Şimdi Ara

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Karakomik Filmler' gişede çakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Karakomik Filmler' gişede çakıldı



    Cem Yılmaz'ın uzun bir bekleyişin ardından nihayet geçtiğimiz hafta itibarıyla vizyona giren Karakomik Filmler'i gişede bekleneni veremedi. 'Tek seansta iki film' konseptiyle ilginç bir işe imza atan Karakomik Filmler, ilk hafta sonunda sadece 276 bin seyirci tarafından izlendi. Karakomik filmler, Cem Yılmaz'ın gişedeki en kötü ikinci açılışı oldu.



    Box Office Türkiye tarafından yayınlanan verilere göre 18-20 Ekim hafta sonunun lideri 645.487 seyirciyle 7. Koğustakı Mucize filmiydi. Karakomik filmler ise 276.086 seyirciyle ikinci sırada yer aldı. 7. Koğustaki Mucize'nin gişedeki ikinci haftası olmasına rağmen Karakomik Filmler'i ikiye katlamış olması gerçekten de enteresan. 



    Cem Yılmaz'ın bir önceki filmi olan Arif v 216, açılış hafta sonunda toplam 1.331.691 seyirci tarafından izlenmiş ve Ocak ayı açılış rekoru kırmıştı. Karakomik Filmler ise Arif v 216'nın yaklaşık beşte biri seviyesinde bir seyirci çekebildi.



    Joker'den büyük başarı



    Ekim ayının en dikkat çeken yabancı filmi olan Joker, Türkiye'de de önemli bir gişe başarısına imza attı. Joker, 18 yaş üzeri sınırlamasıyla vizyona girmiş olmasına rağmen üç hafta içerisinde toplam 1.397.208 seyirci tarafından izlendi. Joker ayrıca Justice League, Suicide Squad, Aquaman, Deadpool, Deadpool 2 gibi filmleri de şimdiden geride bıraktı.



    Joker'in dünya genelindeki gişe hasılatı ise 750 milyon dolar seviyesine ulaşmış durumda.



     




    Kaynak:https://boxofficeturkiye.com/haber/box-office-turkiye-7-kogustaki-mucize-ikinci-hafta-sonunda-seyirci-sayisini-arttirarak-liderligini-surdurdu--2320







  • Protestolar işe yaramış. Devletimiz terörle mücadele ederken bir tweet bile atamayan sözde sanatçılarımız var maalesef.
    Cem Yılmazın ülkede güldürmediği adam yok. Adamın yaptığı bir yorum düşmana sıkılan bir mermiden daha tesirli olabilirdi. Terörle mücadelede siyasi görüşü bir kenara bırakıp tek yürek yek vücut olmamız lazım.
    Fiyatın etkisi de vardır elbet, ama "7. Koğustakı Mucize" filminin izlenme sayısına bakarsan durumun sadece parayla alakası olmadığını anlayabilirsin. Joker'i saymıyorum bile zaten. İnsanlar yine sinemaya gidiyor, ama bu filmi tercih edenlerin sayısı oldukça az. Son olarak diğer yorumlara bakarsan fiyatın bu şekilde olmasına ön ayak olanın Cem Yılmaz olduğunu arkadaşlar belirtmişler, yani hak etmiş bu duruma düşmeyi.
  • Normal, Arif v 216 faciasından sonra kimse gitmiyor.

  • Son filmleri hep kötüydü normal. Arifv216'da o kadar hype yaptırdı millete yine kötü bir şey izletti. En son hoşuma giden filmi yahşi batıydı üstünden kaç sene kaç film geçti hiçbiri eskisi gibi komik değil.

  • Cem Yılmaz'ı şişirenler onun cebini doldurmaya devam edeceklerdir.
    Bu kadar para veriyorum gülmem lazım diye kahkahalarla izleyeceklerine emin olabilirsiniz.
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    pek yakinda da fena degildi onun disinda kalite yerlerde.
    arif 216 resmen, bi kac arkadas toplanmis arog gora gibi filmlerin geyigini yapar gibi cekilmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de dememiş ki fiyatlar pahalı. Milletin cebinde sinemaya ve eğlenceye para vermeye para yok. Asgari ücretle ancak mutfağı geçindirebiliyorum. Ama akp li seçmenler rahat. 3-5 kuruş yetiyor onlara.

  • son filmleri kötüydü. izleyici akıllanmış
  • İzlenmediğine göre film güzelmiş demek ki.

  • 8 liralık sinema biletini 25lira yaptıran, sansür yasasına ön ayak olan cem’e iyi TOKAT olmuş...

    Türkiye’de bir alanda ünlenen şahsın kendini her alanda uzman sanması sendromu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 23 Ekim 2019; 19:3:33 >
  • Netflixe gelir çok yakında, filme gidenler de soğuk su içer.

  • Vatandastan aldigi malzemelerle vatandasa para ile pazarlayan Cem YILMAZ icin cok ta buyuk bir zarar olmasa gerek ...

  • Cem Yılmaz'ı severim ama bu filmi hiç ilgimi çekmiyor.

  • Bu adamın sadece stund up ları iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Sinema yasası çıktığından beri sadece 1 kere sinemaya gittim. Artık sinemayı karşılayamaz oldum. O yüzden evde seyrediyorum. Vizyonun 3 ay gerisindeyim ama en azından bedava! Tüm biletler fix 8 hadi 8 az diyen olur 12 olsun ya 15 üstü sinemaya verilmez. Gerçi şimdi 15 i arar olduk. Neyse..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sinema devri bitti be. evimde dev 4k, 5.1 ses sistemi. sinema artık film izlemek için değilde birileriyle gidilen sosyal etkinlik gibi bişey.

  • Recep iğrençmi igrenç ama çatır çatır gülüyoruz arkadaş, hele o şiş çevirme sahnesine hala gülüyorum. cem yılmaz düşündürecem mesaj verecem kaygısıyla çok kasıntı film çekiyor..
  • Sinema size pahalı, misal siz de sırf candaş olduğunuz için 3-5 işte aynı anda adınızı yazdırın, ayda 250bin kazanın. Ota suya gidebilirsiniz sinemaya. Hakkıyla, helalinden yaşamaya çalışıyor; pis fakir pis fakir yorumlar yazıyorsunuz. Fetöcü müsünüz ne siniz...

  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Bilet fiyatlarının yarısını alması gayet adil bence. Trump Towerda 16,5 liraya satılan bilet yandaki Zorlu Centerda 32,5 liraya satılıyor. Diğer şehirleri saymıyorum bile çok daha iyi fiyatlar var Bursa gibi yerlerde. Sinema salonu isterse düşüyor fiyatlar. Ayrıca sinemadaki bilet fiyatından pahalı olan mısır ve yiyecek, içecek kısmına bakmak lazım kimin ne yaptığını görmek için. Ayrıca sansür yasasına ön ayak oldu dediğin adam son zamanlarda hükümetle en çok ters düşen kişi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan96 -- 22 Ekim 2019; 13:22:51 >
  • gora dan sonra film yapmayı bırakacaktı

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.