Şimdi Ara

***Samsung LCD Kulübü*** (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
11
Favori
288.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 40A656 ile bende klube katılmış bulunuyorum .Herkese selamlar. ürünü 3000 YTL 12 taksitle aldım.Bakalım memnun kalacakmıyız.
  • nereden?
  • izmir egemen ticaret.
  • iyi fiyat yahuu bu egemen de batıp gitmesin demir home gibi böyle fiyatlarla neyse son kullanıcı karlı çıksın yeter

    benim arkadaş peşin 3000 dedi ancak sen 12 taksit almışsın bunlar kredi kartı vadelerini ne yapıyorlar bankaları mı var

    teşhir filan mı aldın ben fiyata anlam veremedim
  • Fiyat birazda müşteriye özel. Şu an mağazadaki etiket fiyatı peşin 3190 ytl. Çok kahrımı çektiler sağolsunlar. tam 3 kere tv iade ettim. Sıralama şöyle f86-9603-py 700-a656:))) hepside eve geldi montajı yapıldı. Ben begenmeyince hiç sorun çıkarmadan iade alındı. İzmirli forumdaşlara tavsiye ederim. Bu arada ürün teşhir değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulmutlu1 -- 17 Temmuz 2008; 17:07:06 >
  • 9603'ü verip a656 mı aldın biraz karşılaştırır mısın?
    kimine göre yanına yaklaşamazmış 9603'ün a656 bakalım kullanıcı görüşü nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Temmuz 2008; 23:38:23 >
  • Şimdi 9603'ü Digiplusla kullandım. Ps3 te oyun performansına baktım. Birde blueray film izledim.HDmI ve scart için altın uçlu monsterları kullandım.

    Philips 9603 özetle:

    Sd yayınlarda normal kalitede,
    PS3 te herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Hd kanallarda ve blueray filmlerde sabit görüntülerde ve az hareketli görüntülerde mükemmel performans sergilerken işin içine hareket girdiği zaman çok zayıf kalıyor.Öyleki spiderman 3 blueray filmde örümcek adamın binadan binaya atlama sahnelerinde örümcek adam silikleşiyor neredeyse kayboluyordu! Zaten bu sahne tvyi iade etmemde etken oldu diyebilirim. O kadar çok ayarlarıyla oynadımki neredeyse 1 günüm ayarlarla ugraşmakla geçti ama yine de düzeltemedim sorunu. Aslında ben bu televizyonu büyülk hayallerle almıştım. Menüsü çok kullanışlı kumandası çok şık,evrensel kumanda aynı zamanda . Ama dediğim gibi işin içinde hareket varsa 9603 bitiyor adeta. Ben buna çok şaşırdım, hayal kırıklığı resmen. tepkime olarak 2 ms lerden bahsediyoruz ama balon. Aceba bendeki 9603 te sorun olabilr mi diye Mağazaya ps3 ü götürdüm ve teşhirdeki 9603 te denedim sonuç yine aynı idi. Bu arada tvnin sesi çok iyi.

    A656 ise:

    SD yayında mukemmel plazmadan bile iyi diyebilirim tabi gereken ayarları yaptıktan sonra.
    Ps3 te ufak tefek problemleri var ayarları iyi yaptıktan sonra 100 hzyi ve kontrastı biraz kısınca sorunların büyük bir kısmı çözüldü.Rahatsız edici bi durum yok.
    Blueray da ve hd yayında başarılı.Spiderman blueray filmde yaşadığım sorunları bu tvde yaşamadım.
    Hareketli sahnelerde ufak tefek sıkıntılar bu tvde de var ama denediğim tv ler içerisinde en iyisi bu. Hareketli görüntü sıkıntısını lcd teknolojisinin bir zaafı olarak değerlendirmek lazım.

    Özetle a656 iyi bir televizyon.9603 de ise ya bilmediğim bir ayar var(ki zannetmiyorum hepsini denedim) ya da üretim hatası var.a656yı gönül rahatlığı ile alın.9603ten uzak durun.




  • arkadaşlar merhaba, aynı konuyu xbox bölümünede açtım ama pek bi yanıt alamadım.xbox360 ve pc için bu modeli düşünüyorum karar vermemdeki unsur full hd olmasıdır. diğer üstün özelliklerinin olmasıda cabası tabii.yine samy'nin ödüllü 32" R serisi hdready bi ürününüde ciddi anlamda düşünüyorum ama a656' da full hd olması 16 bit işlemcisi dnie pro olması aradaki farka karar vermemde beni zorladı. şöyle bi link vereyim sizde karar verin,http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE32A656-LCD-TV,5008.html ... ne dersiniz LE-32R81B' mi alsam yoksa 600 ytl farka kıyıp a656'mı alsam ( yazın sonuna belki fiyatlar dahada oturur.) hem belki xbox360 için bu seride r81b kadar meşhur olur. yerel kaynaklardan bi yoruma rastlayamadım ,belki yurt dışı sitelerinden kullanan ve yorum yapan varsa; tercume edecek bi arkadaşımız beni ve merak eden diğer arkadaşları da mutlu eder.teşekkürler.




  • dostlar samsung 40a556-557-558-559 serili ürünler nasıl sizce kontrastı falan yüksek ama sizce pişman olurmuyum d.smart bağlayarak kulancam selamlar
  • sevgili ertugrulmutlu1
    a656 sd yayın için kullandığın ayarları bizimle paylaşırsan sevinirim tv yeni aldım idaal ayarları yapmak istiyorum
    saygılar
  • finitura ideal ayarı henuz bende tam olarak oturtabilmiş değilim. Benım de bu konuda yardıma ihtiyacım var:)
  • 32 inch lcd de alabileceğim en iyi tv yi arıyordum. İzleme mesafesi 2,5 metre. Digitürk standart yayını ve DVD izlemek için TV kullanıyorum. sd yayınlarda en başarılı Philips dendiğinden bu markaya yöneldim. 1 Hafta önce Teknosa'dan Philips 32PFL7433 modelini aldım. 2400ytl. Kağıt üstünde özellikler başarılı. 100 hertz, 40.000 kontrast, 3ms tepkime süresi, pixel plus3.
    Ancak iade ettim. Görüntü genelde çok güzel, yeni yapım çekimlerde HD ready film kalitesini andırıyor, ancak arka planın aydınlık ve parlak olduğu sahnelerde silüetlerin çevresi off reklamlarında olduğu gibi ince bir koruma kalkanıyla çevreleniyor. Ghosting dedikleri sanırım. Sanki kişi görüntünün içinden geçiyor. Netlik ayarıyla bağlantılı biliyorum. Netlik 4, 5 in altında olduğunda da Tv nin özellikleri hiç oluyor. Bu da beni deli ediyor. 2.5 metreden dahi belli bu etki. 100 hertz in açık kapalı konumda hiçbir etkisi yok. 32 inch otomatik formata alındığında görüntüler ekranı dolduruyor, 37 inch etkisi veriyor ancak keşke sabit dursa. Durmadan kıpır kıpır ekran büyüyor küçülüyor altyazıları yok ediyor.. Artıları Yakın çekim, Durağan görüntüler çok başarılı. Renkler doygun. Ancak koyu bir etki var sanki. Kırmızı tonlar olduğundan daha koyu yansıyor. Detaylar belirgin. Tabi manuel ayar yapmak gerek.

    Yeni bir lcd arıyorum. 32 inch LCD fikrinden uzaklaştım. 37 inch te alabileceğim DVD ve Digitürk sd yayınlarını en iyi kalitede izleyebileceğim bir lcd. Full HD görüntü kalitesini düşürüyor diyorlar ancak nerdeyse 37 inch Full HD olmayan 2008 yapımı lcd yok. 37A656 almayı düşünüyorum. Ancak panel clear olarak geçiyor. 40 inch te superclear. Kontrast oranı düşük. 37ve 40 inch A6 serisi kullananların fikrini almak istiyorum. 40 inch, 2,5-3 metrede izleme kalitemi azaltırmı. Philips 37pfl7603 modelini de düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.




  • arkadaşlar hongkongtan 40 gb ntsc ps3 aldım.şimdide samsung LE 40M87BD modeli lcd almaya karar verdim fakat özelliğinde pal destekli olduğu belirtilmiş heryerde.acaba ntsc ps3 üm bu lcd de çalışırmı ? ntsc ps3 yada bu model lcd yi kullanan arkadaşlar cevaplarını yazarlarsa sevinirim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahoonur

    arkadaşlar hongkongtan 40 gb ntsc ps3 aldım.şimdide samsung LE 40M87BD modeli lcd almaya karar verdim fakat özelliğinde pal destekli olduğu belirtilmiş heryerde.acaba ntsc ps3 üm bu lcd de çalışırmı ? ntsc ps3 yada bu model lcd yi kullanan arkadaşlar cevaplarını yazarlarsa sevinirim...


    32m87bd de 20gb ntsc-j ps3 kullanıyorum,merak etmeyin çalışır
  • dvd filmler için peşin konuşmamak lazım tvler multi olduğu için sorun çıkarmaz ancak hdmi bağlı bile olsa dvdlerde sorun olma ihtimali yüksek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin


    quote:

    Orjinalden alıntı: mahoonur

    arkadaşlar hongkongtan 40 gb ntsc ps3 aldım.şimdide samsung LE 40M87BD modeli lcd almaya karar verdim fakat özelliğinde pal destekli olduğu belirtilmiş heryerde.acaba ntsc ps3 üm bu lcd de çalışırmı ? ntsc ps3 yada bu model lcd yi kullanan arkadaşlar cevaplarını yazarlarsa sevinirim...


    32m87bd de 20gb ntsc-j ps3 kullanıyorum,merak etmeyin çalışır

    teşekkür ederim




  • arkadaşlar öncelikle herkese selam benim baya büyük bir problemim var.bugün saat 4e kadar ps3ümle samsung le32r81b lcdmi çok güzel kullanıyordum.ardından ps3ü kapattım tv izlemeye başladım önce bazı kanallarda mavi ekran çıkmaya başladı,ardından kanal numaralarının yanında kırmızı bir yıldız çıkmaya başladı.en sonunda da görüntü gitti,fişten çekip geri bağladım şimdi tv açılıyor ancak simsiyah ekran ses geliyor,görüntü gelmiyor ,bu arada kablo tv kullanıyorum.servisi aradım 2 güne kadar adam yollayacaklarını söylediler adamlar gelene kadar bi fikriniz varsa lütfen paylaşın
  • 2 gün mü . nereden geliyor bu servis kore den mi?

    quote:

    Orjinalden alıntı: wamlaw

    arkadaşlar öncelikle herkese selam benim baya büyük bir problemim var.bugün saat 4e kadar ps3ümle samsung le32r81b lcdmi çok güzel kullanıyordum.ardından ps3ü kapattım tv izlemeye başladım önce bazı kanallarda mavi ekran çıkmaya başladı,ardından kanal numaralarının yanında kırmızı bir yıldız çıkmaya başladı.en sonunda da görüntü gitti,fişten çekip geri bağladım şimdi tv açılıyor ancak simsiyah ekran ses geliyor,görüntü gelmiyor ,bu arada kablo tv kullanıyorum.servisi aradım 2 güne kadar adam yollayacaklarını söylediler adamlar gelene kadar bi fikriniz varsa lütfen paylaşın




  • abi ne bileyim ya :( çok yoğunuz dediler arayıp ısrar edeyimmi?
  • yani bulunduğunuz yeri filan bilmiyoruz ama arızalı tv si olan için iki gün beklemek biraz fazla . bence biraz ısrar edin . olmadı başka bir servisi arama durumunuz var mı? o da yoksa 82 ekran olduğu için atın arabaya kendiniz götürün derim. ürünü teslim ederken servis fişini almayı da unutmayın.
    quote:

    Orjinalden alıntı: wamlaw

    abi ne bileyim ya :( çok yoğunuz dediler arayıp ısrar edeyimmi?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.