Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Bridge Mode Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • a)Merhabalar, elimde bulunan cbw-383z4 modemin wifi sinyalinin zayıf olması ve sürekli kopması yüzünden Tenda D301 model router aldım. Ancak Netmaster modemden wifi'yi kapatıp bridge mode'a aldıktan sonra Tenda modeme interneti aktarmıyor. Bir çok yolu denedim, Netmasterda dhcp, firewall, wifi kapalı şekilde aldım yine olmadı. Forumda araştırdığım kadarıyla Netmaster başka bir cihaza farklı mac adresi olduğu için veri aktarımı yapmıyor, ancak Tenda'nın arayüzünde mac klonlamayı bulamadım. Nasıl çalıştırabilirim bu modemi bridge modda ?


    b)Netmaster modemi bridge mode'a almayıp router modda Tenda ile bağladığımda ise veri aktarıyor, ve Tenda modemden de interneti alabiliyorum. Ancak bu şekilde bir kaç kişi ping yükselmesine sebebiyet olabileceğini söylemiş, bu konu hakkında düşünceleriniz neler?





    Netmaster CBW-383Z4 Bridge Mode Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
    Netmaster CBW-383Z4 Bridge Mode Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextr7 -- 8 Kasım 2020; 13:55:36 >







  • Teşekkürler hocam tavsiyeniz için. Bugün sabah bir daha denerken yapabildim. Netmaster modemi bridge mode'a aldıktan sonra kablo takılı şekilde tekrar açılmasını bekliyordum. Ancak bugün bridge mode'a alır almaz kablosunu Tenda modeme taktım ve bu şekilde internet geldi.

  • dhcp atamayı da kapattınız mı yoksa sadece bridge mode'a alarak mı çözdünüz sorunu hocam. ben de benzer bir sorun yaşıyorum da.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.