Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52.776
Cevap
91
Favori
1.663.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5.5 yıldır izlemiyorum, kafam rahat. 299 ve 300 e bir bakayım dedim komedi dizisi gibi resmen 90 altı zeka seviyesine hitap ediyor
  • Memati'nin ölümünde İhtiyarlar'dan bir kişinin parmağı varmış. Bu kişi heyeti ele geçirmek için planlar yapıyor herkesi birbirine düşürüyor. Sonunda başkan oluyor. Sonra Polat ve ekibi hain başkanı indiriyor. Sezon sonuna doğru Tapınakçılar geliyor falan heyeti deşifre ediyorlar ve heyet kendini imha ediyor. Sonraki sezon Polat İhtiyarlar Başkanı oluyor Tapınakçılar vs İhtiyarlar şeklinde sürüyor bu sezon ve sonunda Abdülhey ölüyor. Sonraki sezon Amon-RA-Polat'ın savaşını izliyoruz. Sonraki sezon Gölge falan diye biri giriyor. Büyük bir paralı asker ordusunun başıymış bu adam. Tapınakçılar-Sion Tarikatı-Gölge-Polat arasında geçiyor bu sezon da. İşte arada Leyla falan da ölüyor.Tüm KGT ölüyor. Onun yerine Siyah Sancak diye bir ekip kuruluyor. Bunlar arada olan şeyler. Sonuç olarak Polat en son herkesi gömüyor bitiyor.
    Necati şaşmaz ile bir programda karşılaştım.. Yılların hayranlığı olduğu için hemen dibine yapışıp videoya almaya başladım kısa süre sonra bana döndü ne yapıyorsun kardeşim biz burda iş konuşuyoruz sen videoya çekiyorsun çekil kenara dedi(Mehmet bozdağ vardı yanında). Hemen korumalar geldi elimden alıp görüntüleri silmeye çalıştı falan ama o kadar üzüldüm ki senelerdir hayalini kurduğum olayı böyle berbat ettiğim için gözüm doldu resmen.. Neyse ben bunları uzaktan takip etmeye devam ediyorum bu sefer göreceği şekilde ama uslu uslu arkada duruyorum..bunların hengamesi bitti gözüyle sağı solu aradı beni görünce yanına çağırdı ben şok.. Adımı sordu ya sefa kardeşim stres koşuşturma sırasında öyle yakında kayıtta telefon görünce refleks ile kalbini kırdık kusura bakma dedi ben tekrar şok..estağfurullah abi Polat Alemdar dan fırça yemeyi becerdik bu da bir anı oldu benim için dedim bu sefer güldük beraber..yanında birisi vardı necati bey hayranlarınız sizi çok farklı seviyor gibi bişey dedi.. Sağolsunlar hiçbir zaman yalnız bırakmadılar bizim heryerde kardeşimiz var dedi elini omzuma atarak.. Gel şimdi rahat rahat çek fotoğrafını dedi sonra yeter mi dedi abi ne demek yeter mi ihya ettin beni Allah sana çocuklarına hayırlı ömürler versin fln dedim tokalaşıp çekildim.



    Hem benim için unutulmaz bir anı oldu hemde necati şaşmaz ın oyunculuğu yapımcılığı vs bunlar tartışılır ama çok kaliteli tevazu sahibi bir insan bunu görmüş oldum
    Terörden sonra Pusu başlıyor. Pusunun 49.bolumunden sonra Muro(Dizi senaryosuyla doğrudan bağlantılı değil.) filmi yayınlanıyor. Ardından Pusu 75. bölümünden sonra Kv Gladio başlıyor. Sonra 76.bolumden senaryo devam ediyor. 100'lu bolumlerde, Kv Filistin çekiliyor ama Muro filmi gibi doğrudan diziyle baglantili degil.
  • Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003'te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007'de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra -televizyonda 1 bölüm- RTÜK başkanı Aykut Zahid Akman'ın başını çektiği birçok kurul üyesi tarafından oy birliği ile yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisidir.

    19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. TNT'de bir sezon boyunca yayınlandıktan sonra 7. ve 8. sezonunda atv'de yayınlanmıştır. 9. sezonu ise Kanal D'de yayınlanmaya devam etmektedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Memati'nin ölümünde İhtiyarlar'dan bir kişinin parmağı varmış. Bu kişi heyeti ele geçirmek için planlar yapıyor herkesi birbirine düşürüyor. Sonunda başkan oluyor. Sonra Polat ve ekibi hain başkanı indiriyor. Sezon sonuna doğru Tapınakçılar geliyor falan heyeti deşifre ediyorlar ve heyet kendini imha ediyor. Sonraki sezon Polat İhtiyarlar Başkanı oluyor Tapınakçılar vs İhtiyarlar şeklinde sürüyor bu sezon ve sonunda Abdülhey ölüyor. Sonraki sezon Amon-RA-Polat'ın savaşını izliyoruz. Sonraki sezon Gölge falan diye biri giriyor. Büyük bir paralı asker ordusunun başıymış bu adam. Tapınakçılar-Sion Tarikatı-Gölge-Polat arasında geçiyor bu sezon da. İşte arada Leyla falan da ölüyor.Tüm KGT ölüyor. Onun yerine Siyah Sancak diye bir ekip kuruluyor. Bunlar arada olan şeyler. Sonuç olarak Polat en son herkesi gömüyor bitiyor.


  • Efsane sahne be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzay13x

    dizi şu şekilde baştan başlayamaz mı?

    memati, abdülhey, kara, zaza vs geri döncek

    iskender ve feller başta olmak üzere bütün kötü karakterler aynı anda diziye dönse

    diziyi belirli bir yerden başlatsalar nasıl olur?

    Dizi bu sezon tekrar başlarsa şükretmek lazım.
  • yav kurtlar vadisi mi kaldı artık

    başlasada kaç kişi hala izleyecek görsek, bence fena çakılcaklar reytinglerde. e millet artık sıkıldı polat ve cahit'in 3-5 kişiyle bütün düşmanlarını yenmelerine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drjacob

    Kurtlar Vadisi Kaos 'u bekliyoruz

    aynen kank bekliyoruz

    polat ve cahit 100lerce kişiye tek atar yine sonra kameraya doğru yavaş bir yürüyüş dındıdı dındıdı dındıdı dı dı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf10 -- 2 Aralık 2017; 3:6:1 >
  • Necati şaşmaz ile bir programda karşılaştım.. Yılların hayranlığı olduğu için hemen dibine yapışıp videoya almaya başladım kısa süre sonra bana döndü ne yapıyorsun kardeşim biz burda iş konuşuyoruz sen videoya çekiyorsun çekil kenara dedi(Mehmet bozdağ vardı yanında). Hemen korumalar geldi elimden alıp görüntüleri silmeye çalıştı falan ama o kadar üzüldüm ki senelerdir hayalini kurduğum olayı böyle berbat ettiğim için gözüm doldu resmen.. Neyse ben bunları uzaktan takip etmeye devam ediyorum bu sefer göreceği şekilde ama uslu uslu arkada duruyorum..bunların hengamesi bitti gözüyle sağı solu aradı beni görünce yanına çağırdı ben şok.. Adımı sordu ya sefa kardeşim stres koşuşturma sırasında öyle yakında kayıtta telefon görünce refleks ile kalbini kırdık kusura bakma dedi ben tekrar şok..estağfurullah abi Polat Alemdar dan fırça yemeyi becerdik bu da bir anı oldu benim için dedim bu sefer güldük beraber..yanında birisi vardı necati bey hayranlarınız sizi çok farklı seviyor gibi bişey dedi.. Sağolsunlar hiçbir zaman yalnız bırakmadılar bizim heryerde kardeşimiz var dedi elini omzuma atarak.. Gel şimdi rahat rahat çek fotoğrafını dedi sonra yeter mi dedi abi ne demek yeter mi ihya ettin beni Allah sana çocuklarına hayırlı ömürler versin fln dedim tokalaşıp çekildim.



    Hem benim için unutulmaz bir anı oldu hemde necati şaşmaz ın oyunculuğu yapımcılığı vs bunlar tartışılır ama çok kaliteli tevazu sahibi bir insan bunu görmüş oldum


  • Dizinin neden çöktüğünün baş unsuru hakkında bir video. Adam hazırlamış, emeğe saygı.
  • Sezon finali olmadan aylar once farkında olmussunuzdur illaki Vadiyi kotuleyenler zaten türemişti hemde fazlasıyla .. Sebebi ise yaptıkları nankorlüktü. Sen ilk basından itibaren vadiyi izle et pusuyuda seyret sonra işler istediğin gibi gitmeyince diziye ihanet et ! Tamam dizi olabilir kendimizi kaptırmaya gerek yok ama tek gerçekleri anlatan bir vadi kaldı onuda harcamaya calısıyorlar. Ben darbe filmi ve dizisi cıkmadan icim rahat etmez. Bunlar rahat durmaz vadiyi kokunden bitirmek icin var gücüyle calısıyorlar. Aslında onlar dizi mizi ciddiye almayın diyorlar ya kendileri alıyorlar gerçekleri tüm olayları Kurtlar vadisi anlatıyor nedeni apacık budur. Ben zaten oldum olası güzelim Türkiyemi anlayamıyorum. Anlamaya calısıyorum ama olmuyor. Vadinin size ne yaptıgını cidden anlamıyorum kotu bir dizi değil teroru destekleyen hiç değil .. Feto meto hikaye buna inanan varsa gerçekten kafadan kontakdır. Arkadaşlar rica ediyorum sizlerden vadiye sahip cıkın ezdirmeyin .. Nede olsa cocuklugumun dizisi vadi ezdirtmem. İhanet asla etmem ! Ben vadinin bir gram dizilerde terorü destekleyen bir bölümünü gormedim gerçekte hiç gormedim. Siz en iyisi teroru destekleyen bir videolar çekin. Nedeni ise vadiyi kotulüyorsunuz size en güzeli bu yakısır. Cesaretiniz varsa ?
  • Bikac aydir 360 tv de eski bolumleri izliyorim harbiden efsaneler efsamesiymis simdi daha iyi anliyorum.once muro , cevat , iskender vardi , simdi ersoy memduh , izzet , unsal kemal , tataroglu , yasar aga ve hasim aga donemi var.


    Ulan su kadroya bak.Iff iff offff



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 1 Mayıs 2017; 23:39:14 >
  • Bi kaç gündür KV videoları izliyorum. Başladığı günden, İskender, Tararoğlu vb olaylara kadar hakikaten efsane diziymiş. O zamanlar dizi sadece Polat'ın üzerinden yürümüyordu ve zaten Polat en çerez karakter bence bunların arasında.. İskender, Memati, Yalçın Bulut olay örgüleri, İskender'in verdiği mesajlar. Necati Şaşmaz dışında oyunculuklar, oyuncular hakikaten iyi. Ne zaman Polat tek adam oldu, dizi iktidar yanlılığına soyundu, o zaman bitti işte.

    Misal şu videoda İskender'in konuşması sizce kimi akla getiriyor?

  • gandalf10 kullanıcısına yanıt
    Diziyi ne hale getirdiler ilk 97 tamam eyvallah başlı başına bir efsane senaryo-yönetmen-kurgu pusu'da onlarca kullanabilecekleri senaryo v.s varken ilk 100'den sonra oda sapıttı halbuki dizide öyle bir potansiyel vardı ki yıllarca kaliteli bir şekilde izleyebilirdik reytingleride düşmezdi ama baktı pana film dizi izleniyor kaliteyi kıstıkca kıstı her anlamda önceden tiyatro oyuncuları oynarken Cahit gibi bir figuran başrol oldu yetmedi senaryoyu ele aldı yarın Kurlar Vadisi Kaos 1.bölümü olsa bu sefer yeni Polat Cahit olursa hiç şaşırmam.
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Pusu'nun'da ilk 4 sezonu iyiydi 5.sezondan itibaren cozutmaya başladı atv'ye geçince birden Polat süper güç oldu sonra 6 ve 7.sezonlarıda çok iyi olmasada iyi ondan sonra zaten senaristler ayrıldı dizide sapıttı yanlı siyaset v.s gibi.
  • İskender'li sezonla finali yapıp bitireceklerdi. Sonra Cahit'in senaristliğinde dizi çizgi filme döndü.
  • Beyler 219. bölüm. Kepazeliğe bakın. Vahap'ın partisi













    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2019; 2:43:22 >

  • Dizide diğer oyunculara göre hakkını vererek rol yapan Mete, Meryem ve Raskoln gibi karaterleri öldürüp Pusat'ı mallaştıran, Enikzadeler ailesini, Asya, Safiye, Babilin asma bahçesini, elde yıkama Ariel'i, Barzo Abbas'ı ve hatta kendini yaşatmaya devam eden senarist bozuntusu sağ kulağına su kaçmış yengeç misali yürüyen Cahit'in kulakları çınlasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven93 -- 27 Mayıs 2016; 15:26:28 >
  • Yusuf'tan çektiğimiz yetmezmiş gibi yeni sezonda da Fehmi'nin kayıp *ölünü bulacağız :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.