Şimdi Ara

a2 ehliyeti fiyatları ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
73.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar a2(motorsiklet ehliyeti)ne kadar yardım istiyorum



  • detaylı bilgi içinwww.gelisimsurucu.com web sayfasından

    a2 motor ehliyeti sayfasından bakabilirsiniz
  • ANKARA YENI BINYIL SURUCU KURSU GÜNCel KAMPANYA - A2 ve B sınıfı ehliyet alacakların dikkatine;

    http://www.yenibinyil.net

    Motorsiklet ehliyeti (A2) almak ve kullanmak için sınav günü yapılacak bir kaç turluk bir çalışmanın yeterli olmadığını düşünüyoruz. Bu sebeple tüm adaylarımıza fazladan bir ücret talep etmeden iki aşamalı bir eğitim veriyoruz.

    İlk aşamada motorsikletin tanıtımını yapıp, sürüş hakkında temel bilgileri uygulamalı olarak çalışıyoruz. Bu aşama özellikle sadece scooter ve benzeri otomatik vitesli motorsikletleri kulanmış adayların manuel vites sistemini öğrenip tecrübe etmeleri açısından önemli. İkinci aşamada sınava yönelik çalışma yapıyoruz. Sınavın yapılışı ve önemli kısımları, trafik konileri ile yapılacak manevralar anlatıp yine uygulamalı olarak çalışıyoruz.

    Otomobil (B) sınıfı ehliyet alacak adaylarımız için teorik eğitim(trafik, ilk yardım, motor) ve pratik (direksiyon) eğitimi olmak üzere iki kademeli bir öğretim sistemi uyguluyoruz.

    Teorik eğitimler, alanında uzman ve deneyim sahibi hocalarımız tarafından gerekli techizatlar (kesit motor, ilk yardım maketleri vs..) kullanılarak kolay anlaşılacak şekilde son derece rahat dersliklerimizde yapılmaktadır.Çıkmış sınav soruları kursiyerlerimize ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Teorik eğitim için gerekli yazılı kaynaklarıda bizden temin edebilirsiniz.

    Direksiyon eğitimimizin kalitesi ve süresi kursumuzun bu konuya verdiği önemin çok açık göstergesidir. Kuruluş tarihimiz olan 2000 yılından bu güne kadar 1'e 1 direksiyon eğitimi ilkemizden taviz vermedik. Adaylarımız eğitim çoğu kurstan farklı olarak trafikte sistemli, modern araçlarla ve uzman eğitmenler tarafından titizlikle yapılmaktadır.

    A2 veya B Sınıfı Kurs Ücretimiz 10 Mayısa kadar size özel 290 tl.
    Kayıtlar kurum kontenjanı ile sınırlıdır. B sınıfı için 2 günlük sınav güzergahı direksiyon çalışması ücrete dahil, temel eğitim harictir.

    http://www.yenibinyil.net/hakkimizda

    Meşrutiyet Caddesi Apartman No:7 Kat: 8 Kızılay ANKARA
    0 312 419 44 58 - 0 312 419 44 59
    0 312 419 44 27
    http://www.yenibinyil.net
    iletisim@yenibinyil.net




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.