Şimdi Ara

Konut Kredisine 2 Günde Rekor Talep!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ın konut kredisi faizlerinde gerçekleştirdiği indirim sonrasında, ilk iki günde 13 binden fazla müşteri toplam 2,1 milyar liranın üzerindeki rekor taleple konut kredisi başvurusunda bulundu.

    Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisinde faizi yüzde 1'in altına çekti (İlk kez 15 yıl vadeli kredi)
    beratalbayrak.jpgBakan Albayrak'tan faiz mesajı
    Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, geçen hafta konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmelerinin ardından müşterilerden gelen talebe ilişkin ortak bir açıklama yayımladı.

    Açıklamada, yapılan faiz indirimi sonrasında, ilk iki gün içerisinde üç bankaya 13 binden fazla müşterinin toplamda 2,1 milyar liranın üzerinde konut kredisi başvurusu yaptığı belirtilerek, "Belirtilen başvuru tutarı bugüne kadar iki gün içinde yapılan en yüksek konut kredisi başvurusudur. Vatandaşlarımızca gösterilen yoğun ilginin önümüzde dönemde de devam edeceği beklenmektedir" ifadelerine yer verildi.

    Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, geçen hafta konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmiş, ikinci el dahil tüm konutlar için aylık yüzde 0,99'dan başlayan oranlarla 180 aya kadar vade ile tüm vatandaşlara kredi kullanma imkanı sunmuştu.

    KAYNAK: NTV HABER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 6 Ağustos 2019; 11:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Haram medyasından sonra ana akım medya da yalan dolan haberler ile vatandaşın cebine kast etmeye başlamış anlaşılan.

    Ribacı Akp, zaten nefesi enflasyondan ve zamlardan kesilmiş vatandaşa 15 yıllık esareti kampanya gibi sunarak inşaat sektörünü kurtarma peşinde. Bilinçsizce hareket eden kim varsa geleceğini 15 sene ipotek altına alacaklar.

    Zaten FSEN teorisine göre sert faiz indirimlerine devam edecekseniz neden şimdi gidip konut kredisine girelim? Akıl var mantık var. Akp'nin bu ülkeye en büyük zararı milleti Riba bağımlısı yapması. Sözüm ona Müslümanlık da onların tekelinde gibi hareket edip riba kampanyası yapmak. Muhteşem.
  • "YAW HE HE REKORA BAK!"


    https://odatv.com/tokiyi-kampanya-bile-kurtaramadi-28081950.html

    quote:

    TOKİ'yi kampanya bile kurtaramadı
    1-2 dakika

    28.08.2019 09:47 Karakter boyutu :

    TOKİ’nin toplam 210 bin konut ve iş yeri alıcısının yararlanması beklenilen indirim kampanyasından sadece 8 bin 735 alıcı yararlanabildi.

    Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, yurttaşın ne satın alma gücü, ne de borcunu kapatacak durumu olduğuna dikkat çekerek, “Ülkenin içinde bulunduğu darboğazın bir göstergesi de bu TOKİ kampanyası oldu” dedi. Alban, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, TOKİ Başkanlığı’nın indirim kampanyasını sordu. Alban, TOKİ’nin açıklamasında bu yıl peşin ödemelerde yüzde 22 indirim yapılacağı, kampanyadan 210 bin konut ve işyeri alıcısının yararlanacağının belirtildiğini anlattı.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yanıtına göre, indirim kampanyasında 7 bin 400 kişi borç bakiyesinin tamamını kapattı. 1335 kişi ise kısmi ödemeyle indirim olanaklarından yararlandı. 210 bin konut ve iş yeri alıcısının yararlanması beklenirken, yanıta göre, kampanyadan toplam 8 bin 735 konut ve iş yeri alıcısı yarar sağladı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.