Şimdi Ara

DEVRE MÜLK TATİLLER VE RCİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
86.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    internetten katıldıgımız bir cekiliste tarafımıza 1 hafta tatil kazandigimiz bildirildi.Yer:çankırı ılgaz mountain resort.
    2 gün önce buranın ankara bürosundan aradılar.eşim ile beraber 2 saatlik tanıtım toplantısına gelmemiz gerektigi aksi takdirde tatili alamayacagimiz bildirildi.(oysaki bu cekiliste belirtilmemisti)
    neyse biz dun gece kalktik atakule karsisinda bulunan buroya gittik.profesyonel olarak calisan bir pazarlama firmasi ile karsilastik.guleryuzlu bir grup ile hediyeden bahsedilmeden 2.5 saat bize rci sirketler organizasyonunu ve cankırı ılgaz mountain resort apart oteli anlattilar.devre mulk ile calisiyorlar.minumum 40 yilligina alabiliyorsunuz.ölürseniz çocuklarınıza kalıyor.her sene ayda 200$ aidat oduyorsunuz.ayrıca her sene ılgaz a degilde turkiye icinde +200 dolar vererk farklı bir tesise gidebiliyorsunuz.devre mulku satabiliyorsunuz.uye olabilmek icinde bir kısmı pesin digeri taksitle 40 yıllıga 7500 dolar istediler.biz yuz ekşitince 45 metrekarelik odalardan bahsettiler fiyat 4250 dolara dustu.aylık aıdatta 100 dolara dustu.ama ilginc olan hemen karar vermemiz gerekiyordu.biz 1 gun sure istedik ama 1 gun sonra bu fiyatlardan veremeyiz diyince kalktık.cıkarken hediyemizi sorduk.bize bir form verdiler.formda 1 yılda 3 tarih secebilecegimiz.bayram yılbasi ve somestr tatilinde bu imkanin olmadigi.100 dolar depozito yatirmamiz gerektigi ve tarih icin tarafimiza bilgi verilecegi soylendi.
    sozum ona diyanet isleri baskani vs. bu kastamonu holdingin ortaklarındanmıs.
    bu devre mulk olayı ile ilgili bilgisi olan varmıdır?

    internetten biraz arastirdim.rci nin 200 dolar lık degisimlerinden herkes sikayetci.







  • http://www.hurriyetemlak.com/devremulk-satilik/balikesir-edremit-altinoluk-sahibinden-triplex/detay?sParam=10m70VkT0JiLYl56tIb7zA==&new=1



    Almak isteyen arkadaşlar acil ulaşın 6 bin lira daha ucuza ömürlük miraslık tatil satın alın !!!




  • Eğer sürekli termal kullanıyorsanız satın almak daha avantajlı.

    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-devremulk-ege-bolgesi-hilal-termal-ilk-etap-tapulu-borcsuz-arac-takasli-177826808/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGY -- 9 Eylül 2014; 14:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devremülk nedir?

    Kişinin yılın belli zamanlarında tatil ve dinlenme amacıyla 7, 10 ve 15 günlük seçeneklerle satın aldığı mülk hakkına devremülk denilir. Devremülkte mülkün tamamını ve kullanımı değil yılın belirli dönemlerinde kullanım hakkını sahip alırsınız.

    Devremülkün en büyük avantajı satın aldığınız devremülkü ömür boyu seçtiğiniz tarihlerde ücretsiz olarak yararlanabilmenizdir.

    Devremülkünüzü kullanmadığınız dönemlerde kiraya verme hakkına sahipsiniz. Devremülkler tapulu olduğundan istediğiniz zaman devremülkünüzü satabilirsiniz.

    Devremülk değişim sisteminde haftalık değişim sistemi de söz konusudur. Devremülk değişim sistemine üye olarak kayıt yaptıranlar devremülklerinin kullanma dönemlerinde paylaşım havuzuna dahil olarak başka tesislerden de yararlanabilmektedirler. Devremülk değişim sistemi sayesinde kişiler her sene aynı yere değil, başka yerlere de gidebilmektedirler. Böylece devremülk sahipleri her yıl istedikleri zaman diliminde farklı yerler de tatillerini yapabilmektedirler.

    Birçok devremülk değişim firması vardır. Devremülk değişim ücreti tesisten tesise değişerek ortalama 150 ile 400 dolar arasındadır.

    Devremülk nasıl iptal edilir?

    Devremülk iptalini devremülk sözleşmesinin kurallarına göre yapılması gerekmektedir. Sözleşmede geçen; kişi tesisi gördükten sonra sözleşmeyi imzalamışsa ve daha sonra devremülkü beğenmediğini anlamışsa sözleşme iptalini yapabilmektedir. Sözleşme 10 gün içinde yasal olarak feshedilebilmektedir.

    Fakat alıcı devremülkü görmeden kapı da ya da dışarıda tanıtılarak karar verip aldıysa tesisi görüp beğenmediği takdirde sözleşme feshi için 7 günlük yasal süresi bulunmaktadır. Yasal sözleşme fesih süresini kaçıranlar devrmülk iptalini yapamazlar. Fakat kapıda görmeden satın alınan devremülk için Yargıtay’ ın emsal kararı bulunmaktadır. Buna göre sözleşme cayma süresi devremülkü satın alanın devremülkü gördüğü andan itibaren başlar şeklindedir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.