Şimdi Ara

PlayStation 5'ten İlk Resmi Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Amerikan dergisi Wired, Sony Interactive Entertainment'ın Foster City, California'daki ofisini ziyaret ederek konsolun baş mimarı Mark Cerny ile "PlayStation 4'ün yerini alacak henüz isimlendirilmemiş konsol" hakkında konuştu.
     
    Konsol 8 çekirdekli 7 nanometrelik 2 mikro mimarisini kullanan üçüncü nesil AMD Ryzen tabanlı bir CPU ve ışın izleme teknolojisini destekleyen AMD Radeon Navi tabanlı bir GPU tarafından güçlendirilecek. Cerny 8K grafikler ve fiziksel medya desteğinin olacağını ve "çarpıcı biçimde farklı bir ses deneyimi" sunacak yeni 3D ses teknolojisinin de CPU'nun bir parçası olacağını söyledi.
     
    Konsol ayrıca solid-state drive yani katı hal diskine sahip olacak. Şu anda PC'de mevcut olan tüm SSD'lerden daha hızlı bant genişliğine sahip olacağı belirtilen bu SSD uzun yükleme sürelerini ve oyun içindeki hızlı seyahat sürelerini kısaltacak ve oyuncuların çok oyunculu maçlara daha hızlı girmelerini sağlayacak. Örnek olarak Marvel's Spider-Man'in PlayStation 4 üzerindeki hızlı seyahat süresi 15 saniye civarındayken yeni nesil PlayStation konsolunun geliştirici kitinde bu hız 0.8 saniyeye düşürülmüş.
     
    Ve uzun zamandır konuşulan geriye uyumluluk nihayet doğrulandı. Yeni nesil PlayStation konsolu PlayStation 4 oyunları ile uyumlu olacak ve PlayStation VR'ı destekleyecek.
     
    Cerny herhangi bir çıkış tarihi vermedi fakat 2019'da çıkmayacağı kesin olarak belirtildi. Son olarak, ileride çıkacak olan PlayStation 4'e özel oyunların ayriyeten yeni nesil PlayStation'a da çıkabileceği işaret edildi, özellikle Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding'in.
     
    Temel bilgiler bunlar. Daha fazlasına Wired'ın websitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.  








  • Yine baslamıslar güclü oldugu icin fiyat yüksek olacak diye aglamalara arkadasım ne kadar köfte okadar ekmek pahalı donanimli olmasa bu defa ps 4 nesli gibi sönük bir nesil olacak
    siz fakirsiniz diye adamlar tablet islemcisiylmi cikarsinlar ?
    Az sigara icin az iphone yenileyin playstation 5 e para ayırın

    Milletde para bol tek bildiginiz yakınmak
    Arkadaş hala 1080p 60fps diyorlar ya :D
    8k çözünürlük videolarda diyelim, bu cihaz 4k 60fpsyi rahatlıkla çalıştıracak rahat olun. Tutup da 4k30fpsyi yeni nesil diye piyasaya sürmezler adamlar hele ki google da işin içine girmişken böyle bir aptallık yapmazlar. 8k 30fps de pro gibi gelecektir ama 2026ya ancak gelir.
  • 8k da olacakmış
  • Merak ettiğim umarın ps5 de optik ses olur 4k 32 inç monitor kullanıyorum odam da ve ses sistemine bağlıyorum konsolu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony gelecek nesilede ambargo koyacak belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay 8k gibi... yahu önce 4k 60 fps sağlamayı amaçlayın ne 8k çözünürlüğü, insanlar 60 fps oyun oynamak istiyor bu kadar zor mu böyle bir şartı sağlamak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alemin kralı geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan, beklediğimizden çok daha iyi bir konsol gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manhunt Three -- 16 Nisan 2019; 16:43:57 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony'nin gelecek nesildeki durumu bir yandan Microsoft'a bağlı, Microsoft yeni nesile hayli rekabetçi girerse Sony bu nesildeki kadar rahat olamaz tabi rekabette tüketicilere yarayacak, bu döviz kuruyla bize yaramayacak orası kesin.
  • PS4 Pro da 1080p 60 fps yi şöyle böyle tutturdular . Siz diyorsunuz ki 4k da 60 fps zor görünüyor metinde yazan 8K da video oynatmadır .

    Bu sene Mayıs ayında tanıtım yapılacak deniyordu, umarım yapılır da ona göre pozisyon alırız . Bu gidişle konsolu Türkiyede 5-6 bin TL ye alacağız ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 8K yı anca menude verir kelime oyunu yapmış
  • 10.000 tl olur fiyatı artık
  • saçma sapan konuşup zorla laf yiyecekler sen önce standart 60 fps ver kardeşim ne 8K sı
  • madem bu kadar guclu olacak. once 144 ya da 240 hz fps sabitleyin de monitoru olanlar zevk alsin. grafik falan hikaye 8k 4k nedir ya yapin 1080p ya da 2k da pc deki full ayarlarda 144 hz de 144 fps de oynayalim. fps kilidini de kaldirsinlar bari. akici oyunu iyi grafikli ya da yuksek cozunurluklu oyuna degismem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün gecikmeli haber.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yüksek hızlı ssd olacak 8 çekirdekli üçüncü nesil ryzen işlemci olacak yani cihaz çok güçlü geliyor 8k var niye 4k 60 fps yok demeyin 8k olursa zaten 4k 60 fps garanti zaten bu konuda artık şüphemiz olmaz sonuçta işin içinde vrde var bu vryi 4k yapmak istiyorsa 10 üstü tlfop gücü olacağı aşikardır. yani sony sağlam geleceği benziyor microsofta malesef geriden gelecek umarız erken tanıtım yaparlar ama eskisi gibi ilk xbox one tanıttıklarındaki gibi yaparlarsa s...çarlar yani.
    diğer olayımızsa DOLAR malesef 2020de akp sayesinde TL büyük değer kaybederek doların 15i bile bulması hayal değildir yalan değildir en ucuz haliye hayal edelim dolar 8 olsun vergilerle ülkeye gelişi 6 bin tl olur satışı ise 8 bin tl zenginciklere koymazda bir konsol 6-8 bin tl olursa oyunların fiyatıda 2 bin tl olur dolar 5,6da iken oyunlar 1000 tl olmuşken 2020de bu kötü senaryonun gerçekleşmesi hayal değildir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 8K olması mümkün değil , hayal satmasınlar 4k olsun yeterli , zaten en fazla 500 dolarlık bir cihaz olacak...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 8k video içeriğiklerinde ve bazı psn oyunlarinda ve remasteredlarda olur bence.standart 4k 60fps olacağına inanmıyorum.yine sabit 30 vermeye odaklanirlar.
  • boşuna burada tartışmayalım tuzu kuru olan alacak, alamayan çamur atacak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • playstation 5 e çıkacak oyunlar da ps4e çıksın da varsın düşük grafikli çıksın. Hayaller gerçekler :/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.