Şimdi Ara

karantinada kiz arkadas edinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gidin yabancılarla konusun ingilizceniz gelişsin herkes evde zaten tüm dünyada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 3 Nisan 2020; 5:5:4 >
  • su sikici gunlerde size verebilecegim en basit sey. illa samimiyetlik veya ciddi durumlar olusturmaniza gerek yok. bi yerden girin baslayin devami elbet gelecektir. baktin gelmedi mi birak gitsin ugrasmazsin, yeni farkli kisilikler bulursun. hikayelere cevap verilerek baslanabilir. belki kiz sizi sevecektir ve ilerde bu size kapi acabilir. yeter ki fazla sulu, abaza, istekli olmayin. biraz umursamazlik iyi gelebilir. karantinayi bahane edin. yeni yeni arkadaslar edinmek icin bi firsat olabilir bu an gibisinden uydurabilirsiniz. ben bizzat denedim cokca kiz arkadas edindim sanaldan. eli yuzu duzgun onu bilemeyiz zaman gosterir tabikide, cirkef biri genelde basindan belli eder. fakat en azindan canim sikilinca konuscak muhabbet edecek birileri olustu dm kutusunda zamanla. konuya nasil nereden gireceginizi bilirseniz %100 eminim ki yeni bi arkadaslik olusacak.

    tabi bunun yaninda sunu kesinlikle yapmayin. tinder tiktok gibi yerlerde kendinize kopek muamelesi yaptirmayin. goreceginiz kisi goreceli olsun, iki tarafta birbirine karsi rahat olumlu durumlar gerceklestirsin yeterli. bahsettigim sitelerde sizi cok kolay elde edebileceklerini dusundukleri icin yerden yere vururlar.

    hadi bakalim donanimhaberin konudisi erkekleri. biraz sosyalleselim. gun bugundur artik ice kapanik oturmaktan ne zaman vazgececeksiniz? bundan sonra sohbet muhabbet var hadi goreyim sizi







  • Edinecegin kiz cokta masum olmicak bosver
  • Tanimadigin insanlara ne bahanesiyle yaziyorsun kiz direk anlar amacini zaten he 2. Olarak uzun uzun yazismayi sevmiyorum 2 gün güzel ilerletirken 3. Gün sıkilip ve konusacak birsey bulamayip saliyorum.
  • Kas adam kullanıcısına yanıt
    masum biri zaten bu platformlarda bulunmaz. gordunuzmu hic siz tinderde tiktokta veya instda surekli aktif hikaye story paylasan eli yuzu duzgun kiz? ben sadece kiz dedim sartlar size kalmis tabi. bi yerden baslayin ki bi kac deneyiminiz olsun. belki bulursunuz belli mi olur? ben online oyunda bi kizla tanismistim suan 2 yildir arkadasiz samimi olduk iyice. goruntulu aramalar olsun, alisveris yaparken birbirimize sormalar olsun, ozel gunlerimizi kutlamalar olsun, cogu seyi yapiyoruz ve iyiki tanimisim diyorum. imkanim olsa gidip gorucem fakat hem maddi hem su sartlar izin vermiyor. olmuyor.
  • Güney Amerika kıtasındaki kızların muhabbeti güzel oluyor beyler, öneririm
  • Kesinlikle şuan önermiyorum boş boş trip çekersin bu dönemde gel buluşalım diyosun maçası yiyip gelen bi tane bile kız yok sadece mesajlaşırsın oda gelen cevaplar geç oluyor yani verdiğin emeğin karşılığı yok
  • Daha 2 hafta önce ünide samimi olduğum kızın bile az önce sanalda durduk yere trip atması inanılacak gibi değil.. Memleketin havasından suyundan sanırım, Yüz yüze tanıdığım birisinin bile böyle yapması hiç tanımadığım birisine yazma isteğimi kırıyor.. Diğer arkadaşların da dediği gibi yabancı insanlar çok daha cana yakınlar. Onlarla konuşarak hem sosyalleşmiş hem de dilinizi geliştirmiş olursunuz. Ayrıca kanserde olmazsınız.
  • Arkadaşlar artık vücudunuzdaki kan beyninize pompalansın ne olursunuz işiniz gücünüz karı kız
  • deuschziger kullanıcısına yanıt
    biraz konuşup öğrenicem. sırf tanımaya değer bi tip olduğunu düşündüğüm için yazıcam . ama kimse nerde yaşıyorsun sorusuna Türkiye demez. yaşadığı ili söyler. ordan biraz sıkıyor gibi geldi güvensizlik oluştu. belki de yanılıyorumdur.
  • Vallahi Sanal Alemde Bir Kıza Bence O Kadar Kişi Yazıyor Ki, Şans Oranı Düşük Bir Durum Diye Düşünüyorum, Senden Başkalarıda İllaki Olacak Senin Bir Şekilde Onlardan Ayıran Bir Özellik Olması Lazım.
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    lan yeter yeter hangi kız konusuna gelsem senin aptal mesajlarını görüyorum. git kendin keşfet ne millete dileniyorsun nasıl yaptın nerden buldun falan diye ?
    napıcan amaçlarını oturup kitap mı yazacaksın kızlar hakkında ? yoklukta birçok erkek gördüm de sen zirvesin la. 1000 kıza yazan abazadan nolacak gerçi
    güzel bir bloku hakettin sn abazaus.
  • Bende senin gibi birini taniyorum ama istisna boyle kizlar
  • hocam dedigim gibi illa herkesle olacaksin diye bi sart yok. gir bi yerden iste. konusmada tikandiysan birak kalsin orda. sonra devam ettir. iyice bogma yani.
  • Kas adam kullanıcısına yanıt
    orasi oyle maalesef. o istisnadan bi bulursaniz hic kaybetmeyin derim o kadar azaldi sayilari bana gore. iste zamane kekolari cok kaldirdi bunlari simdi indiremiyoruz.
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    yabanci kizlarin gercekten sohbet muhabbeti cok iyi. direk hello ile girsem bile uzun uzun sohbet ortami olusabiliyor. bu da baska bi oneri ve bunun icin sagolun.
  • bu arada cevap beklerken kendinizi mahkeme salonu sirasinda bekleyebilirsiniz bunun sorumlulugunu asla kabul etmem :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deuschziger

    Daha 2 hafta önce ünide samimi olduğum kızın bile az önce sanalda durduk yere trip atması inanılacak gibi değil.. Memleketin havasından suyundan sanırım, Yüz yüze tanıdığım birisinin bile böyle yapması hiç tanımadığım birisine yazma isteğimi kırıyor.. Diğer arkadaşların da dediği gibi yabancı insanlar çok daha cana yakınlar. Onlarla konuşarak hem sosyalleşmiş hem de dilinizi geliştirmiş olursunuz. Ayrıca kanserde olmazsınız.
    Kardeş kızların mantığı şuan görüşmüyorum gerek yok samimi olmaya diyolar kızlar mantıkçıdır çıkarcıdır senle yazışması bile çıkar içerir üni döneminde senle samimi olur ama şuan olmak için sebep görmez ne gibi bi trip attı




  • bazen böyle kitap gibi konuşanlara denk geliyorsunuz. bunla iki gün önce tanıştım bu kadar iyi sofistike ingilizce cümle kurabilmesi ve derin mevzular konuşması beni şaşırttı. kıza iki gündür cevap yazmadım çünkü bi kızla oturup muhabbet etmek beni bayıyor. karantina muhabbetinden mutlu son ihtimalinin ortadan kalktığı her sonuca ilerleyen süreç bana gereksiz ve zaman kaybı geliyor.

    karantinada kiz arkadas edinmek




  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Çıkarlık bir durum yok hocam gerek tatilde gerekse de okulda zamanımın hepsini onunla geçiriyorum öyle birisi değil. Sohbet uzasın maksadıyla öylesine bir konu hakkında konuşuyorduk, durduk yere terslemeye başladı. Öyle yapıcak bir insan da değil hani, belki kötü bir haber de almış olabilir bilemiyorum hiç yarın belli olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.