Şimdi Ara

Türkiye'nin Yolda Bırakmayan Araç Kiralama Platformu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’ nin en ucuz ve en güvenilir Araç Kiralama platformudur. Kendi stoğundaki araçlarına ek olarak, Türkiye’ nin her yerinden en güvenilir ve en kurumsal Araç Kiralama firmalarının, Müsait araç bilgilerini toplayarak siz değerli müşterilerimize online araç kiralama imkanı sağlayan bir sistemdir.

    Size En uygun aracı kiralamak için kendi araçlarının müsaitlik durumlarını online olarak size sunar ve aynı zamanda birçok Rent A Car firmasının Müsait araç durumlarını sorgulayan Otoringo ile güvenilir bir şekilde Türkiye’de istediğiniz Bölgede araç kiralayabilirsiniz.

    Otomotiv ve Sigorta Sektöründe olan tecrübemiz ve Anlaşmalı olduğumuz 30’ dan fazla tedarikçilerimiz ile siz müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi garanti ediyoruz.

    Otoringo markası, Otoringo Otomotiv Turizm Ltd.Şti.’ ne aittir. Otoringo’ nun kendi bünyesindeki araçları ve tedarikçilerinin tüm araçları Sigortam Teklif Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. tarafından sigortalanmıştır. Araç Kiralama Operasyon ağını Ankara Merkez ve Samsun İrtibat Ofisi lokasyonların da yöneten firmamız 20 yıllık Otomotiv ve Sigorta sektöründeki tecrübesi ile Otoringo araç kiralama web platformunu kurmuştur.

    Otoringo, ile en yaşlısı 1 yıl olan genç araç parkımızdaki araçları kiralayabilir ve yeni araçların keyfini sürebilirsiniz.

    Otoringo, sadece kendi bünyesindeki araçları kiraya veren bir araç kiralama firması değil aynı zamanda kurumsal araç kiralama firmalarının bir araya gelmesiyle oluşan yenilikçi bir platformdur.
    https://otoringo.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.