Şimdi Ara

Blower soğutuculu rtx serisi kart.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sisteminde HoF gtx970 ekran kartı mevcut ve nzxt s340 link model kasa kullanıyorum. Kasa boyutları yeterince sebebiyle hava akışında sorun yaşadığımı düşünüyorum.

    Ekran kartı tam yük altında 79derece ye ulasırken i7 6700k işlemcide 60-65 derecelerde dolaşıyor. kasanın yan kapağını açıp çalıştırdıgımda hem ekran kartı hem işlemcide 3-4 derecelik bir düşüş oluyor.

    Kasa da toplam 4 fan var 2 intake ve 2 Exhaust olmak üzere. kısaca sanırım bu ulaşabilecegim son nokta soğutma konusunda.

    Yeni ekran kartımı rtx 2070 olacak tahminen. blower fan alıp sıcak havayı kasa yerine dışarı tahliye etmeyi planlıyorum.bunun sonucunda kaybım ne olacak?

    Blower olmasının bana ne gibi istenmeyen yan etkileri olabilir?







  • MSI Aero serisi yeterince sessiz ısıya çok takılmazsanız.aero 2080 görmüştüm 2070 de bulunabilir.varmış ama başka yerde bulamadım ya da pahalı.
    https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-2070-aero-8g-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti/
  • https://youtu.be/wiDZNT7mxLQ

    burda ufak hacimli kasalarda bu tip ekran kartı kullanımı faydalımı şeklinde bir test var. sonuçta kart sıcaklığında büyük değişiklik olmazken diğer bileşenlerin sıcaklığı düşüyor. max fan hızında blower kart ses seviyesi EVGA ya oranla çokta artış göstermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.