atlayıp tek bir inşaat demirine tutunması?
    vs vs.
  • İkinci bölüm için verdikleri tarih 14 Ocak 2022 :)

    Arada 16 gün var. Eleştiri aldıktan sonra birçok şeyi değiştirecekler buna eminim.

  • kendisini tutmasına rağmen içinden geçmiş dizinin


    Murat Soneryoutube
    BÖRÜ 2039 ile ilgili inceleme videosu yapacak mısın diye çok soran oldu son 2 haftada. Ama ben bu diziden bahsetmezsem, bugüne kadar yaptığım eleştirel videolara haksızlık olacaktı. Evet dizinin hatalarından da bahsettim ama onları görmezden gelirsem övgüsü de bi yavan olacaktı. Belki daha önce yaptığım şu videolara da bir göz atmak istersiniz; En Saçma Hint Dizisi Sahneleri: https://youtu.be/dtqFQzQoCnA Teşkilat İncelemesi: https://youtu.be/f08_oXFUVzM Sosyal Medya Hesaplarım; Twitter: https://goo.gl/oVnQ9J Instagram: https://goo.gl/5DVH6h
    https://www.youtube.com/watch?v=83rhiq6P1gE
    1. bölümü daha seyretmedim. Ama bilim kurgu veya aksiyon olarak yerli yapımlar pek çıkmıyor. Umarım başarılı olurlarda farklı fikirleri olan senarist ve yapımcılara cesaret verirler.


    Yoksa aşk ve aldatma temalı dizilere devam...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.