Şimdi Ara

Sakarya'da abi-kardeş dehşet saçtı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
13.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sakarya'nın Erenler ilçesinde gece saatlerinde 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı iki ayrı silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Kardeş, eski nişanlısının nişanını basarak 4 kişiyi vurarak yaralarken, olayı duyan ve bölgeye giden ağabey ise kendisine ışıkta yol vermeyen aracı kurşunlayarak, 2 kişiyi öldürdü.


    Kaynak : https://www.mynet.com/sakarya-daki-saldirilarin-ayrintilari-ortaya-cikti-abi-kardes-dehset-sacti-110106564988


    Bu ne rahatlıktır arkadaş. Hiç alakan yokken trafikte seyir halinde, beyinsizin teki gelip sizi vuruyor.

    Bir başka yerde adamın teki geçmişinden haberi olmadığı kız yüzünden vuruluyor. Söylenecek bir sürü laf var da yer müsait değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Trafikte yol vermeme ne la.
    Eski nişanlı ne. Nasıl tipler lan bu Sakarya'dakiler. Dizi izleye izleye bi bok olduklarını sanıyorlar.

    Türkiye'de 20'yi geçik şehir gezdim. Sakarya, kırmızıda durdugum için, yaya geçidinde yavaşladıgım için korna yedigim tek yer olmuştu.

    Ya neyi tartışıyoruz biz Allah aşkına geçenlerde milyoner adamın çocuguna yanlışlıkla birine benzettigi için bıçaklaya bıçaklaya hastane önünde, polis önünde öldürdüler birkaç ay oluyor.


    Işık yanınca drag yarışına girmiş gibi kalkmayıp yavaş kalkarsak mermi yiyebiliriz heran bugün bunu ögrendik. Sakarya'da kırmızı ışıkta durdugum için korna yemiştim ben iyi mermi yerine sadece korna yemişim o zaman. Şanslıymışım.

  • Olay yol vermeme değil, kırmızı ışıktan yavaş kalkış yaptığı için öldürmüş. "Serkan Çiftçi’nin kardeşi Mümin Çiftçi ise aracıyla olay yerine giderken, kırmızı ışıkta duran ve yavaş kalkış yaptığını öne sürdüğü aracın sürücüsü ile yanındaki kişiyi silahla vurarak öldürdü."

    https://www.ntv.com.tr/turkiye/eski-nisanlisinin-evini-basip-4-kisi-vurdu-agabeyi-olay-yerine-gelirken-2-kisiyi-oldurdu,QqTLLnZ-W0GCg_TNylq_cg


    @Adoring @BOLDVIPER





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.