Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnbzkrt , Spaceman81 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
107.601
Cevap
259
Favori
3.940.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt

    hocam iki konsolla da iyi eğlenceler, böyle şeyleri buraya yazma konunun 4-5 kişilik yerli kabilesi tarafından mızrak saldırısına uğrayabilirsin [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    • nasıl gamepass alırsın ya hem de playstation'ın varken [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

    • GaMePaSsteki hEr şeY çÖp [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

    • 0yunLar düŞük PuaNLı [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

    • pS daHa ç0k SaTtı [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

    • tHe LasT 0f uS > hEr şeY [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 





  • Phil Spencer:”Biz oyuncu dostu değiliz ve oyun kalitesini düşürüyoruz ve sony’nin varlığına tehlike teşkil ediyoruz.En önemlisi dh’li playstation 5 in bizim gibi küçük esnafa savaş açması gözümüzü korkutmuştur dükkanı kapatıp gidiyoruz.”

    Ayıp be ayıp ne istedin garibandan dhli ps5
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    Sözde değil; özde
  • PS tarafi genelde birbirine benzeyen sinematik ağırlıklı aksiyon oyunları yapan stüdyolar sahipken , Xbox tarafında çok daha derin ve büyük çaplı RPG oyunları yapan stüdyolar var şu anda.


    Ben RPG türünü aksiyon türünün önünde gören bir oyuncuyum. Öte yandan Xbox cephesinde hikayelerini oyuncuyu sinematige yani sürekli kesilen bir deneyim şeklinde değilde tamamen oyun içi sahnelerle oyunlarını kesmeden anlatmayı seven stüdyolar bulunuyor. Bana kalırsa adım başı sinamatige başvuran oyunlar kolaya kaçarken bu şekilde deneyimi kesmeden hikayesini anlatan dolayısıyla oyun ile oyuncuyu koparmayan yapımlar bir gömlek üstün durumda.


    Bu açıdan baktığımızda Sony oyunları çok fazla gişe kokan yapımlar iken su an Microsoft'un alım yaptığı stüdyolar arasında yarın unutulacak gişe oyunlarından ziyade oyun dünyasına damgasını vurmuş RPG - Strateji - Yarış - Simulasyon - FPS - Strateji - Aksiyon gibi türlerde muazzam firmalar var.


    Yine Hellblade , İndiana Jones veya Perfect Dark gibi doğrudan Sony'e karşılık verecek yapımları da unutmamak gerekiyor. Açıkçası ben şu Microsoft'un daha güçlü ve çeşitli silahlara sahip olduğunu düşünüyorum ve Sony'nin Microsoft'un bu çeşitlilikte çıkaracağı oyunlara yanıt vermekte zorlananağına inanıyorum.


    Sızıntılar bakacak olursak yarın slinacak stüdyolarda Microsoft Aksiyon oyunları alanındaki eksikliğini de sektörün veteran firmaları ile kapatacak gibi. En başta Hitman serisinide bünyelerine katacaklar. DOOM - Wolfestain gibi fos türünde de Sony'nin artık onundeler çünkü Sony Killzone , Resistance gibi oyunlarını da unutmuş durumda.


    Kısacası Microsoft çatısı altında her tür için veteran firmalar doluyken , Sony'nin bütün oyunları birbirine benzeyen sinematik aksiyon yapımları olarak kalmış durumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Haziran 2021; 19:42:13 >




  • Araba yarışı var
    Rpg var
    Strateji var
    Fps var
    Tps var

    Gamepass'a ilk gün var...

    Gösterilen 30 oyundan 3'de 1'ini herkes deneyimlemek ister. Kimse kendini kandırmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

    Sınırsız banlanıp, fake hesap açıp, sonra yeni hesap açan kişinin bunu söylemeside ne bileyim.  


    Ben nickimi hep değiştiriyorum, alaka?   Discord grubunuz duruyor mu halen?  

    Playstation oyunları içeren mesajıma cevap veremeyip, şahsıma saldırmanız beni çok mutlu ediyor, çaresizliğinizi gösteriyorsunuz herkese. Tetris ve muz toplama oyununa devam  



    Alıntıları Göster
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 





  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    Periah hocam hakkını helal et ahhahajaja.Kırılırsan silerim.Senden değerli değil:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Temmuz 2021; 11:15:18 >
  • Yine başlamış çocuk çocuk caps paylaşımları. Paylaştığın görseldeki Xbox puanları hangi oyunlara ait bilmiyorum ama Game Pass'teki oyunların puanları aşağıdaki görselde var.


    Fiyat konusuna girmeyi pek sevmiyorum ama paylaştığın capsteki 4 oyunun fiyatına Xbox'ta 5 yıl boyunca yüzlerce oyun oynanabiliyor. Üstüne sürekli yeni oyunlar ekleniyor. Yeni eklenecek Forza 5, Aoe IV, Flight Simulator, Starfield, Psychonauts 2, Elder Scrolls ve diğerlerini saymıyorum bile, bir gün çıkarsa ve puanları belli olunca atarsınız demişsin, bak bunlar çıkmış oyunlar:


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]


    PS Exclusive oyunları çok keyifli ve kaliteli oyunlar, ben de seviyorum ve hakkını veriyorum. Savunmak istiyorsan videolarını paylaş, oyun hakkında bilgi ver herkes faydalansın. Böyle çocukça anlamsız paylaşımlarla kimseye bir şey ispatlayamazsın.





  • Şaka bir yana insanlar ilk kez konsola gelecek similasyonu game pass üzerinden ücretsiz deneyimleme şansına sahip olacak daha stabil şekilde daha ucuz donanımla oynayacak diye insanlar becermeyecek silecekler diye mi aşağılamaya çalışıyorsunuz bana mı öyle geliyor umarım bana öyle geliyordur yoksa rezillik bu yaptığınız aşağılama durumuna bak kafayı yemişsiniz siz xbox ve kitlesi ne yaptı size bu kadar

  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Konuda 2 tane üye var onlar uçtu mu konu rahatlar

    Xbox çöp geympess zuhahaha ezik xboy

    Kelime dağarcıkları bunlar sadece, neyse bloklayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Ağustos 2021; 10:49:19 >
  • Siz birbirinizi yiyin gençler, biz @Arda 88 ve @brnbry ile keyif çayı içiyoruz ??


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Herkes xbox ın ps den üstün olduğunu kabul etti. Ivır zıvır bitti. Saracak başka şeyler arıyor can sıkıntısından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Ağustos 2021; 18:16:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Burada demagoji yoluyla yeneceğin son adam benim. 


    Bilakis doğruları her yerde, her noktada ifade eden biziz, bu doğruları çarpıtan, dile getirenleri kınayan sözleri yazan sizlersiniz, bir önceki mesajınızda olduğu gibi.


    Gerçi sizde forum takma adınızla, ahlakınız arasında bayağı bir benzerlik seziyorum. Malum dizide Petyr'cığın sonu pek hayırlı olmamıştı, kendi bıçağı ile boğazı kesilmişti hatırlarsanız, bu mesajda olduğu gibi. Nasıl metafor ama? 



    Alıntıları Göster

    Hem AKP'li olup hem de size AKP'li denince neden rahatsız oluyorsunuz ki [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Utanıyor musunuz partinizden [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 





  • Halo ve horizon 5 in ortalaması 85 - 90 civarı olursa ki aksi mümkün değil.. flight sim ile beraber 3 tane taş gibi AAA ex sahibi olacak bu yıl xbox sahipleri.

    Üstelik 10 saatte bitir at değil yıllarca güncellenen ve oynanan oyunlar olacak. Seneye starfield filan derken sony için durum vahim..
  • Yalnız adamın 1500 Saat BF oynamasına laf edilmiş ama multiplayer oyuna göre çok da anormal olmayan bir durum. Asıl anormallik 10 saatte biten, 20 saatte biten bir oyunu yüzlerce saat oynamak. Oyun kültürü Sony’nin Holywood çakması yapımlarıyla sınırlı olanlar için çok şaşırtıcı gelebilir. 10 saatte Raşit’ten platinum alınırken MFS’de daha eğitimin başında oluyorsun; veya MHW’de güçlenmek için materyal topluyorsun bu sürede.
    Daha Elite Dangerous var ona hiç girmeyim…
  • Hazır olun Manas destanı geliyor.
  • __NoMercy__ kullanıcısına yanıt
    Ya senin uykun gelmiş belli, yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsın. Direk beyinsiz diye başlamışsın söze ve xçöp falan diye devam etmişsin. Çünkü öfkelendin. Yediremiyorsun. Yazdıklarımı anlamak istemeyi bırak anlayamıyorsun bile. Ben aynı ürünü bedavaya veren varken neden param ile alayım diyorum. Sen hayatta kalmaya çalışıyormuşum gibi düşünüyorsun. Algıların kapalı şuan. Ben Playstationda kaliteli oyun olduğunu da söyledim ve kesinlikle gömmedim. Sen direk Xbox gömmek için elinden geleni yapmışsın. Seninle konuşmaya bile değmez. Sen yazılanları anlamadan etmeden boş boş kusmaya devam et.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.