Şimdi Ara

Sevgili falan boş iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yav tamam sevmek sevilmek güzel duygu da günümüzde ilişkilerin amacı sevmek sevilmek değil kardeşlerim.

    Erkeğin amacı : Seks
    Kadının amacı : Gösteriş (yani instaya foto atma,millete "bak bunla birlikteyim" gösterişi yapma)


    İlişkiler bundan ibaret.Bunlardan arta kalan kısımlarda da gereksiz kıskançlık tripleri,boşa giden zaman ve para oluyor.


    Sevgiliniz olursa + lar :
    +Belli bir süre güzel hissedersiniz.(çok uzun sürmez bu his)
    +Kıskanılmak başlarda güzel gelir.(sonradan suyu çıkar ama)
    +Seks yapabilirsiniz(tabii zinayı önemsemiyor ve ortam bulabiliyorsanız)


    Sevgiliniz olmazsa + lar :
    +Boş yere kadın tribi çekmezsiniz.Durduk yere biriyle tartışmazsınız.
    +O kıyafeti niye giydin bunu niye yaptın vs. saçma sapan şeylerle uğraşmazsınız.
    +Sevgilinizle vıcık vıcık özenti ortamlar yerine kankalarınızla cips kola alıp pes oynayabilirsiniz.
    +Her hafta dışarı çıkmak zorunda değilsiniz zamanınız size kalır.
    +Genelde erkekler hesap ödediği için paranız cebinizde kalır.En kötü ihtimal aylık 150-200 tl niz sizin olur.(en düşük)
    +Saçma sapan özel günlere şaşalı ve herkesin illa ki instadan görmesi gereken kutlama yapmanız gerekmez.(Siz kendinizi parçalamışsınız kızın ilk tepkisi : ayy dur story çekcem)
    +Kızın ailesiyle uğraşmazsınız.
    +Ayrıca siz ne yaparsanız yapın kız sosyal medya kullandığı için hergün en az 10 tane hıyar kıza yürüyecek.Eğer sevgiliniz olmazsa bu hıyarlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
    +Aldatılma ihtimaliniz olmaz.Günümüzde ben aldatma olmayan ilişki görmedim.Son 2 yıldır hiç görmedim.Mutlaka iki tarafın da birden fazla flörtü oluyor.Düşünsenize siz kızla sevgiliyken kız birilerine nude atıyor... (Böyle yapan en az 10 kız gösterebilirdim sizi tanısaydım)
    +Kızı "koruma" göreviniz olmaz.Tenha sokaklarda evine kadar bırakma zorunluluğunuz olmaz.Laf atan hıyarlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
    +Siz oyun oynarken kimse sizi darlamaz.



    Yani arkadaşlar sadece 1-2 hafta iyi hissedeceksiniz sonra kızdan da soğuyacaksınız.Boş yere para zaman ve enerji kaybı.Sallayın bırakın kızlar size gelsin siz enerjinizi buna harcamayın.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Bence yaşadığın ilişkiler böyle düşünmene sebep oluyo instagram kullanmayan bi kızla çıkmış olsan bu şekil düşünmeyebilirsin bazı ilişkiler paralı terapi orasıda gerçek ama genellemek yanlış
    Instagram kullanmayan kız? O ne?
    “Aldatılma ihtimaliniz olmaz.Günümüzde ben aldatma olmayan ilişki görmedim.Son 2 yıldır hiç görmedim.Mutlaka iki tarafın da birden fazla flörtü oluyor.Düşünsenize siz kızla sevgiliyken kız birilerine nude atıyor... (Böyle yapan en az 10 kız gösterebilirdim sizi tanısaydım)”

    Umarım bu madde doğru değildir. Sırf ilgi görmek için nude fotoğraf atan kızlar mı türedi son zamanlarda
    Eğer öyleyse evlenmek bile aşırı saçma gibi gözüküyor. Düşünsenize çocuğunuzun annesi zamanında ona yavşayan abazanlara nude resimlerini göndermiş.. Böyle birine sevginizi emanet edemezsiniz. Net yani, çünkü ihanet eder. Bir kerelik hata falan da olmaz bu, olamaz. İsteyerek, bilerek yollamıştır. Hata falan bahane..

    Biriyle tanışınca çok masum gözükse bile nasıl bir karakteri olduğunu da anlayamıyorsun. Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyeyim.
    Erkekler için uzun vadeli sevgili olma durumu tamamen boş iş. İlişki ciddiyse kısa sürede evlilik olursa tamam ama öbür türlü boş yere para harcarsın, boş yere trip yersin, boş yere dırdır yersin.

    Evlilik süreci ise erkek için aşırı sancılı bir durum. Kadın bi kere evleniyorum diye erkeğe vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı.

    Gerçek sevgiyi hak eden çok az kadın olduğunu düşünüyorum.
    Ne yazık ki sosyal medyanın yükselişiyle herkes dijital asset'e dönüştü.

    Para var mı? Araba var mı? Ev var mı?

    Bazı standart gereksinimler oturmaya başladı. Gençlik çok şanssız, milenyaller özellikle.

    Bizim zamanımızda kimse böyle şekilcikte yarışamazdı çünkü bu tip sosyal medya yoktu.

    Forum depresyonda yüzen genç dolu.
    Konu sahibi ve konuya yorum atanların hiç sevgilisinin olmadığı ne kadar da belli Olmuşsa da birkaç haftalık, sadece buluşulmuş konuşulmuş ilişki ilerlememiş. Aksi taktirde böyle saçma şeyler yazmazlardı

    Sevgili konusunda deneyimli biriyim, şu anda da çok mutlu uzun süreli bir ilişkim var.
    Amacım seks değil ancak sağlıklı bir ilişkide seksin olması gerektiğini düşünüyorum ki sevgilim de aynısını düşünüyor. Hatta benden daha fazla kız arkadaşım seksten bahsediyor. Sürekli o teklif ediyor ve hatta geçtiğimiz hafta tam 3 gün beni evlerine çağırdı.
    Kızın amacı gösteriş değil kiminle şov yapacak benimle mi? Sosyal medyayı aktif olarak kullanmıyor. Boş insanlar değiliz ikimiz de tıp okuyoruz böyle şeylere vakit ayıramayız.

    Boş yere kadın tribi çekmiyorum durduk yere biriyle tartışmıyorum. Beni seven birisi neden boş yere, durduk yere böyle şeyler yapsın ki? Siz sevgili görmemişsiniz herhalde lisede 2 haftalık bir şey yaşadınız onunla kinlisiniz

    Kıyafetlerimize kesinlikle karışmayız.

    Gideceğimiz ortamı biz ortak seçiyoruz nereden memnunsak oraya gidiyoruz. Erkek muhabbetini de hiç sevmem bu yüzden çoğunuzun sevgilisi yok, bu yüzden kızlar kendilerinden büyük yaşta erkekleri tercih ediyorlar. Tek bildiğiniz hep beraber buluşup pes atmak zaten. Çocuksunuz hala çoğunuz kızlara bu konuda katılıyorum. Ben bu aşamalardan 12-13 yaşlarında geçtim, erkeklerle kapanır oyun oynardık. Yaşınız kaç hala pes atalım diyorsunuz Allah'tan çevremde böyle erkek arkadaş yok direkt şutlarım.

    Her hafta dışarı çıkmak zaten zorunda değilim. Boş boş sürekli oyun oynayıp futbol izlemediğim için sürüsüyle boş vaktim var. Dersimi de çalışıyorum sporumu da yapıyorum sosyalleşiyorum da. Öneririm oyunu bırakırsanız çok vaktiniz kalacak.

    Hesabı ortak ödüyoruz, sizi seven biri her şeyi size ödetmez zaten. Dediğim gibi hiç sevgilinizin olmadığı çok belli, lisede bir şey yaşadınız kininizi döküyorsunuz sanırım

    Özel tek bir günümüz var, o da ilişkimizin başladığı tarihz. Birbirimize çok güzel hediyeler alır ve başbaşa kutlarız. Fotoğraf çekeriz o da anı amacıyla, ikimiz de aktif sosyal medya kullanıcısı değiliz. Kız yılda birkaç fotoğraf atıyor hikaye de asla paylaşmıyor. Bunu yapacak kişi liselidir zaten sizin de en son o zaman sevgiliniz oldu

    Ailelerimiz bizden haberdar, defalarca kızın ailesine yemeğe gittim. Defalarca kızı koluma takıp evden çıktım. Ramazanda yemeklere gidiyorum, ailesi beni kahvaltıya davet ediyor. Düzgün biriyseniz ailesi kızın mutlu olacağını görüyorsa neden sizinle uğraşsın??

    Kız tanımadıklarını eklemiyor takipçi sayısı az yürüyen kimse olmuyor. Her gün erkeklerin yürüdüğü bir kız arkadaşımın binlerce takipçisi var; tanımadığı herkesi ekliyor ve sürekli açık fotoğraf atıyor.

    Sevgilin olmazsa tabi ki aldatılma ihtimalin olmaz ne saçma bir madde bu? Seni seven kız bulamamışsın tabi aldatılma yaşarsın. Her ilişkide oluyormuş gibi genellemek çok saçma. Şahsen sürekli futbol izleyen oyun oynayan sevgilim olsa ben de aldatırdım bırakırdım

    Konu tek kız değil, tüm sevdiklerimi seve seve korurum. Buna kız kardeşim de, kuzenim de, annem de, sevgilim de dahil.

    Oyun konusuna yeterince değindim. Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk çocuk hala tüm günü oyunla geçiriyorsanız zaten sevgilinizin olmaması gayet normal. Ben en son 11-12 yaşlarında tüm günü oyunla geçiriyordum herhalde.


    İlişki konusunda kızların yanındayım, erkeklerimiz ilişki nedir bilmiyor. Bu yüzden ilişkileri olmuyor, olan da düzgün olmuyor. Ha tabi bir de şu var; eğer kötü bir çevredeyseniz etrafınızdaki kızlar da kötü olacağından zaten iyi bir ilişki yaşayamazsınız. Ben Türkiyenin en iyi liselerinden birinde okudum, oradan tıpa geçtim. Çevremdeki kişiler her zaman çok kaliteli kişilerdi. Okumanın önemi işte birçok kişi sadece meslek olarak bakındığından çevreleri de rzalet oluyor.
    Bu ucuz insanlarla ilerde sevgili olma ihtimalimiz var hocam. Hatta daha da ileri giderse evlenme ihtimalimiz bile var. Çoğu insan karşısındaki kızın geçmişte neler yaptığının farkında bile olmuyor. Nasıl rol yaptıklarını biliyorsundur zaten herhalde. Arkadaşımın sevgilisi erotik sahnelerde gözünü kapatan bir kızdı, sonradan eskort olduğunu öğrendik mesela. Böyle rol yapan insanlar arasında nasıl birine güvenip sevgini emanet edebilirsin ki?

    Hayır anlamıyorum, bu insanlar nasıl bu kadar cesaret edebiliyorlar? Ben erkek halimle nude resim atamam şahsen, doğası gereği ileride ¨anne¨ olmak üzere programlanmış kızlar nasıl böyle şeyler yapabiliyorlar anlayamıyorum
    Bu kadar mı hayattan zevk alamıyorlar, bu kadar mı umursamazlar.. Attığı insanlar da gidip sitelerde paylaşım yapıyorlar işte, olacağı da budur zaten. Bazı kızlar bunun bilincinde olmasına rağmen kendilerince ¨popüler¨ olmak uğruna böyle şeyler yapıyorlarmış. Yazık, gerçekten yazık.

    Oysa ki hastanelere gidip bir baksalar, insanlar can derdinde perişan haldeler. 26 yaşında ileri seviye kanser hastası adam hastane yatağında can çekişirken tek düşündüğü şey şu; -bana bir şey olması önemli değil de, ben öldükten sonra annem bu acıya nasıl dayanır?- Bakın ölüm döşeğinde bile bunu düşünüyor bu genç adam. Bir de bu kızlara bak.. Bu kızların ailesi, onuru, gururu falan umurlarında değil bence. Anlık mutlu olsunlar yeter. Bu sayede ilgi görecekler ve bir süreliğine mutlu olacaklar. Sonradan bu açığa çıkarsa da ¨yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, canım istedi yaptım, özgürüm ben¨ der çekilirler kenarı.

    Dindar olmakla da pek alakası yok bence bu durumun, ateist biri gayet de onurlu olabilir mesela. Onur her şeydir bence. Bu resimleri atarlarken ileride doğuracakları çocukları, onları sevecek eşi falan hiç akıllarına gelmiyor mu acaba? Her şeyi geçtim, vicdanları nasıl rahat ediyor? İlerde onları çok seven biri çıkınca ve onların yüzlerine bakarken, seni seviyorum derken içleri rahat ediyor mu? Hiç sanmıyorum. Mutsuz evlilik yaşıyor bir çoğu, bir çoğu da sevmediği zengin biriyle evlenip yine mutsuzluğa mahkum oluyorlar.

    Bunlara rahatlık batıyor bence. Macera arıyorlar. Başka açıklaması olamaz sanırım. Ne diyelim, kendi kararları. Allah düzgün insanları, düzgün insanlarla karşılaştırsın inşallah.
  • Bedava sirke () baldan tatlıdır.
  • Bence yaşadığın ilişkiler böyle düşünmene sebep oluyo instagram kullanmayan bi kızla çıkmış olsan bu şekil düşünmeyebilirsin bazı ilişkiler paralı terapi orasıda gerçek ama genellemek yanlış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Bence yaşadığın ilişkiler böyle düşünmene sebep oluyo instagram kullanmayan bi kızla çıkmış olsan bu şekil düşünmeyebilirsin bazı ilişkiler paralı terapi orasıda gerçek ama genellemek yanlış
    Instagram kullanmayan kız? O ne?
  • bir DH atasözü der ki :
    erkek adamın erkek sevgilisi olur.
  • Bu forumda neden sürekli "ne olursa olsun konu sahibinin dediğinin tersini kanıtlamalıyım" çabası var?







    2x2=4 diye konu açsam "onu sen öyle sanıyosun" falan yazacaksınız herhalde
  • Ciddi anlamda öyle bir çabam yok herkes karşısına gelenleri neden genelliyor tamam büyük çoğunluk dediğin gibi ama tamamı değil
  • Hocam sen direk evlen bence
  • Hayırdır inşallah buna vesile olan nedir
  • Sanane be kardesim isiniz gucunuz yok insanlarin ne yaptigiyla ilgileniyorsunuz.

    Eminim kizin biri selam verse agzinin suyu akar.Resmen vakaliksin sebnemferahhayrani

    Sen peceteye son damlayi silerken nofaba baslayip baslayip dururken elin adamlari kizlari goturuyor sen de kuduruyorsun.

  • A way out indirin türkçe yama kurun 2 adet xbox gamepad for pc, arkadaşla beraber oynamak her türlü karıdan kızdan iyidir. 🤘
  • Saçma,sevgilin olması insani bir ihtiyaçtır.
  • Hocam size yanlış öğretmişler 2x2 aslında 4.20 ediyormuş reis açıkladı :) . Hocam bu konuda katılıyorum size güzel yazı yazmışsınız. Benim de sevgilim yok aramıyorum bulmakta istemiyorum ama ben müziklere aşık oldum hocam bir müzik dinliyorum müziği kızdan daha çok seviyorum tek böyle olan benmiyim Müzikler daha çok hoşuma gidiyor bir parkta oturup kendi kendime şarkı söylüyorum. Temiz hissediyorum huzurlumu sizce yaptığım nasıl sevgiliyle geçirmediğim vakitleri kitap ve ders çalışarak harcıyorum. Sizce şizofren miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black.adam24

    Hocam size yanlış öğretmişler 2x2 aslında 4.20 ediyormuş reis açıkladı :) . Hocam bu konuda katılıyorum size güzel yazı yazmışsınız. Benim de sevgilim yok aramıyorum bulmakta istemiyorum ama ben müziklere aşık oldum hocam bir müzik dinliyorum müziği kızdan daha çok seviyorum tek böyle olan benmiyim Müzikler daha çok hoşuma gidiyor bir parkta oturup kendi kendime şarkı söylüyorum. Temiz hissediyorum huzurlumu sizce yaptığım nasıl sevgiliyle geçirmediğim vakitleri kitap ve ders çalışarak harcıyorum. Sizce şizofren miyim?
    Hocam sevgililik olayının da + ları var dediğim gibi ama siz boş boş evcilik oynamak yerine başka şeyler tercih etmişsiniz.Bence doğru olan bu.İnsanlar sevgiliye yemek su ihtiyacı gibi bakıyor.Yav olsa ne olur olmasa ne olur amaaan çok azdıysan bi master baston patlatırsın geçer gider.Ama bak bunları sadece sevgililik için diyorum evlilik daha başka bir aşama.




  • Erkekler için uzun vadeli sevgili olma durumu tamamen boş iş. İlişki ciddiyse kısa sürede evlilik olursa tamam ama öbür türlü boş yere para harcarsın, boş yere trip yersin, boş yere dırdır yersin.

    Evlilik süreci ise erkek için aşırı sancılı bir durum. Kadın bi kere evleniyorum diye erkeğe vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı.

    Gerçek sevgiyi hak eden çok az kadın olduğunu düşünüyorum.
  • Doğru ama bu sevgili olaylarını hiç tatmamış arkadaşlar var,kıskanılmak nedir,dırdır nedir bilmeyen tipler.
    En azından bir kere tatmaya hakları var diye düşünüyorum .)
    Sonuçta hep olumsuz yönden gitmişsiniz ama olumlu yönleride çok fazla
  • Söylediklerini tek tek çürütmeye çalışmayacağım birader sen yapma o zaman ben kızlarla mutluyum kız yerine kankalarınla cips kola pes yaparsın demiş bir de en çok buna güldüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 18 Kasım 2018; 20:27:46 >
  • quote:

    +Aldatılma ihtimaliniz olmaz.Günümüzde ben aldatma olmayan ilişki görmedim.Son 2 yıldır hiç görmedim.Mutlaka iki tarafın da birden fazla flörtü oluyor.Düşünsenize siz kızla sevgiliyken kız birilerine nude atıyor... (Böyle yapan en az 10 kız gösterebilirdim sizi tanısaydım)

    seninle tanışmak isstiyorum
  • Beyler bana sevgili bulan bilecek var mı?

    Yada sevgilisini devredecek?

    3. De olurum.

    Özelliklerim erkeğim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.