Şimdi Ara

Windows 7 için teknik desteğin kesilmesine geri sayım rahatsız edici uyarılarla başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un en uzun süre hâkim işletim sistemi olarak kalan Windows 7 sürümü için yolun sonu yaklaşıyor. Windows 7 kullanıcılarına yönelik olarak Microsoft yine rahatsız edici uyarılar yapmaya başladı.


     


    Uyarılar başladı


     


    Windows 10 sürümünün piyasaya çıkacağı dönemlerde Windows 7, Windows 8 ve 8.1 kullanıcılarına sürekli uyarı mesajları gönderilmesi eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Microsoft gelen tepkiler üzerine uygulamadan vazgeçse de şimdi yeni bir uyarı politikası başladı.


     


    Ayrıca Bkz.Denuvo şimdi de hile yapanları engelleyecek

    Windows 7 işletim sisteminin teknik desteğinin 14 Ocak 2020 tarihinde sona erecek olması nedeniyle Microsoft yeni bir uyarı sistemine geçti. KB4493132 güncellemesi ile birlikte Windows 7 kullanıcıları Windows 10 sürümüne geçmeleri gerektiği uyarısını alıyor.


     


    Microsoft bu kez biraz daha dikkatli davranmış ve uyarı penceresine mesajın bir daha gösterilmemesi seçeneğini eklemiş. Böylece bir kez tıkladıktan sonra uyarı mesajlarının arkası kesiliyor.


     


    Ekim 2009 tarihinde piyasaya sürülen Windows 7 işletim sistemi halen önemli bir kesim tarafından kullanılıyor. Özellikle Windows 8 sürümlerinin başarısızlığı ve yeni ara yüzün kabul görmemesi nedeniyle başta kurumlar olmak üzere sayısız kullanıcı yükseltme yapmayı reddetti. Windows 10 ise eleştiri konularını gidererek Windows 7 sürümünü tahtından etmeyi başarmıştı.


     







  • win 10 u yapanlar bu işletim sistemini esasen mobil aygıtlar için yaptık diyolardı şimdi mobil işletim sistemi işini beceremedik bıraktık o işi diyolar beceremedikleri işin goy goyculuğunuda siz yapıyosunuz. Bir firma kullanıcıların ne istediğine göre ürün üretir ürettiğim ürüne göre kullanıcı olun diye dayatırsa itiraz edilir siz size her dayatılana başımüstüne diyosanız bana ne bize ne oturun her önünüze konanı alın kullanın goy goyu az ilerde yapın
    Öldürsede, kessede win7 ye devam, ulan hızlı diye ltsc yükledik yok, ltsb y0kledik yine aynı en sonunda kendim win10 isosu hazırladım, mağaza vs herşeyi sildim yine hantal hayır kötü bir pc de değil, lenovo y510p yi bilenler bilir, hdd den diyen olur diye yazıyorum, 1tb 860 evo ssd var pc yinede o windows 7 deki atiklik yok.
  • Kullanıcı arayüzü tasarımı Windows 10 dan daha iyiydi, zaten Windows 10 da tasarım 0

  • Güncellendikçe güzelleşen Vista
    Güncellendikçe kötüleşen 10
    Milyar dolarlık firma... İnsan olmanın götürüsü olarak at gözlüğünü takıp pazarın hakimi olmanın verdiği avantajla yaptıkları saçmalıklardan öte bir şey değil.

  • Windows 10'un tasarımını beğeniyorum fakat yine de mükemmel değil, Windows 7'nin farklı bir albenisi yok değil fakat her şey tasarım değil. Windows 7'de eksik olan bir çok ufak detay düzeltilmiş vaziyette ve çoklu masaüstü tek başına güzel bir özellik. Fakat sürekli gelen güncellemeler ve bunların çoğu zaman sorunlu olması sinir bozucu... Stabil bir sistemden uzaklaştırıyor ne yazık ki.

  • Epeydir windows güncellemelerini seçmece topluyorum. Sadece güvenlik ile ilgili olanları yüklüyorum. Neyseki Win 7 de özgürüz. O yüzden bu saçma uyarıyı getiren güncellemeyi almadım. Rahatım.

  • Boş yspmayın windows 10 geçin.zamanında windows7 çok iyi derken millet windows xp siz yapamam diye ağlıyordu.

  • XP 7 den iyiydi halada öyle ama gelişen donanımlar 64 bit sistemi mecbur bıraktığı için terk etmek mecbur olmuştu. xp yi bırakıncada 7 den daha iyi seçenek yok halada yok sizin gibi olaya bakanlar için bugün 11 çıksın yeni sistem diye hemen yükler sonrada 10 nun nekadar kötü olduğunu anlatmaya başlarsınız

  • Windows 10 da gereksiz şeyleri kapatınca windows 7 den daha iyi oluyor.

  • en iyi windows7

  • 8 den 10a geçtiğimde oyunlarda deli gibi kasmaya başlamıştı. Ben de sonra 7 ye geçmiştim. 3 yıldır kullanıyorum. 1 gün dahi hata vermedi. Bütün ihtiyaçlarımı karşılıyo. Şimdi ben nasıl geçeyim 10 a

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi ama Windows 10'da çözülemeyen sorunlarım var benim. Jpeg renk profillerini, raw metadata ları doğru okuyamıyor!. Yeni aldığım bilgisayarda sırf bu sorunlar yüzünden lisansımı çöpe atıp mecburen sorunsuz korsan Windows 7 kurmak zorunda kaldım. Önce işletim sistemindeki sorunları çözün, sonra eski sistemlere desteği kesin.

  • En sevdiğimdi, elveda yedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • w10 u 2-3 kere denedim, sonuç w7 kraldır. hayla en stabil işletim sistemi w7 dir.

  • eski pc lerin revaçta olmasının sebebi biraz da yeni pc ler için W7 driveri olmaması... W10 un tutması için W7 nin sevilen özelliklerinin W10 gelmesi şart

  • Windows 10'da görsellik ciddi manada geri gitti. Windows 8.1'deki renk düzeni daha iyiydi. En azından renkler gözü rahatsız etmiyordu. Windows 10'da kullanılan renkler daha kötü. Özellikle görev çubuğunda seçilen renk ile, pencerelerin sürekli beyaz olması hoşuma gitmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi windows sürümüdür,bence tabi.
  • teknik desteğe gerek yok ki zaten. kapatın win. update falan da uyarı da almazsınız. sanki çok önemliymiş gibi sürekli teknik destek teknik destek diyip duruyorlar.
  • W10'un en az 5 senesi var daha, en az 5 sene cebelleşirler bir öyle bir böyle...

  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    En iyisi Windows 3.1 idi. Ne windows xp ne windows 7 eline su dökemez. Üff ona birde i9 işlemci ile 2080 ti takacaksın uçar uçar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 22 Mart 2019; 10:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede bilgisayarı çer çöp olan arkadaş varsa win10'a laf atmış. SSD'li pc'ler için win10 candır. En güncel, en güvenilir sürüm win10'dur. Hala xp, win7 vs diye sürekli konuya yazanların %90'ı eski pc sahibi arkadaşlardır. Update sırasında hdd'leri %100 olduğu için win10'u kötülüyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.