Şimdi Ara

Üzerime kıran adam yolumu kesip kendini haklı çıkardı (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sol şeritteki doblo sağa dönerken sinyal vermeden üzerime kırdı, yol vermedim diye arkadan yanaşıp korna selektör yapıp durdu. Defolsun gitsin diye yol verdim bu sefer videoda göreceğiniz gibi yolumu kesip bağırdı çağırdı, yol herkesin yolu beni öldürecek misin falan dedi. Ne olur ne olmaz diye arabadan inmedim camı açıp konuştum. Size sormak istediğim gerçekten ben mi hatalıyım? Şimdiye kadar trafikte hata yapan çok insan gördüm ama kimseye böyle tepki vermedim, adam bu kadar tepki gösteriyorsa bende mi bir sorun var acaba? İş uzamasın diye kusura bakma kardeş dedim gitti bu arada.

    https://www.youtube.com/watch?v=wQ1ob_VuaYw&feature=youtu.be




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 23 Aralık 2019; 19:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yolun ortasında kavgaya inmiş bir de, arkada trafik ne alemde düşünmüyor.

    Klasik çomar. Çok var yollarda bunlardan. Sabah eskişehir yolundan şehir hastanesi kavşağına aradan girenler, Hacettepe hastanesi çocuk acil girişinde sağ şeritte insanlar sıra olmuşken soldan yardirip son anda one kiranlar.

    Burada düz giden ortada veya solda kalacak. Sağa dönen sağda. Soldan yardirip dönerim demiş. Elinize sağlık layığını bulmuş. Tamamen nizami gidiyorsunuz.
    En ayar olduğum tipler, sıraya girmeyip milletin hakkını gasp edip önüne kırmaya çalışanlar, diğeride sağ taraf boş olmasına rağmen sol şeridi kapatanlar. Size ilk tipleme denk gelmiş. Adam birde haklıymış gibi önünüzü kesip artistlik yapmış. Kuraldan bihaber barzo bunlar. Geçende bana 2.tipleme denk geldi. Antaresin önündeki ışıklardan sola dönüp aşağı ptt nin önüne çıkan yola girdim. Adamın sağı boş, arkasına geçtim, baktım yol vermiyor, selektör attım, yine çekilmiyor bu sefer korna selektör karışık Allah ne verdiyse asıldım. Önümde fren yaptı, dörtlülerini yaktı, sağa çekilip camı açtı, aha dedim şenlik başlıyor 😂 bende sağ camımı açtım, durduk, yolu kapattık, dedimki sol şeridi niye kapatıyorsun, bana verdiği cevap tam komedi “ 80 ile gidiyorum 80 ile...” dedimki istersen 200 ile git senden hızlı biri varsa çekilmek zorundasın. Birde hem suçlusun hem güçlüsün dedim. Baktım bu kenara çek, in dedi aşağı. Dedim bekle, baktım arkada kızı oturuyor 9-10 yaşlarında. Terbiyesiz adam, arkanda kızın oturuyor utan utan dedim bastım gittim.
    Hocam bu tür insanlar yumruğuna güvenip saldırganlaşmaz. Adama bir yumruk atsan yarısı boşa gider zaten. Bu tür insanlar ya silaha ya bıçağa güvenir. Köşeye sıkışınca da yapacağını yapar. Bekar iseniz maceraya atılabilirsiniz ancak baba iseniz hayatınızı kolayca riske edemezsiniz. Gitsin belasını Allah'tan bulsun dersiniz. Üzüldüğüm nokta toplumda adaleti orman kanunları ile mi sağlayacağız? Güçlü isen cezalandır. Peki güçsüz olanlar? Güçlü olup suç işleyenler? Onlar ne olacak? Bu durumu böyle kabullenmemiz, suçluların saldırganlığını hoş görmemiz ülkemizi gittikçe yaşanmaz kılıyor maalesef.
  • Antalya’da, beden eğitimi öğretmeni Turgay Ekici (45), trafikte 'yol verme' yüzünden tartıştığı sürücü tarafından karnından bıçaklanarak, yaralandı. Ekici, kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.Olay, saat 10.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı İl Sağlık Müdürlüğü kavşağında meydana geldi. Merkez Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yapan Turgay Ekici, plakası öğrenilemeyen otomobiliyle yolda giderken, 'yol verme' nedeniyle başka sürücüsüyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz sürücü, Ekici'yi karnından bıçaklayıp, otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

    'BEN GALİBA ÖLECEĞİM'

    Yaralı Turgay Ekici, yolun karşısındaki süpermarkete yürüyerek, gidip, yardım istedi. Ekici'ye ilk müdahaleyi yapan çalışanlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Ekici ise bu sırada "Ben galiba öleceğim" diye sayıkladı. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan Ekici, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis, aracının plakasını belirlediği saldırgan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

    https://forum.donanimhaber.com/trafikte-bicaklanan-ogretmen-ben-galiba-olecegim--141339753

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.