Şimdi Ara

WÜRTH KULLANICILARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
103.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Birkaç forumda ayrı ayrı bilgi vermek yerine burada daha rahat ve tek bölümde tüm sorularınıza cevap vermekten onur duyarım.
    Hakan(WÜRTH)



  • ilk soru benden olsun.NEdir bu würth arkadaşım?
  • WÜRTH için çok kısaca MODERN OTOMOTİV SANAYİ ÜRÜNLERİ MALZEMELERİ diyebiliriz. (150.000 kalem ürün gamı ile)
    Detaylı bilgi için :www.wurth.com.tr adresi yeterli olacaktır.
    Ürünler veya kullanım ile ilgili bilgiler için burada yardımcı olabilirim.
    Yinede biraz daha bilgi derseniz memnuniyetle biraz daha detaya fırsat buldukça girerim.
    Saygılarımla,
    Würth
    DÜNYADA WÜRTH
    1945 yılında Almanya’da kurulmuş olan Adolf Würth GmbH&Co.KG, günümüzde 83 ülkede 375 şirket ve yaklaşık 29.000 satış temsilcisi ile 100.000 den fazla ürünü, 2,9 milyon müşterisinin kullanınımına sunmaktadır.
    TÜRKİYE‘DE WÜRTH
    1989 yılından bugüne Türkiye‘de kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden çalışıyoruz. Bu özelliklerimizle sektörümüzde lider kuruluş konumundayız ve bugün yaklaşık 85.000 müşteriye kesintisiz hizmet veriyoruz. İdeallerimiz, istikrarımız, yatırımlarımız ve profesyonel fikirlerimizle yenilikçiyiz. Araştırma ve geliştirmeye önem veriyoruz. Sektöre kazandırdığımız yeni ürünlerle verimliliği arttırıyor, az zamanda kaliteli ve çok iş yapılmasını sağlıyoruz. İş süreçlerinde müşterilerimizle ortak çalışıyor, pratik çözümler üretiyoruz. Bu kriterlerle ülkemizde lider olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
    PROFESYONEL HİZMET
    Türkiye genelinde 450‘den fazla çalışanımız ve büyük illerdeki irtibat bürolarımızla, müşterilerimizle omuz omuza çalışıyoruz. Teknolojiyi yakından takip eden firmamız, müşterilerine anında bilgi ulaştırmak için yatırımlar yapmaktadır. İstanbul Büyükçekmece‘deki şirket merkezimizde kurulu olan satış destek bölümümüz, müşterilerimize her konuda destek vermektedir. Müşterilerimiz, şirketimizle ilgili her türlü bilgiye ve binlerce ürün çeşidimizi içeren kataloglarımıza internet üzerinden de ulaşabilmektedir. Bütün ürünlerimizle ilgili teknik bilgiler ve kimyasal raporlar da müşterilerimize kısa bir süre içerisinde ulaştırılabilmektedir.
    TOPLAM KALİTE
    Ürünlerimizin tamamı dünyanın kabul ettiği yüksek standartlara uygun olarak üretilmektedir. Würth markası, bütün ürünlerinin yüksek kalite standardını belgeleyen ISO 9001 ve kimyasal ürünlerin çevreye duyarlı şekilde üretildiğini belgeleyen ISO 14001 sertifikalarına sahiptir. Bütün ürünlerimizde bu kalite standardının korunması şirket prensibimizdir. Satış temsilcilerimize, satışa çıkmadan önce detaylı bir eğitim verilmektedir. Otomotiv, Metal, Ahşap,Cargo (Ticari araç ve ağır vasıta),İnşaat ve Tesisat - Tamir Bakım sektörlerine özel departmanlar oluşturarak, personel eğitiminde uzmanlaşmaya gidilmiştir. Satıştan sonra da müşterilerinin yanında olan firmamız her türlü probleme çözüm üretmektedir. Hergün binlerce müşteri ziyareti gerçekleştirerek, diyaloglarımızı en üst seviyede tutuyoruz. Bu hizmetler toplam kalite anlayışımızın bir yansımasıdır. İstanbul içinde 24 saat, İstanbul dışında 48 saat içinde sipariş teslimi gerçekleştirmekteyiz. Satış temsilcilerimiz, haftalık çalışma planlarıyla müşterilerimize periyodik ziyaretler gerçekleştirmektedir. Bu ziyaretlerde alınan siparişler anında merkeze ulaştırılarak, müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürüne hemen sahip olmaları sağlanmaktadır. Ülke stoklarımızda mevcut olmayan ürünlerimiz, özel siparişlerle getirtilerek, en kısa sürede müşterilerimize ulaştırılmaktadır.
    Website Würth Group


    quote:

    Orjinalden alıntı: ŞAhin

    ilk soru benden olsun.NEdir bu würth arkadaşım?

    [



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 23 Şubat 2011; 17:33:25 >




  • ankarada würt konusunda nereden yardım alabiliriz acaba
  • ben aracıma würth yağı koydular serviste.kafamda soru işareti kaldı.würth ün motor yağı nasıldır? kim üretiyor?diğer ürünlerini biliyorum ve kaliteli olduğunu biliyorum ama yağ ürettikletini bilm,iyordum..saygılarımla..
  • Sarf malzemesi konusunda üstüne tanımam.Standox , Berner yanında hikaye.. Malesef ürünleri biraz pahalı ama fiyat farkına değeceğini düşünüyorum..
  • Ürünler güzel'de her yerde her ürün yok! Çağlayandaki satış magazasını sefaköy'e taşımışsınız! Bence ürünler büyük marketlerde satılabilmeli veya franchise ile satış magazaları oluşturulmalı. Bence bu konuda çok geç bile kalındı.
  • pm attım hakanuzay a ama cevap alamadım

    ısparta da nerede bulabilirim wurth enjektör temizleyiciyi

    ısparta da yoksa antalya da olabilir.
  • Benim aracım Caddy ilk olarak senin tavsiyene uyup WÜRTH koydum yarım depo mazota. Rolanti anlık yakıt oranı düştü. Birde motor sesi biraz daha ince ve düzenli. Bir tane ile çok büyük bir değşiklik olacağını sanmıyorum. Zİra hep opetten yakıt alırım motorum temizdir ama enjektorleri yakıtı kullanırken temizleyebilmek için denemeye karar verdim. Bundan sonra da kullanacağım
    Teşekkür ederim...
  • Marka hakkında pek bilgim yok fakat dikkat ettim neredeyse tüm Würth araçları Ford.
  • würth çok büyük bir alman şirketidir.

    ayrıca güven sıralamasında da üst sıralardadır.
  • Ben Fransa'da kaliyorum würth gercekten cok kaliteli takimlar uretiyor fiyati hilti ile hemen hemen ayni ama benim takimlarim würth cok memnunum tavsiye ederim
  • hakanuzay bey uzunca bir süredir foruma ugramıyor heralde biz kendi kendimize yazip duruyoruz
  • evet hakan uzay görünmüyor. gelirse ankarada nereden bulabiliriz würth ürünlerini. büyük marketlerin oto aksesuar satan standlarında değişik markalar var.ancak würth markasına rastlamadım .
  • EVET ARKADAŞLAR GELDİM,
    pardon, hergün foruma (seyahatlerimden dolayı) katılamıyorum. Üzgünüm. ve özür dilerim,
    hemen cevap vereyim arkadaşlar;

    Ankara irtibat ofisimiz: 100. yıl bulvarı Özçelik iş merkezi 4/14 Ostim dir. (OSTİM GİRİŞİ) Tel: 354 87 96 Sabah:8:30/9:00 -akşam 18:00/19:00) ziyaret edebilirsiniz.
    Veya adres verirseniz bir danışmanımız sizi ziyaret edebilir.
    Sadece Herhangi bir ürün temini isterseniz, ürünün bilgisini verirseniz bulabileceğiniz bir noktaya sizi yönlendirebiliriz.
    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 16 Mayıs 2007; 21:00:44 >
  • Doğru tercih
    Würth kendi yağını üretiyor.(ALMANYA)
    Hiç şüpheniz olmasın. Yağlar direk Almanyadan geliyor. Ve tartışmasız (DIN EN ISO 9001e göre üretilen) 1. sınıf rafineri edilmiş yüksek kalite üründür.(Mercedes onaylı)
    Daha detaylı bilgi için isteğe bağlı teknik ayrıntılarını pm atabilirim.
    Kolay gelsin
  • ilginiz için teşekkürler,
    MEMNUNİYETİNİZ her zamanki gibi gurur verici.
    iyi çalışmalar,
    quote:

    Orjinalden alıntı: SACRED REICH

    Sarf malzemesi konusunda üstüne tanımam.Standox , Berner yanında hikaye.. Malesef ürünleri biraz pahalı ama fiyat farkına değeceğini düşünüyorum..
  • memnuniyetiniz sevindirici,
    AYRICA; Ankara'da iseniz Turan Güneş Bulvarında Petrol Ofisi içerisinde wurth Final Care şubesi açıldı. (Prof.detaylı İç dış temizlik, bakım, boya koruma) yaptırabilirsiniz.
    Tüm kullanıcılara kesinlikle tavsiye ederim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ekirik

    Benim aracım Caddy ilk olarak senin tavsiyene uyup WÜRTH koydum yarım depo mazota. Rolanti anlık yakıt oranı düştü. Birde motor sesi biraz daha ince ve düzenli. Bir tane ile çok büyük bir değşiklik olacağını sanmıyorum. Zİra hep opetten yakıt alırım motorum temizdir ama enjektorleri yakıtı kullanırken temizleyebilmek için denemeye karar verdim. Bundan sonra da kullanacağım
    Teşekkür ederim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 16 Mayıs 2007; 20:57:21 >




  • ISPARTA
    pardon:
    Isparta'da tırlan oto boya (yukarıdaki sanayinin alt tarafında) tel: 2120987
    bu müşterimiz size yardımcı olacaktır.
    Bunu daha önce belitrmiştim diye hatırlıyorum

    quote:

    Orjinalden alıntı: lervolerto

    pm attım hakanuzay a ama cevap alamadım

    ısparta da nerede bulabilirim wurth enjektör temizleyiciyi

    ısparta da yoksa antalya da olabilir.
  • Sn. Hakanuzay

    Benim özel bir ürüne ihtiyacım var. Eskiden tr kataloğunda 8921551 artikel numarası ile satılan 1k montaj köpüğü adlı bir pu köpük vardı. Artık katalogda bu ürün yok ve yerine 1c köpük gelmiş. Ancak 1c köpüğün teknik özellikleri 1k dan daha kötü, benim bir miktar (yaklaşık 5-6 tüp) 1k köpüğe ihtiyacım var. Eskişehir ilinde bunu tedarik edebileceğim bir yer varmı. Bir de bana pm den ses izolasyon plakalarınızın fiyatlarını iletmeniz mümkünmü? veya yine Eskişehir de bunları görebileceğim ve inceleyebileceğim bir bayi vs varmı?

    Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.