Şimdi Ara

Lenovo flex 2 ssd upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Dediginiz gibi, konuyu actiktan sonra bilgisayari acip bir baktim. Ayni dedigin sekilde hallettim, bir de 4 gb ram taktim. Win 10 a yukselttim.

    Tesekkur ederim.
  • Selamlar,

    Lenovo flex 2 14 inch i5 4210u islemcili laptop im var. 500 gb sata harddisk ve 8 gb ssd mevcut. Bunu 256 gb ssd ye yukseltmek istiyorum. 8 gb lik ssd slotunu sokup yapmak mantikli oluyor herhalde. Windows 8.1 isletim sistemi mevcut onu da programla hdd den ssd ye aktariliyor diye biliyorum. Hepsi cok daginik kafamda. Hangi ssd yi almak lazim, slot farklari var mi? Konuyla alakali yol gosterebilecek var mi?

    Tesekkur ederim.



  • Merhaba. Bilmiyorum sorununuzu çözebildiniz mi ama eğer hala çözemedim diyorsanız. Sizin bilgisayarınızda aslında bir tane 500 gb hdd var ve yine bu diskin içinde +8gb lık bir ssd var bu tür disklere sshd de deniliyor. Yani aslında bilgisayarınızda tek bir disk takılı ve tek bir slotunuz var. İhtiyacınız olan kapasiteye göre herhangi bir sata ssd alıp takabilirsiniz. Tabi bu durumda bilgisayarınıza takılı olan eski disk boşa çıkmış olacak. Onun için de bir tane hdd kutusu alıp harici disk gibi kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haluk Ermiş -- 29 Kasım 2020; 14:24:59 >
  • Mis gibi olmuştur. Günlük işler ofis vs. için uzun yıllar size hizmet etmeye devam eder. Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.