Şimdi Ara

Rölantide titreme problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
141.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabam rölantideyken baya sallanıyor.Dün servise gittim usta da anlayamadı , kaputu actı motor baya sallanıyor arabayı 1gün bırak bakalım bujilere falan dedi. Bu arada 30000bakımına gireli 2hafta falan oldu bujiler değişti.

    Sebep ne olabilir ? Sanki motoru tutan zıkkımlar gevşemişte sallanıyor gibi.



  • Konuyu seneler önce açmışım ve hala titriyor :) Büyük ihtimalle benzinden kaynaklı sorun. (aracı hala satmadım , yapıştı üzerime lanet) Süreç içerisinde defalarca buji değişti , akışmetre vs. temizlendi , motor kulaklarına baktırıldı , bütün yolları denedim. Genelde bazı benzin istasyonlarından yakıt aldıktan sonra oluyor. Alanya küçük yer olduğu için 3-5 tane istasyon var ve gerçekten kaliteli yakıt bulmak zor. Shell nitro ile hiç sorun yaşamadım. Ara sıra da berryman enjektör/valf temizleyici kullanıyorum sorun kalmıyor.

    http://www.otoavm.com/asp/product/37/Berryman-Valf-Enjektor-Temizleyici

    Fakat bu olayın bir sürü nedeni var. En güzeli güvenilir işten anlayan bir ustaya göstermektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..dEnZeL..

    Konuyu seneler önce açmışım ve hala titriyor :) Büyük ihtimalle benzinden kaynaklı sorun. (aracı hala satmadım , yapıştı üzerime lanet) Süreç içerisinde defalarca buji değişti , akışmetre vs. temizlendi , motor kulaklarına baktırıldı , bütün yolları denedim. Genelde bazı benzin istasyonlarından yakıt aldıktan sonra oluyor. Alanya küçük yer olduğu için 3-5 tane istasyon var ve gerçekten kaliteli yakıt bulmak zor. Shell nitro ile hiç sorun yaşamadım. Ara sıra da berryman enjektör/valf temizleyici kullanıyorum sorun kalmıyor.

    http://www.otoavm.com/asp/product/37/Berryman-Valf-Enjektor-Temizleyici

    Fakat bu olayın bir sürü nedeni var. En güzeli güvenilir işten anlayan bir ustaya göstermektir.

    benim aracımdada bu sıkıntı var rolentıde sllama vuruntu walla sonuc bulamadım ama bulucam az kaldı adam gıbı bır usta bulursam olucak bu iş :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.