Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 8 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu telefonu anneme almistim fakat iki sorun var telefon hakkinda. birincisi ekran dondurme ve dondurerek kapatma ozelliklerini kapatiyorum ama bir sure sonra kendiliginden aciliyor bu ozellikler. ikincisi de annem yeni nano sim almamis da eski sim karti kestirmis kapsama alani vb sorun yok fakat turkcell bayisinde eski telefonda ki numaralari tablete kopyalayip yeni telefona atmislar numaralar arama kisminin kisiler bolumunde gorunuyor fakat ne duzenlenebiliyor ne de tasinabiliyor numaralar.simkarttan ice aktar diyorum bu sefer de sim kartta numara yok diyor. kisiler uygulamasini da play store dan guncelledim degisen olmadi yardimci olabilecek var mi?
  • Elimde Redmi8 e ait 360 derece tam koruma şeffaf kılıf mevcut 1 hafta önce 85 tl ye aldım, ihtiyacı olana 40 tl ye vereceğim..ürünü şu adresten inceleyeblirsiniz.
    https://www.liperzak.com/seffaf/
    İletisim için, nature7103@gmail.com adrese yazablirsiniz.
  • Redmi-8 kullanıyorum. Ancak çevirici, kişiler ve mesaj uygulaması olarak Google uygulaması var. Ancak ben miui çevirici, kişiler ve mesaj uygulaması kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
  • 4gb ram cod oyununda nasil performans verir. surekli cod oynuyan varmı bu telefonda br de donma kasma yapiyormu sadece oyun oynamak için alicam .
  • Guncel..




  • Daha ne olsun ilk sarja gore harika, annemin kullanimina göre tabi. Disarida pek kullanilmadigindan ekran yari acik sekilde kullanildi, whatsap görüntülü gorusme, radyo ve muzik calar daha cok kullanim olarak.

    Hat Cekim kalitesi memlekette, dağlık kisimda belli olacak artik simdilik sorun gozukmuyor. Kamera olarak annemin işini görür ama mi 8 telefonumda bile titresimli cekip bozuk oluyor buda ayni. Bi samsung kalitesi yok tabi ki.




  • MIUI 11.0.10 Güncellemesi ile 2020.03.01 Güvenlik güncellemesi geldi. Hatalar giderildi diyor ama pek bir fark göremedim. Kullandıkça anlıyacağız.
  • Annemle babama 2 tane telefon alacağım, whatsapp instagram facebook kullanıyolar. arada fotoğraf fln çekiyorlar. 3gb modelini düşünüyorum, ne dersiniz doğru seçim olur mu?
  • ruuuuud kullanıcısına yanıt
    redmi 8 kullanıcısı olarak öneririm, oyunlardan filan ahım şahım beklentileri yoksa, tam aradıkları telefon budur. köylük alanlarda telefonun şebekesinde sıkıntılar 4.5g'den edge lere düştüğü oluyor haberiniz olsunda.
  • Teşekkür ederim, oyun olayı hiç yok. yalnız şebeke çekim olayı biraz kafama takıldı şu an. Tekirdağ'ın merkeze baya uzak bir ilçesinde yaşıyorlar. Normal şartlarda bir sıkıntı çekmiyoarlar gerçi..
  • Redmi 8 mi? Galaxy M20 mi? Beyler :)
  • deneme355 D kullanıcısına yanıt
    Ya da m30s mi
  • deneme355 D kullanıcısına yanıt
    Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    M20 de ekran ve klavye sorunu var. Yoksa ekran çözünürlüğü vs cok daha iyi redmi 8 e göre. Diger ozellikler yakin zaten.

    M30s ise imkan varsa tabiki daha iyidir. Heleki yakin fiyati varsa.
  • Mi a2 lite,den bu telefona ekranı diğerine göre büyük diye takasla aldım
    İnternette ağ hatası veriyor bazen bağlantı varken
    Mi a2 liteye göre ekran ve hız biraz daha orta karar
    Sorun edilecek şeyler değil genel olarak memnunum
    İki hafta oldu
    Mi a2 liteyi takasladığım eleman pubg oyununda sorun yaşıyormuş geri vermek istedi ben olur dedim şimdide para yok olunca geri verelim diyor
    Ben şimdi onumu bekliyecem aradan iki hafta geçmiş
    Redmi 8 yeni alışmışken
  • Arkadaşlar redmi 8 yada 8a arasında kaldım ,sizce hangisini almalıyım ??
  • 8
  • Merhabalar. Telefonum bozulduğu için acil telefon arayışına girdim. 2 gün sonra a101'e redmi 8 4/64 gelecekmiş 1400 liraya. Fiyatına göre gayet iyi duruyor. Çok ağır telefon kullanan biri değilim. Belki ufak oyunlar, sosyal medya, youtube vs. Telefonu kullananlar tavsiye ederler mi? Kronik bir arızası var mı telefonunun? teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaasink

    Merhabalar. Telefonum bozulduğu için acil telefon arayışına girdim. 2 gün sonra a101'e redmi 8 4/64 gelecekmiş 1400 liraya. Fiyatına göre gayet iyi duruyor. Çok ağır telefon kullanan biri değilim. Belki ufak oyunlar, sosyal medya, youtube vs. Telefonu kullananlar tavsiye ederler mi? Kronik bir arızası var mı telefonunun? teşekkürler.
    Anneme aldık 32gb modelini, 1346 tlye. 4 gün şarjı gidiyor, batarya baya iyi. Ufak tepek oyunlarda ve youtube birebir telefon, sorun çıkmaz merak etme.

    Annem okuma yazma bilmiyor, whatsapp felan gösterip kardeşleriyle ses gönderebiliyor, lakin rehbere resimli ekledim .çoğu kişiyi ama biri aradığında üstte ufak ekranda çıkması, bunu tam ekran yapamadık, deli oldum arkadaş, ekran kilitli iken tam ekran oluyor ama bir uygulamada yada başka bir şey açıkca üstte çıkıyor arama, bir türlü tam ekran yaptıramadım, o kadar miui ekleme yaparsın, bir arama ekranını eklememişsin be, bileniniz varmı arkadaşlar . Yardım edin




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.