Şimdi Ara

Jantlar lastikçide, iç trimler yıkamacıda çiziliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün lastik değişimi öncesi aman usta jantlara iyi davranın çizilmesin dememe rağmen 2 jantta ciddi iz bırakmışlar. Söylediğimde de kesinlikle burada olmadıya getirdiler. Halbuki en ufak çizik hemen gözüme takılır ve yeni hasar her halinden belli işte bilirsiniz.

    Tıpkı önceki aracım golfün ekranının yıkamacıda çizildiği, cam fitilinin 5 cm inceden tel gibi sökülüp önümde sallanır vaziyette teslim edilirken bile yıkamacının durumu kabul etmediği gibi 🙂

    Özetle şunu gördüm ki arabanız konusunda hasassanız ve ona iyi bakıyorsanız, ilk ve tüm iç dış çizikleriniz yıkamacıda, jantlarınız lastikçide, kapılarınız otoparkta zarar görüyor.

    Jantımın önceki çiziği de yine başka lastikçide olmuştu. İç tarafındaki kurşun ağırlıkları sökerken bile içten kıl testere ile bi güzel çizmişlerdi önceki işlemde. Ulan ben park ederken 1 taşa bile değdirmemişim bugüne kadar. Sanıyor ki fark etmeyeceğim.

    Neyse olan olmuş, benzer durumları yaşayanlar olduysa çareler için tartışabiliriz ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • jantları lastikten ayırırken lastikçilerin kullandıkları sökme makinesi gelişmiş olmalı. buna dikkat edin. kullanılan makinenin mutlaka lastiğin yanağına bastırarak sökülmesini sağlayan yardımcı bir kolu olmalı. özellikle runflat lastikleri çoğu lastik tamircisi janttan ayıramıyor. bu durumda hemen rot balans yaptırdığım yere gidiyorum, lastiği jantından söktürüp lastik tamircisine götürüyorum. bu yöntem haricinde lastikçiler jantların kenarlarını çiziyorlar. lastiği janttan çiziksiz sökme videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=6pAdrCdhsMo&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 25 Mart 2020; 19:58:15 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.