Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    Ekonomik alım gücünün çok düşük oldupu bir ülkeden edeği kar minimumun altında olduğunda neden böyle bir yatırım ihtiyacı duysun.
    Kardeş konu başlığında resmi dil destek yazıyor Take Two sitesi aşağıda orada takılabilirsin.

    https://www.take2games.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    destek demesi sadece destek mesajı atılacağı anlamına gelmiyor ben desteklemiyorum ve bu konu hakkında fikirlerimi özgürce söyleme hakkına sahibim ve bu hakkımı kullanıyorum. ayrıca istediğim yerde fikirlerimi özgürce söyleyebilirim ve paylaşabilirim.
    Konuda konuyla alakasız mesajlar yazıp tartışma çıkartamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    Yaptığım mesajlar konu ile alakalı ve tartışma çıkaracak bir tutum içerisinde değilim sen kendi argumanların ile geliyorsun bende o argumanlara kendi tarafımdan cavap veriyorum. destek konusuna sadece destek mesajları atılabilir diye bir kural yok. destek konusu içerisinde insanlar bu durumu desteklediklerini veya desteklemediklerini özgürce dile getirebilirler.
    "tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır."

    https://forum.donanimhaber.com/rules.asp
  • tartışma amacının dışında değil. rahatsızlık kısmına gelirsek rahatsız olanlar olduğu kadar rahatsız olmayanlarda var. kurallara uymadığımı düşünüyorsan şikayet et kurallara uyup uymadığım anlaşılsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jem991 -- 18 Temmuz 2020; 13:56:38 >
  • Bir kaç satır ekleme yaparak ben de gönderdim maili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Hak sahibine söyle bana parayla oyun satıyorsa benim dilimi de getirecek tamam kardeş. Savunmak istiyorsan bunu savun, paraya paraya demeyen milyarlarca dolar para kazananları bize karşı savunma. Sen Take Two avukatı mısın?

    Alıntıları Göster
    Senin dilini getirmek gibi bir zorunluluğu yok. Dolayısıyla saçmalamışsın. Sana kimse zorla bu oyunu satmıyor. Saçmaladığını söylemek için firmanın avukatı olmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retr0_ -- 18 Temmuz 2020; 14:19:16 >
  • Take2 bitmiş bir oyuna sonradan dil eklemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajimaSan -- 18 Temmuz 2020; 14:29:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mind of a madman

    10 bin satsa yarım milyon dolar yapıyor, türkçe yerelleştirme çalışmasını 50 bin dolara yaptırsalar 450 bin dolar karda oluyorlar gene ve türkçe olsa 10.000 değil 30.000 satardı bu da 1.5 milyon dolar yapardı

    Alıntıları Göster
    Çevirinin maliyeti çıktı hemen Türkçe yapalım diye hiç bir firma hareket etmez demek istediğim bizim ülkemizi yatırıma değer bulmuyorlar çevirinin maliyetini çıkarıp çıkarmadıkları önemli değil. Kaldı ki hesaplamanızda yanlış 60$ satılan bir oyundan firma 60 $ kazanmıyor o fiyatın içerisinde mağazanın komisyonu vs. bir sürü şey mevcut bölgesel fiyatlandırmaya girmiyorum bile örn. steamde oyun 300 TL 60$ bile değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 18 Temmuz 2020; 14:35:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    destek demesi sadece destek mesajı atılacağı anlamına gelmiyor ben desteklemiyorum ve bu konu hakkında fikirlerimi özgürce söyleme hakkına sahibim ve bu hakkımı kullanıyorum. ayrıca istediğim yerde fikirlerimi özgürce söyleyebilirim ve paylaşabilirim.
    Sorunlu musun?
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    hoşunuza gitmeyen şeyleri okumak sizde beni böyle yaftalayabileceğiniz izlenimini nasıl uyandırıyor.
  • Oyun oynamayı fazla sevmem ama gamer arkadaşlarım için 3 hesabımdan da attım mail.
  • Herhangi bir umudum yok ama destek amaçlı hem outlook hem de gmailden gönderdim.
  • Mail ve Twitter'a ya,zildi
  • aslında maile ırkçı söylemlerin olduğu bu günlerde bütün ülke bireylerinin kardeşliği adına filan tarzında bikaç cümle eklenebilir ....

    şaka yapmıyorum iş görür 🙂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berbetmus

    aslında maile ırkçı söylemlerin olduğu bu günlerde bütün ülke bireylerinin kardeşliği adına filan tarzında bikaç cümle eklenebilir ....

    şaka yapmıyorum iş görür 🙂
    Kesinlikle katılıyorum. Türklere değer vermiyorsunuzdan başlanıp ırçılıktan çıkılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martax32

    Burda oyuna korsan çeviri için 50 lira vermeye can atanları topluca bir yere doldurup ellerinden 50 şer lirasını alıp ingilizce dersi vereceksin. Sürümden kazanırsın. Hatta"platinyum gold ultra üyelik rdr2" gibi bir sistem çıkarıp haftada ayda bi 50 şer daha tırpanlıcan. Hem kimse gelip marka hakları telif lisans diye kurcalayamazda. Hemde sevaba girersin gençlere dil öğretip.
    Yav neyin korsanınan bahsediyorsun allah aşkına. Türkçe yaama çıkartmanın neyi korsan olabilir? Ne zararı olabilir faydasından başka rockstar'a bu türkçe yamanın? SAdece yararı olur, daha çok oyun satmış olur tr'de, daha çok para kazanır ne korsanından bahsediyosun
  • Bütün telif hakları satın alınmış bir oyunun text dosyalarını alıp türkçe yapıp satmak telife girip suç olmuyor mu ? Adamların üzerinden para kazanmaya girmiyor mu ?
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    hocam bu konunun amacı belli ... ilginizi çekmiyor olsbilir ya da destekte vermeyebilirsiniz ama dalgaya almayın lütfen iyi forumlar ...
  • Dostum sakin ol :D Ben kimsenin hakkını savunmuyorum da yasal süreç diye bir şey var, yapılan şey suçtur yani tabi ki isterim Türkçe oynamak ama parayla satılmasına karşıyım çünkü suç yani kağıt üstünde. Ayrıca bu konudan nasıl siyasete atladın şaşırdım cidden :D
  • North010 N kullanıcısına yanıt
    Rockstar'ın uğraşları çok boş. GTA San Andreas gibi 16 yıllık, hatta GTA 3 gibi neredeyse 20 yıllık oyunlar modlar sayesinde aktif satılıyor ve oynanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.