Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35.962
Cevap
432
Favori
2.244.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm yabancı kaynaklarda cihaz çok beğenilmiş. Yok kırpılmış cihaz yok şöyle yok böyle diye diye cihazı gömenler bıraksın bu işi. Çok iyi özellikleri günümüz şartlarında makul fiyatla sunmuş Samsung hala laf ediliyor.

    https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s20_fe_5g-review-2178.php
  • Evet arkadaşlar tekrar merhaba; Bildiğiniz üzere bir süre önce iPhone 11'den s20 FE 8/256'ya geçtim. Kısa süreli kullanımdan sonra gözlemlerim şunlar oldu.
    1-Arka kamerasını beğendim gayet güzel.
    2-İlk zamanlar ekrana alışamamıştım bana kötü görünüyordu ancak şuan gayet güzel görünüyor :)
    3-İos hapisanesinden sonra android özgürlüğü beni mest etti :) en çok özlediğim NFC ile ödeme özelliğine geri kavuştum.
    4- Ekran kasa oranı çok güzel, keyifli bir kullanım sunuyor.
    5-Denildiği gibi bir ısınma sorunum olmadı. Her sıfır cihaz aldığımda önce güncelleme yapar, sonra telefonu sıfırlar, daha sonra kurulumu yaparım.
    6-Çok farklı markaların amiral gemilerini kullandım. Çok uzun suredir samsung kullanmıyordum, nedeni kasmasıydı. Ancak bu
    telefon olmuş, gerçekten telefon akıyor.
    7-Bende hızlı şarj var ve onla şarj ediyorum. Çabucak şarj olmasıyla birlikte şarjı da gayet güzel gidiyor. Bu anlamda da beni şaşırttığını söyleyebilirim.
    8-Parmak izi okuyucu rakiplerine göre malesef biraz geride.
    9-Telefonun çekim gücü ve konuşma kalitesini çok beğendim.
    10-Wifi çekim gücü güzel, yarı yolda hiç bırakmadı.
    11-Pubg oyununda İp11'in belirgin bir şekilde gerisinde. İnşallah güncelleme ile daha iyi olur.
    12-Telefon plastik dedikleri için baya korkarak aldım. Sonuçta üst düzey cihazdan sonra saçma sapan bir kasa kalitesi tatmin etmez. Şunu söylemeliyim ki, gerek tutuş hissiyatı, gerekse kasa kalitesi oldukça güzel :)
    13-Ön kamera orta şekerli.
    Nasip olursa uzun kullanımdan sonra tekrar yorumlarımı yazacağım. Umarım alacak olanlara bir yardımı olur bu yazımın.




  • Ne ısınmaymış ya hu. Exynos sahipleri nöbeti SD sahiplerine devretti. :)
  • Passenger kullanıcısına yanıt

    Böyle diyip bir süre sonra kapanıyor. Al sana kanıt burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz istersen fatura da göndereyim rahatla? ne kolay insanları yalancılıkla suçlamak. Saçma sapan yorumlar atacaksan atmasan da olur sen. Hayatımda hiç iade yapmadım yapmakla da uğraşmak istemiyorum inşallah düzelir ama senin derdin başka fanboyluk içine işlemiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk969 -- 19 Temmuz 2021; 21:44:25 >
  • merhaba Enable 120Hz screen refresh rate with Power Saving Mode ON - Works on ANY Samsung Galaxy device - YouTube dakika 1'den itibaren izlerseniz 3-4 adımda güç tasarrufu açıkken 120hz kullanabiliyorsunuz iyi bayramlar

  • Ben bazı arkadaşları anlamıyorum sanki teknoloji dergileri/kanalları gibiler sadece benchmark. Arkadaş kullan işte oradaki numaralar ne işine yarıyor ne olduklarını biliyor musun? Isınıyor diyen ne yaptığını söylesin, dolu dolu 1 ay olucak neredeyse 8/256 SD versiyonu kullanıyorum sadece ilk aldığım gün telefonu kurarken ısındı ondan sonra ısınma mısınma olmadı, daha sonra spigen kılıf taktım bir daha arkama bile bakmadım oyun oynuyorum, video seyrediyorum, instagramda takılıyorum, video çekiyorum böyle şeylerle karşılaşmıyorum.


    bazıları olayı farklı yerlere çekiyor gibi ama neyse

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

    S20 plus kullanan abim var çevremde aylardır bu şikayetlerin hiçbiri yok onda bu telefonla alakalı bir durum

    4 kez s20 plus, 3 kez s20 ultra aldım kullandim. Bana anlatmayın hocam. Biliyorum o cihazları. Siz isterseniz alın da diğer hickimseye onermiyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgezer

    Sizin yardımcı olup telefonu ucuza alan şahıs mı şikayet etti sizi. Yanlış anlamadım değil mi ?

    Alıntıları Göster
    Hocam ne yardımı, çıkar amaçlı demek daha doğru. Bence iki tarafın da yaptığı etik değil.
  • Cihazlar fiyatına göre değerlendirilir.

    Varsa bu fiyata alternatifiniz, daha iyi dediğiniz cihaz getirin tartışalım.

    Aklı sıra samsung pazarlamacısı diye kimseye laf sokmayın. Biz de biliyoruz bu cihazın gerçek bir Samsung amirali olmadığını. Alternatif diye sunulan cihazların vaziyetleri de aynı.

    Benim fazladan 2000 TL param yok. Hatta değişim kampanyası ile birlikte cihaz bana çok çok iyi fiyata geldi. 5800 TL verip almamın imkanı yok.

    Türkiye'de 3000 TL altı fiyata telefon yok. Birşeyi eleştirirken ölçülü eleştirin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 31 Temmuz 2021; 16:52:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercanwins

    Hocam koruma amaçlı sanırım ekranı kisiyor telefon yoksa gölgede evde ofiste sıkıntı yok şuan sensglog altında ekranı rahat görüyorum ve hiçbir ısınma belirtisi yok ama güneş altında tutarsanız ısınıyor telefon ve ekran karariyor
    Hocam sende gölgelik şemsiye altı yer var. Hepimiz aynı koşulda değiliz.

    Biz problemi yazalım alacak olan kendisi karar versin.

    Devamlı övmenin mantığı yok.

    Edit: Tekrar ediyorum. Evden çıkmayan. Ofiste çalışan varsa sorun yaşamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 31 Temmuz 2021; 17:4:55 >
  • Ya arkadaşlar az önce de yazdım. A52 forumunda da insanlar sayfalar boyu telefonda kasada boşluk var çıt çıt ses var diye diye insanları telefondan soğutmuştu. 3 ay kullandım o telefonu 3.8 K ya o kadar stabil ve amiral gemisi ayarında özellik sunulmuş ki insan kullanırken tekrar tekrar telefona aşık oluyordu. Murat kardeşin dediği gibi fayda fiyat performans dengesini iyi kurmalı. A52 de o fiyata nerede ise kusursuz bir telefon bize satılmış bununla mutlu olayım şükredeyim demek gerekirken efendim çıt çıtta çıt çıt. İnsanlar gerçekten ruh hastası olmaya yakın derecede takıntılı bunu bizzat gördüm orada. Adam telefonu alıyor bir sorun bile yok ama yok illa takıntı dürtüyor. İki gün boyunca telefonun bastırıp ezmediği yerini bırakmıyor ta ki o boşluğu çıt sesini bulana yaratana kadar işkence ediyor. Kaç tane gördük okuduk o forumda.

    Aklım arkada kalıp o cihazı satıp buraya geldim. Tam ohh diyeceğim ama burada da sanırım çıtın yerini bu ekran sönük muhabbeti alacak diye korkmaya başladım.

    Yaşım 52.5 ve 9 senedir ağırlıklı Samsung Amiral gemileri ollmak üzere 10 dan fazla marka ve model cihaz kullandım fakat ne yazık ki takıntılar ile boğuşulmayan bir akıllı telefon forumu göremedim. Sürekli polemik ve temcit pilavı gibi iki günde bir ortaya sürülen takıntılar ağaçkakan gibi tekrar tekrar kafaya kakılıyor.

    Daha telefonum kargoya bile verilmeden soğumaya başladım☹️☹️




  • Yav yeter !! Daha telefonu alamadan paranoyak ettiniz.  

  • 1- Telefon gereksiz ısınıyor.
    2- Güneş altında ısındığı için ekranı kısa bir süre sonra kısıyor ve görmek güçleşiyor.
    Aldığım hiçbir telefon Güneş altında beni böyle zor durumda bırakmamıştı.
    3- Siyah ekranlarda LCD IPS panel gibi arka aydınlatma varmış gibi davranıyor. Amoled olduğundan şüphe duymaya başladım.

    Alanlar bunları bilerek alsın. Buradaki çoğu kişi yaşadı bunları.
    İlk ikisi belki yazılımla çözülebilir. Üçüncüsü çok önemli değil. Gece zifiri karanlıkta bakmadığınız sürece.
  • Paranoix P kullanıcısına yanıt

    Hayır ya buradaki sıkıntılılar durumu abartıyor, ısınmayan telefon mu var? bu millete iyilik yaramıyor yüz kere yazdık, kırpılmış bir telefon bu, S20 FE demişler adına, bu kadar kıt mı bu insanlar anlamıyorum yada çok çakal 5liraya 10liralık performans istiyor, yok öyle bir dünya ısıtma sisteminden de kısar, ekrandan da en fazla para eden yerler zaten, dünyanın en zeki elemanları bilemiyor bu ayarlamayı yapmayı bizim fakir şark kafası bilecek, peh!!! ben sadece ekran için iptal ettim param olunca daha üst teknolojiye geçerim diye ama SAmoled kullanmamışların çok hoşuna gider.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegendy

    Hiç normal değil. Birileri bariz baltalıyor konuyu. Cihazı bilerek gömüyorlar gibi geldi bana. Yani bu kadar da olmaz. Forum dışında Exynos ve SD modelini kullanan iki kişiyle konuştum. İkisininde ne ekran konusunda, ne parmak izi, ne de dokunmatik konusunda hiçbir şikayeti yok.

    Katılıyorum ve amaç ne anlam veremiyorum gerçekten çok ilginç insanlar var. Exynos versiyonu hiç kullanmadım, sd versiyon kullanıyorum ve sd için yazılanları yanlış buluyorum hiçbir şeye rastlamadım ben.


    Parmak izi okuyamıyorsa elini temizle :D havalar sıcak elin nemli yağlı olur, optik sensör var ışık vermesi lazımki doğru sonuç verebilsin

  • Dikkate almamak lazım artık güzel bir forum olsun.


    bluetooth kulaklık arayanlar taotronics soundliberty 97 kullanabilirler 3 haftadır kullanıyorum çok güzel ses veriyor, gürültü engelleyici mevcut (mükemmel çalışmıyor ama gayet iyi)


    dokunmatik olarak kontrol edebiliyoruz

    1. sağ kulaklığa bir kere dokununca ses artar
    2. sol kulaklığa bir kere dokununca ses azalır
    3. 2 kere dokunduğunuzda durduruyor, 3 değiştiriyor fakat benimle alakalı bir ssorun olabilir ben tam dokunamıyorum saklı duruyo gibi takma stilimden veya aptallğımdan olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerpetenhamdi_ -- 1 Ağustos 2021; 23:40:8 >
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt

    Spiegen rugged armor amazondan aldim fotografi cektigim telefon kotu cekmis fakat cok kaliteli begendim. Kalin yapiyor telefonu rahatsiz eder mi bilemem benim elim hacimli oldugu icin ekstra tutus sagladi bana memnunum arka kamerasi icin cikintisi var




    ekran koruyucu telefonun üstünde gelen ekran koruyucu değiştirme ihtiyacı hissetmedim

    3.5mm dönüştürücü almadım bir değişiklik olsun diyip kablosuz kulaklığa geçtim ilk defa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerpetenhamdi_ -- 2 Ağustos 2021; 0:39:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

    Vallahi arkadaşlar kendi kendinizi kandırın. Parmak izini hemen tanımlayınca sorunsuz çalışıyor. 3-4 gün sonra sapıtmaya başlıyor.

    Millete de aldırıyorsunuz. Bi sene içinde şikayetler artacak göreceksiniz. O zaman girdiğiniz vebali kim ödeyecek bakalım.

    Ben bu foruma dün üye olmadım. İlk defa bu denli sorunlu bir cihaz görüyorum. İkinci el referanslarım ortada. Satmaya bile ar ederim bu cihazı forumdan.

    Tamam ne alalım bu fiyata?

    Yıkmakta sorun yok yapmaya gelince ortada yok.

    Ne alalım onu diyin de insanlar bunun yerine onu tercih etsin.

    Tamam bu cihaz kötü ne alalım bu fiyata onu söyleyin ciddi ciddi soruyorum bunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 2 Ağustos 2021; 13:57:21 >
  • İlk kurulumda ayarladığım parmak izi ile açıyorum ben telefonu :D


    yeni eklenen parmak izi hızlı çalışıyor demek cahilliğin bir başka göstergesi sanırım. Kaydedilen parmak izi datası zamanla kayboluyor galiba uçucu madde hava ile kayboluyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Hicbirşey görünmüyor demeyeyim ama kötü yinede üst seviye amiral gemileri ile kıyaslayınca bilhassa.

    Alıntıları Göster

    Lütfen artık üst seviye amiraller ile kıyaslamayı bırakınız bu telefonu. Onlar iki, hatta iki buçuk katı fiyata satılıyor. Niçin sürekli bir memnuniyetsizlik ve arayış içinde bir psikoloji ile mutsuz ediyor insanlar kendini. Sorsan param değerli benim 5000 TL para veriyorum ben az para mı tabii ki bekliyorum en iyisini derler.


    Güneşe çıkınca ekranımı daha iyi göreyim diye kim bir telefona 8 - 10 bin lira daha fazla para öder ??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Ağustos 2021; 14:49:1 >




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.