Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.865
Cevap
29
Favori
83.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 9 Kasım 2021; 17:44:59 >



  • Zaman zaman eleştiriyordum ama hiçbir battle royale oyunundan bu oyundan aldığım kadar zevk alamıyorum. Cod warzone, pubg, fortnite hepsini oynamışlığım var ama bu oyun daha çok keyif veriyor. Randomlarla bazen kanser olsanız da takım olmayı en iyi başardığınız oyun yine budur. Ping sistemi (düşman işaretleme, ekipman işaretleme ve diğer tüm işaretlemelerden bahsediyorum) gerçekten o kadar kolay ve güzel ki. Mikrofonsuz bile çok hızlı ve isabetli iletişim kurabiliyorsunuz. Hiçbir oyun bunu bu kadar başarılı uygulayamadı hala.

    Zamanında çok eleştirsem de gerçekten oyuncu kitlesi çok iyi bu oyunun ya. Medic sınıfında oynayıp ölen arkadaşını kaldırmayarak yıllardır çıldırtan Battlefield oyuncularından bile daha güzel oyuncu kitlesi. Düşünce kaldırmaya da geliyorlar, tek başına 2 takım arkadaşının bannerını almaya çalışan da oluyor. Ha her maç olmuyor tabi ama seviyorum ya bu oyunun kitlesini. Toxic oyuncu az denk geliyor. Beceriksiz oyuncu geldiği çok oluyor ama eskisi kadar sinir olmuyorum çünkü genelde elinden geleni yapmaya çalışıyor millet. Herkes çok iyi oynayamayabilir ve iyi oynayamıyor diye eğlenme hakkı yok değil. Artık sinirlenmeyip elimden geldiğince yardımcı olarak ve hiç kafaya takmayarak oynuyorum. Bazen sinir de ediyorlar tabi ama genel olarak keyifli geçiyor.

    Arkadaşlar deli gibi warzone oynuyor ama ben bu oyundan 20 kat daha fazla zevk alıyorum. Ama gün geçtikçe oyuncu kitlesi azalıyor gibi ve üzüyor bu durum. Valorant gibi hiçbir yenilikçi tarafı olmayan ama milyonlarca izlenmesi olan ve çıktığında muhtemelem ortalığı kasıp kavuracak oyundan da nefret ediyorum.

    Yalnız oyunun en zayıf yanı gerçekten içerik sıkıntısı. Respawn başka projelerle mi ilgileniyor ne yapıyor bilmiyorum ama çok yavaşlar. Oyun çıktığından beri böyle. Zaten 3 ayda 1 sezon anca geliyor onu da 2 günde tüketmiş oluyorsun. Battle passdeki ödüller çok tırt. Hiçbiri ilgi çekici değil. Legendary tokenlar yatıyor boş boş. Sezon başı 1 tane karakter geliyor onu da direk alıyoruz zaten. Oyun kendini sadece keyifli olduğu için oynatıyor bir amaç ya da tatmin edici ödül veremiyor. Öldüğümüzde zombiye dönüşüp oyuncu kovaladığımız oyun modu (adını unuttum) çok keyifliydi mesela. Keşke sabitleseler böyle farklı bir modu. Kendi istediğin değil de Respawn' ın istediği haritada oynamayla ilgili de çok ofansif duygularım yok ama bari mevcut haritaya dokunun arada. Ne bilim gece gündüz döngüsü olsun, yağmur falan yağsın rahat rahat ses kasamayalım. Ufak dokunuşlar lütfen Respawncığım ya üzüyorsun bizi bak bir sürü rakibin var.

    Revenant karakterine değinmek istiyorum. Muhteşem bir animasyon filmi yapmışlardı ve karakter çok cool idi. Aha dedik yarmaya geliyor. Geldi ama ne oldu fıs. Skilli, ultisi falan bomboş. Ulen karakteri gölge yapmışsın deli gibi assassin olmuş verdiğin yeteneğe bak. Kardeşim ver eline bi kunai fırlatsın ve kendini ışınlasın o sınırlı mesafeye(Naruto izleyen varsa Minato karakteri gibi mesela). Pasifini de 80 falan melee hasar verdin mi efsane kombo sana. Al sana hem assassin hem cool karakter. Yani Respawncığım yakışmıyor sana lütfen benim aklıma geliyorsa bu işin başındaki sizlerin aklına daha iyisinin gelmesi lazım. Benzer hüsranı Wattson' da yaşattı ama bunun kadar değildi. Yeni karakter de hüsran yaşatmaz umarım.
    Böyle düşünmekte özgürsün fakat bunu oyunun konusunda gelip söyleyemezsin. Zevkler ve renkler tartışılmaz sözünün çıkış noktası senin gibiler. Aslında zevkler de renkler de tartışılır, fakat saygısız ve kendini, sahip olduğu fikirleri fazla önemseyen kişilerle değil.

    Diğer oyunların konusunda fikirlerini paylaşabilirsin meselâ, oraya gidip kimse bu oyunu savunmuyorsa buraya gelip kimse de bu oyunu kötülememeli.

    İki gram ilgi için popüler olanı karalamayalım, kendimizi aşağılamayalım. Belki biz de iki gün sonra oyunu bırakacağız ama bu, bize başkalarının beğenisine dil uzatma hakkı vermez.
    Oyundaki en dar/iyi hitbox Wraith karakterinde. Şöyle bir sıralama yapılabilir;
    Wraith > Lifeline, Bangalore > Blood, Mirage. Diğer hitbox devlerini yazmama gerek bile yok sanırım.
    Hızlı ve agresif oynayan bir wraith, bangy ve lifeline triosu zehir eder oyunu.
    Özellikle combatlarda animasyonlari hızlı bir şekilde kullanmayı bilmek şart. Yerden kayıp atlayarak combata girmek gibi, sürekli ve hızlı bir şekilde pozisyon değiştirmek, picklediginiz yerden ikinci kez tekrar picklememek, tırmanma animasyonu, skull town gibi yerlerde sürekli çatıları aşağı yukarı kullanmak. Yani demek istediğim öyle taş kenarından, kapı aralığından adam vurmaya çalışmayın. Bir sürü yorum okuyorum burada ve görüyorum ki insanlar hala pubg kafasında apex oynamaya çalışıyor. Bir kere bunu kafanızdan silin. Hareketli loot sistemi var bu oyunda, bilmiyorum farkında mısınız.
    Bir noktaya atlanir, mümkünse insanların atladıklari lokasyondan uzak olmama şartı ile ve dışarıdan içe doğru third party olarak aksiyon olan yerler temizlenir. Kill loot :)
    Sniper alayım, şuradan bakayım 8x zoom var falan, aman. Adamları bir kere görürsün, ikincisinde kıçının dibinde biterler.
    Ben arkadaşlarım ile full agresif oynuyoruz. Şuraya bakalım loot vardır yerine, uçaktan atlayanlarin olabileceği noktalara göre burada adam olabilir mantığıyla oynuyoruz. Her silah sesi, airdrop, lifeline drop, respawn uçağı vs bunlar başlıca hedeflerimiz. Yani demek istediğim pubg oyun metasi ile apex oynanmaz. Maalesef bir çok kişide bunu görüyorum, dile getireyim dedim.
  • tanıtım videosu hoşuma gitti iki titanfall oyunu da güzeldi bu oyunda titanların olmaması kötü, farklı şekilde yedirebilirlerdi diye düşünüyorum, ama yine de titanfall'daki silah tepkilerini tekrar hissedecek olmak gayet güzel, şuan indiriyorum temennim ellerine yüzlerine bulaştırmamışlardır inşallah...
  • güzel olmuş oyun baya zevkli. ayrıca origin access olanlara skin & 1000 coin & banner veriyor, şu an indirimde 0.99€
  • İndiriyorum beklentim büyük umarım Titanfall tadını alabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz deneriz fırsat bulursak. =)
  • ahahahaha allahtan blackout u sattık yoksa elde kalırdı oyun oyun blackouttan iyi olmuş
  • Ben sevdim bu oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ilk goruste call of duty zannettim.bu oyunda tutmazzzzzzzzzzzzz.
  • fortnite için de öyle diyorlardı ilk çıktığında. oynanış stili call of duty'e benziyor ve kat kat daha iyi, blackout'u ortadan kaldıracak bir oyun direk. zaten pek oynayan kalmamıştı

    1 milyon oyuncuya ulaştı 8 saatte.
    https://twitter.com/vincezampella/status/1092632637716365315
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    fortnite için de öyle diyorlardı ilk çıktığında. oynanış stili call of duty'e benziyor ve kat kat daha iyi, blackout'u ortadan kaldıracak bir oyun direk. zaten pek oynayan kalmamıştı

    1 milyon oyuncuya ulaştı 8 saatte.
    https://twitter.com/vincezampella/status/1092632637716365315
    twicth de de baya unlu oyuncular cok beyenmiş. oyun zaten e a nin. bırak blackaut u pubg yi bile sile bilir.adamlar tamamen skill uzerine yogunlaşmıstı zaten.




  • biraz oynadıktan sonra shroud a bir bakim dedim adamlar oyun çok kolay diye pistol only yaptılar indikleri yerden çıkamadılar bir türlü sürekli adamlar bunların üstüne geldi falan toplam 32 kill aldılar manyak bir şeydi

    oyun ise güzel olmuş adamlar bitmiş bir oyun çıkarmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 5 Şubat 2019; 12:43:32 >
  • GTX960M ile en düşük ayarda bile öküz gibi kasıyor siz nasıl oynadınız anlamadım. O kadar kasıyor ki doğru düzgün oynayamadım bile.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    doğru ekran kartıyla çalıştığına emin misin ? oyuna sağ tıkla grafik işlemcisinden nvidia ı seçerek gir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    GTX960M ile en düşük ayarda bile öküz gibi kasıyor siz nasıl oynadınız anlamadım. O kadar kasıyor ki doğru düzgün oynayamadım bile.
    Bende de aynısı oldu Nvidia oyunu tanımakta sıkıntı çıkartıyor Nvidia denetim masasından ayarlayınca güzel FPS verdi. 2-3 oyun attım güzel duruyor.
  • Bende indiriyorum ulti falanda varmış deneyip görüceğiz
  • Oyunun aimine bir türlü alışamadım ya çok hızlı ya çok yavaş geliyor. Baya da titanfall 2 oynamışlığım vardır orda uçanı kaçanı vururdum bu oyunda bir sıkıntı var ama anlamadım gitti. Ayrıca bulduğun silahların çoğu üçlü üçlü burst mermi atıyor otomatik ar bulursan seviniyorsun resmen o da hoşuma gitmedi pek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    Bende de aynısı oldu Nvidia oyunu tanımakta sıkıntı çıkartıyor Nvidia denetim masasından ayarlayınca güzel FPS verdi. 2-3 oyun attım güzel duruyor.

    Alıntıları Göster
    Sürücüyü güncellemedim ondan mı acaba? 399'da duruyor hala. Güncellersem performansı düşecek diğer oyunlarda ondan güncellemedim.
  • Dun aksam 2 win aldik. Cidden cok keyifliydi. Ucretsiz olmasi yaninda oyunun optimizasyonuda harika olmus. Yag gibi akiyor masallah. :)
    https://clips.twitch.tv/DeadSleepyBubbleteaPogChamp
  • ping i görmenin bir yolu yok sanırım, ara sıra oyun başların da karakter sürekli takıla takıla gidiyor ping mi yükseliyor noluyor anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    doğru ekran kartıyla çalıştığına emin misin ? oyuna sağ tıkla grafik işlemcisinden nvidia ı seçerek gir
    Böyle yaptım düzeldi hocam. Önceden Intel'le açıldı herhalde.

    Oyun güzel olmuş ben beğendim. PUBG'ye göre daha eğlenceli. Takım halinde oynamak daha iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.