Şimdi Ara

En İyi Honda Servisi Sizce Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
49.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben ayışıgından 2.el araç aldım bana herşeyi tam ,bakımları tam 5.000 km sonra bakım var dendi..Özel servisime gittigimde yag su bilimum şeyler eksik takviye edildi çalışmayan elektirik lambaları yapıldı.ön frenler bitikdi yenilendi velhasıl ben 500 ytl ek bakım yaptım..

    2.el araba tabiki eksik gedik olur ama bana hiç sorun yok benzin koy git denmesi üzdü..Yani satıncaya kadar mantıgını ben sevmem ben zaten aracı begenip geldim alma niyetim var sen bana söyle şu kadar da masraf çıkacak diye ..

    Servisine gitmedim hiç ama teyb çalışmıyordu yanmış çıkışları son anda arkadaş farkına vardı da bedavaya yaptırdık onlara yoksa oda bize giriyordu..İnsan hiç yapmazmı ne kadarlık zaman alırki koskoca plaza bayi bide.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 17 Ocak 2009; 12:25:50 >
  • eskişehir ufuk için "O eskidendi" diyorum.
    Artık kendilerini elit gören bir şirket olmuşlar.
    Hele bu ötv indirimi döneminde gidip de paranızla rezil olmanızı istemem

    serviste Eren Bey vardı, hala duruyorsa direk onunla muhatap olun.
    Ali Kuş ve Ali Bayrı gidince servisin kalitesi kalmadı.

    Eskişehir'de bu arkadaşların açtığı özel Honda servisi tavsiye olunur.
    Mobil Otomotiv
  • bende mutluhan için yazayım aracın maşpiyelleri ezikti sadece maşpiyel kapılarında hiç bişey yokken kapılara alt bölümlere çekiç vurulup 4 kapının alttarafları lokal boyandı sırf kaskodan para almak için mutluhana sakın güvenmeyin benim başlımdan böyle bişey geçti.
  • Burada en iyi servisi seçelim. En azından hangisi iyi, hangisi kötü genel bir fikrimiz olur.
    Ben sadece arabamı alırken Mutluhan'a gittim ve kontrol ettirdim. Bu kontrol sonucunda Mutluhan'a karşı fikrim "vasat" oldu. Kötü değil ama iyi de değillerdi.
    Herkesin fikirlerini ve izlenimlerini bekliyorum, ona göre arabamı o servise götüreceğim.



  • bende avrupa yakasında Çiftkurtlar diyebilirim, çok çok mükemmel değiller ama ilgisiz değiller işinizi yapıyolar siz belirttikten sonra bir sıkıntınız olunca..


    şu an için servisle ilgili bir sıkıntı yaşamadım biraz bakımda indirdiler ama arabada ona göre belki ondandır diye düşünüyorum..
  • Bu başlığın daha önce açıldığını hatırlıyor gibiyim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emr_78

    Bu başlığın daha önce açıldığını hatırlıyor gibiyim


    Ben 1 aydır takılıyorum ama böyle bir topic görmemiştim, belki çok daha önce açılmıştır.

    Sence hangisi iyi ?
  • sanırım istanbuldaki servislerden bahsediyorsun ama ben yine de antalyadaki şenoğlu honda servisinden çok memnun olduğumu belirtmek isterim. antalyada diğer markalarla karşılaştırıldığında en memnun kalınan servistir. mesela VW servisinden şikayet eden çok kişi vardır ama şenoğlu hondadan şikayet eden bulamazsın. neyse konuyu dağıttım sanırım biraz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suzitusi

    sanırım istanbuldaki servislerden bahsediyorsun ama ben yine de antalyadaki şenoğlu honda servisinden çok memnun olduğumu belirtmek isterim. antalyada diğer markalarla karşılaştırıldığında en memnun kalınan servistir. mesela VW servisinden şikayet eden çok kişi vardır ama şenoğlu hondadan şikayet eden bulamazsın. neyse konuyu dağıttım sanırım biraz



    İl önemli değil önemli olan memnuniyet. Ne mutlu sana çok memnunsun.
  • İSTANBULda...

    bence eniyi yetkili servis YAZEKS(Taksim'de...) Özel Servis derseniz İKİLER HONDA(Bostancı Sanayii Sitesi'nde...)Hatta bence yetkili servislerden bile çoooook çok daha iyi ve aynı zamanda da hesaplı...
  • Arabamızı tatsız olaylar yaşasakta honda cem den almıştık. Yine servis olarakda istanbulda 1 numaralı servis seçilmiş. Arabayı satın alırken ilk 1000 km de, km'yi bir buçuk ayda halen 1000'e ulaşmazsanız bile getirin demişlerdi.

    şu an üçüncü haftasındayız ve 500 km'deyiz. İki hafta sonra götüreceğim. izlenimlerimi bu bakımdan sonrada paylaşırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emr_78

    Arabamızı tatsız olaylar yaşasakta honda cem den almıştık. Yine servis olarakda istanbulda 1 numaralı servis seçilmiş. Arabayı satın alırken ilk 1000 km de, km'yi bir buçuk ayda halen 1000'e ulaşmazsanız bile getirin demişlerdi.

    şu an üçüncü haftasındayız ve 500 km'deyiz. İki hafta sonra götüreceğim. izlenimlerimi bu bakımdan sonrada paylaşırım.




    Cem nerde tam olarak?
  • Bu arada ben de bu sabah arabamı boya koruması yaptırmak üzere Damla'ya bıraktım.
    Umarım kaliteli iş çıkarırlar.
  • Bursada 2 bayi ve 2 yetkili honda servisi var hepsi İnallar Honda (yalova yolu ve izmir yolunda) ben aracımı yalova yolundaki bayiden aldım servisede oraya gidiyorum çok çok memnunum açıkçası izmir yolundakine hiç gitmedim fakat yoğun oldukları vakit oraya gönderiyorlarmış. Orayada gitsem memnuniyetimin aynı olacağını düşünüyorum.
  • selamlar
    foruma ilk mesajım bu.
    ben gebze'de ikamet etmeme rağmen aracımı İstanbul İkitelli'de bulunan Honda bayisi PARK'tan aldım.
    servisede halen buraya giderim.
  • topkapıda ozguragacik.
    E-5 Karayolu Üzeri Londra Asfaltı. Vatan computera varmadan.
  • Slm,

    Antalya'da Şenoğlu diyorsunuz ama adamlar nitekim işçilik ücretini Japon Yen i üzerinden hesaplıyorlar, ve aracımın başına gidemiyorum. Bir fincan nestcafe ve bir parça pasta ile olmuyor bu işler. Tutarlı bir özel servisle arasındaki fiyat farkına 7 aileme pasta alırım. Arkadaşlar yetkili servisleri kıyaslıyacağınıza özel servise bakın derim, ben yandım siz yanmayın. Yeni kanuna göre yetkili servisler tabiri caiz ise yan sanayi ürün kullanıyor. Ama faturada bu belirtilmiyor. Düşünün ki siz orjinal parça takıldığını düşünürken, aracınızda aynı ücrete yan sanayi ürün çıkıyor. Kalite düşük ve orjinalindeki gibi aynı fiyat. Bunun nersinde mantık. En güzel kahve, evimde içtiğim kahvedir. Triger kayışını yaklaşık 340 YTL ye değiştirdiklerini formumuzda okudum, nitekim özel serviste yaklaşık 150 YTL buldum ve değiştirdi arkadaşım.

    Hondacı olarak artık daha bilinçliyiz ve hassasız, birbirimizi kollamalıyız ve dayanışma yapmalıyız.




  • hangi özel serviste dur tahmin edeyim Antalya Honda Power değil mi? siz herkesi gör alemi sağır mı sandınız?
  • Arkadaşım ben sevindim, sizde sevinesiniz diye yazıyorum.
  • Vatandaşlar iyi çalışıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.