Şimdi Ara

Akp neden insanları müslüman olmaya zorluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes müslüman olmak zorunda mı ki? Neden islamiyetle baskı kuruyorlar insanlara? Bütün kanallarda islami propaganda, ateistlerin ve deistlerin söylemlerinden bahsediyorlar ve sonra onları çürüttüklerini söylüyorlar. Ama bu programları sadece müslümanlar kendi aralarında yapıyor.

    Yine aynı şekilde sanki bu ülkede herkes müslümanmış gibi dini davetlerde,konuşmalarda, olaylarda vs herkesi buna davet edecek şekilde konuşuyorlar.

    Neden akp insanları müslüman olmaya zorluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 22 Mart 2020; 19:17:31 >



  • bu ülkenin çığunluğu müslüman zorlama yok olsaydı sen burada konu açamazdın.
  • Bir şeyi zorla sevdirmeye çalıştığınız zaman insanlar daha çok uzaklaşıyor. Sonuç da ortada. İmam Hatiplerin bile %50'si deizme ateizme kayıyor. Düşünün İmam Hatipler böyleyse fen liseleri nasıldır.
  • Valla benim gordugum tam tersine dindar kesim kuculuyor.

    Cocukken ateistim demeye korkardik, simdi dindar tek tuk cevremde, beyaz yaka cevresinde her 5 kisiden 4 u ateist, agnostik ya da deist.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz dinler kendi içinde insan-insan veya kişinin bilinç altını etkilemek suretiyle(ödül -ceza = cennet cehhenem vs) zihinsel ön şartlandırmalı(otokontrollü) kitle kontrolünü kolaylaştıran bir yönetim idare etme(ehlilleştirme) biçimidir.. Yöneticilerin de böyle bir sistem işine gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 27 Ocak 2020; 12:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı yanlış.
    Akp insanları Deist olmaya zorluyor.
  • Çünkü hak din İSLAM'dır.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    sizin hayalinizin yansıması kimsenin uzaklaştığı yok temenniler var sadece..
  • Hiç merak etme korkuyorlar çünkü! İstedikler kadar yapsınlar Yeni gençler görüyor gerçeği artık.Bi şekilde bitmesini engellemeye çalışıyorlar ama başaramıyacaklar 50 yıl sonra git gide azalacak ki zaten şimdi bile azaldı sen onlara kulak asmıycan dinlemiyecen kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadircitak

    sizin hayalinizin yansıması kimsenin uzaklaştığı yok temenniler var sadece..
    Temenni falan değil diyanet kendisi söyledi.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    o vakit ispatla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadircitak

    o vakit ispatla.
    Yanlış hatırlamışım araştırmayı yapan Konya Eğitim Müdürlüğü. Diyanet ise deizmi sapıklık olarak tanımladı.https://odatv.com/imam-hatipler-bakin-nereye-kayiyor-03041814.htmlhttps://t24.com.tr/video/cubbeli-ahmet-hoca-imam-hatipler-ve-ilahiyat-fakulteleri-yetersiz-hatta-zararli-oradan-ateist-ve-deistler-cikmaya-basladi,25805

    KONDA'nın yaptığı bir araştırmaya göre son 10 yılda kendisini dindar muhafazakar olarak adlandıranlar gençlerin oranı yüzde 28'den yüzde 15'e geriledi. Araştırma gençlerin inanç seviyesi ve örtünme oranlarının ülke geneline göre daha düşük olduğunu ortaya koyuyor.




  • Kolayca yönetmek için.
  • Sen olayı yanlış anlamışsın. Akp insanları müslüman olmaya zorlamıyor. Tam tersi gerçek müslümanları dinden çıkarmaya çabalayan bir sistem kurmaya çalışan bir güruh var. İnsanlara, indirilmiş dini değil arap çöl bedevilerinin uydurulmuş hikayelerini din diye pazarlamaya çalışanlar var. Unutmayın dinde zorlama yoktur. İnanarak ve isteyerek ibadet edeceksiniz. İnsanların bu kadar dinden uzaklaşmaya başlaması akpnin 18 yıldır toplumu getirmeye çalıştığı noktada ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

    Bakın size Yaşar Nuri Öztürkün Allah İle Aldatmak kitabından birkaç satır alıntılıyorum:

    "Kur'an, "Allah ile aldatılmayın!" ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor.
    Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK'nın başı, yandaşlarına şu talimatı veriyor:"Peygamberler şehri Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun!"
    Allah ile aldatmak; dini; çıkar, koltuk, baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı. Onun dini-imanı, Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır.
    Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleştirilmez bir 'tahakküm teolojisi' oluşturmuşlardır. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı olmuşlardır.
    Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu şeytanî siyaseti, ta 1920'de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin 'İslam'ı İslam'la yok etme siyaseti' olduğunu ilan ediyor.
    Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir. Türkiye'de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır.

    Türkiye'de sosyal devleti çöküşün eşiğine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı 'sadaka kültürü' ve bu kültürün yarattığı 'sömürü merhametçiliği' gelmektedir. AKP iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedirler.
    BOP'un temel hedefi, Ortadoğu'da İsrail'den daha büyük devlet bırakmamaktır.
    Yaşadığımız günlerin ABD ve AB'sinde, Türkiye ile ilgili ilk hedef Türk Ordusu'nu etkisizleştirmek olarak dikkat çekiyor.
    Laikliğe saldırıyı emperyalizmin Haçlı kurmayları kotarıyor. Müslümanlar burada sadece taşeronluk yapmaktadır.
    Türkiye'yi Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak İslam'ın gerçeği içinden çıkarılabilir.
    "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 27 Ocak 2020; 14:45:9 >




  • akp? müslümanlık? zuahhahaa
  • Geleceklerini garantiye alabilmek için ruhban sınıfı yaratmaya çalışıyorlar.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    oda tv ve siz,n gerçekler.
  • Gençlerin çok İslam'la dinle filan işi yok. Daha doğrusu hiçbir şeyle işleri yok ama o başka bir konu. Gelelim din İslam meselesine, insanları özgür bıraksalar karışmasalar insanlar daha çok dindar olacaklardır.
  • Bırakın insanlar karar versin.
    Ben Müslümanım deyip daha kitabında ne yazdığını bilmeyen cahil çok. Haa ama öyle bir insanlar var ki örnek insanlar dediğimiz oturup sabahtan akşama kadar dinleyeceğin örnek alacağın insanlar. İşte bu insanlar gibi insanlar müslümandır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aksine baskı yaparak insanları uzaklaştırıyor ve islamı kendilerine göre değiştiriyorlar. Önceden diğer kitapları değiştiren insanlık bugün bunu Kur-an için yapmaya çalışıyor. İslama en büyük zararı bunlar veriyor aslında ters psikoloji ile ince ince işliyorlar. 10 sene önce son faiz şeyi söylense herkes hayret ederdi ama şuan kimse büyük bir tepki göstermedi :) ince ince hazırlıyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.