Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
20
Favori
363.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hepinize çok teşekkürler

    öncelikle M.M.K ve omercabuk'un sorularını yanıtlayayım;
    ft.tarihi 26.02.2008 ÖTV %4
    anahtar teslimi 32.200.-YTL (Koç indirimli)
    bu arada nazar boncuğu ve hatta kurban olayını hemen halletmem gerekiyor sanırım, çünkü dün akşam sağ arka lastiğim patladı, stepneyle değiştirdim, büyük bir çivi tarzı şey girmiş çıkmış, durduğu yerde de 40 dk. kadar bir zamanda sönmüş tüm havası.
    gören herkes çok beğendi işyerinde dün, ondan mıdır nedir? :)
    sabah temdeydim, vites geçişleri sorunsuz, bir rahatsızlık hissettirmedi bana.
    Aracı çok sert ve hızlı kullanmam ama bir anda sollama yapmaya karar verip gaza bastığım anda hemen gerekli tepkiyi verip ileri atılıyor, hatta ilk seferde biraz da şaşırmıştım, beklemiyordum bu tarz ve bu kiloda arabadan bu tepkiyi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: corian


    quote:

    Orjinalden alıntı: lokosit

    güle güle, kazasız belasız kullan
    4 çekermi bu araç? vallahi çok yakışıklı maaşallah



    Kıskandıysan seni de Ranger ci yapalım , ne dersin? Söz servisler problem çıkarırsa sana karşılarında beni bulurlar...

    yemin ettim otosandan araç almaya, kusura bakma yeminimi bozamam. aracınızda sorun olursa her an yan çizebilirler aman dikkat
    insallah sorunsuz binersiniz araçlar gerçekten güzel

    hem benim aracım daha yakışıklı, tasarımı farklı, kabin çok rahat, üstelik yol bilgisayarıda var
    7,5-8,5lt arası yakıt tüketimi var güvenlik çok iyi daha ne deyim
    bu arada sizin araçlarında ncap testlerini görmek isterim. biliyorsunuz navara yarım yıldız,isuzu1,5 yıldız, L200 4yıldız aldı darısı ranger ile hilux un başına.




  • ford tutkusu aşka benzer bence....tartışılmazzzzzzzz
  • Öncelikle herkese merhaba, ben de tam bir pick-up tutkunuyum, işim gereği, bütün marka pick-upları yakından ve herkesten önce görme imkanım oluyor,(işim ithal araçların gemilerden tahliyesi ve aynı zamanda ihraç araçların gemilere yüklenmesi,İzmit Derince limanında ve Gölcük ford limanında çalışıyorum) Mitsubishi, Isuzu. Tata, Toyota, Ssangyong ve Ford marka araçlar gemilerle Fordlar hariç onlar gölcük Ford fabrikasının limanına indirliyor, Derince limanına geliyor, ve elimden gelse hepsini kendim indirmek istiyorum o kadar bu araçlar hoşuma gidiyor, hiçbir binek araca da değişmem, Ssangyongları ilk gördüğümde ve başlangıç fiyatı da 34000 ytl civarı olduğunu gördüğümde imkanlarımı zorlayıp bu araçlardan almayı düşünmeye başlamıştım aslında benim hayalim 4x4 pickup alabilmekti ancak ülkemizdeki saçma sapan vergilendirme sistemi yüzünden maalesef bu imkansız, araç 4x2 olunca kamyonet oluyor 4x4 olunca lüks araç oluyor mantığa bak, oysa her aracın kasko değeri var araç değeri üzerinden vergi almak varken bütün marka araçları aynı kefeye koyup aynı vergiyi alıyorsun, neyse 4x2 almak zorunda kaldım kısaca, sonra Ford Hi rider ın fiyatının 32.500 ytl olduğunu öğrendim ilk çıktığında 38000 ytl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, bu aracı ciddi ciddi almayı düşünmeye başladım, Mitsubishi ve ısuzu nun fiyatları çok uçuk nissan da artık eskidi, geçen hafta gemide 66 adetlik bir parti ford ranger vardı, ve hi rider da vardı iyice inceledim, gerçekten full aksesuar olması ve 143 beygir motor çok güzel benim öğrenmek istediğim kullanan arkadaşlardan, çünkü ben bunu hem şehir içinde hem de dağda bayırda kullanacağım özellikle yazın tozlu ortamlarda kullanacağım toprak yollarda, motor tozdan etkilenir ve zarar görür mü, bir de bakım masrafları ne durumda başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın, bu siteyi de tesadüfen buldum, benim gibi pickup tutkunlarıyla birlikte olmak güzel herkese selam.




  • :) bugun 4*2 aldım sansıma birisi vazmı gecmiş bişiler olmus bana kaldı :)
  • fullbox kapamayı düşünüyorum ruhsata işlemek gerekiyormu..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ford hi-rider

    fullbox kapamayı düşünüyorum ruhsata işlemek gerekiyormu..

    fullbox u ruhsata işletmeye gerek yok
    kazasız belasız kullan
  • teşakkur ederim
  • ford hi-rider
    yeni aracın hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
    fulbaks yaptıracaksan bagaj üstü korkulukları da çıkarmak istemiyorsan benim yaptırdığım modeli görmeni isterim yakında resimlerini sizlerle paylaşacağım
    saygılar[simage][/simage]
  • bayford teşekkürler biran once gorebilsek istanbuldamı yaptırıyorsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ford hi-rider

    http://cankap.com/galeri/ford/yeni-ranger/fy-003.jpg.html?p=*full-image sole bişide buldum


    cankap eskişehirde bir firma
    walla yolum düşerse bi uğramayı düşünüyorum
    eliftuningede bakabilirsin
    istanbuldasınız size secenekmi yok:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omercabuk

    M.M.K vermiş olduğun bililerden dolayı teşekkür ederim.İşin gerçeği 4x4 almayı düşünüyorum fakat vergi hakikaten çokmuş.Eminsin değilmi? ben aynı diye duymuştum.tercihim otomatik vites den yana,ama bana hak ver oto.vites konusunda çok tereddürüm var.Vites geçişleri gerçekten iyimi.Yoksa çokmu sarsıntılı geçiyor,yada yığılma yapıyormu? Yakıt konusunda çok aşırı bir değişim olmaz diye düşünüyorum. Birde aracı nezaman nekadar fiyata aldın öğrenebilirmiyim.Benim aldığım fiyatla değerlendirme yapmak istiyorum.Teşekkürler.


    vergi dediğim gibi eminim. vites geçişlerinde sarsılma falan yok normal araç gibi. koç grubu çalışanı olduğum için araç biraz indirimli oluyor ben aralık ayında 32.000 ytl ye aldım (otm).




  • quote:

    Orjinalden alıntı: omercabuk

    Arkadaşlar birşeydaha sormak istiyorum! Bu ford ranger veya daha üst modellerinde yol bilgisayarı varmı?


    4x4 modelinde eğimi, açıyı falan gösteren caryo sistemi var sadece
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpaslanuzan

    Öncelikle herkese merhaba, ben de tam bir pick-up tutkunuyum, işim gereği, bütün marka pick-upları yakından ve herkesten önce görme imkanım oluyor,(işim ithal araçların gemilerden tahliyesi ve aynı zamanda ihraç araçların gemilere yüklenmesi,İzmit Derince limanında ve Gölcük ford limanında çalışıyorum) Mitsubishi, Isuzu. Tata, Toyota, Ssangyong ve Ford marka araçlar gemilerle Fordlar hariç onlar gölcük Ford fabrikasının limanına indirliyor, Derince limanına geliyor, ve elimden gelse hepsini kendim indirmek istiyorum o kadar bu araçlar hoşuma gidiyor, hiçbir binek araca da değişmem, Ssangyongları ilk gördüğümde ve başlangıç fiyatı da 34000 ytl civarı olduğunu gördüğümde imkanlarımı zorlayıp bu araçlardan almayı düşünmeye başlamıştım aslında benim hayalim 4x4 pickup alabilmekti ancak ülkemizdeki saçma sapan vergilendirme sistemi yüzünden maalesef bu imkansız, araç 4x2 olunca kamyonet oluyor 4x4 olunca lüks araç oluyor mantığa bak, oysa her aracın kasko değeri var araç değeri üzerinden vergi almak varken bütün marka araçları aynı kefeye koyup aynı vergiyi alıyorsun, neyse 4x2 almak zorunda kaldım kısaca, sonra Ford Hi rider ın fiyatının 32.500 ytl olduğunu öğrendim ilk çıktığında 38000 ytl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, bu aracı ciddi ciddi almayı düşünmeye başladım, Mitsubishi ve ısuzu nun fiyatları çok uçuk nissan da artık eskidi, geçen hafta gemide 66 adetlik bir parti ford ranger vardı, ve hi rider da vardı iyice inceledim, gerçekten full aksesuar olması ve 143 beygir motor çok güzel benim öğrenmek istediğim kullanan arkadaşlardan, çünkü ben bunu hem şehir içinde hem de dağda bayırda kullanacağım özellikle yazın tozlu ortamlarda kullanacağım toprak yollarda, motor tozdan etkilenir ve zarar görür mü, bir de bakım masrafları ne durumda başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın, bu siteyi de tesadüfen buldum, benim gibi pickup tutkunlarıyla birlikte olmak güzel herkese selam.


    alpaslan hoş geldin
    toz muabbeti için topic in ilk sayfalarında bazı konuşmalar geçmişti oradan faydalanabilirsin (benim araçta olmadı). bakım ücreti için bir fikrim yok rangerler 10.000 km bakıma girdikleri için bizim araçlar daha 0-5000 km arasında "yeni ford ranger" ama yüksek bir bakım ücreti olacağını sanmıyorum.




  • Arkadaşlar merhaba
    Benim bu yılki MTV 820 ytl ancak bazı 2008 hi-rider lar için 760 ytl duydum aynı araç farklı Mot.Taş.Ver. nasıl oluyor anlamadım. 820 ytl MTV olan araçlara bakıyorum panelvan sınıfı araçlar.
    Bendemi yanlışlık var. sizin mtv ne kadar? yardımlarınızı bekliyorum.
  • slm mmk bende 760 lira olması gerektıgını biliyorum senin ruhsatta kamyonet yazmıyormu. muhtemelen vergiyi alan yanlış sınıfta yazmıştır.sana motorlu tasıtlar vergi dairesi yolu gözüktü sanırsam :)
  • yada kabinliyse senin arac panelvan sınıfında olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.