Şimdi Ara

TRUST 19755 GXT 638 GAMING SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar "TRUST 19755 GXT 638 GAMING SPEAKER" almayı düşünüyorum. Evim 90-100 Mt2 ve yeterli olacağını düşündüm.

    Arada sırada film izlemek ve müzik dinlemek amaçlı bir kullanım düşünüyorum. Aynı zamanda optik çıkışını da kullanacağım. Amacım tam ses açmayacak olsam da, orta üstü seslerde patlama çatlama yapmasın. Forumumuzda illa ki bu seti kullanmış ve yorumlayacak olan vardır. Lütfen 5+1 ve Logitech ürünlerini tavsiye etmeyin. Logitech markasının neredeyse bütün 2+1' lerini dinleme imkanım oldu ve açıkçası beğenmedim.

    Aynı zamanda 5+1 kullanacak kadar geniş bir alanım olmadığından TRUST 19755 GXT 638 GAMING SPEAKER seti almayı uygun gördüm. Fakat hakkında pek yorum okuyamadım. Byron ve Tyron modelleri çokça var ama GTX 638 bulamadım maalesef. Teşekkürler ...







  • Optik girişini kullanmasan eski sony müzik seti öneririm. Rx99 veya lbt serilerini. Müzik olarak çok güzel ses alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akman7322

    Optik girişini kullanmasan eski sony müzik seti öneririm. Rx99 veya lbt serilerini. Müzik olarak çok güzel ses alırsınız.
    Eski bir Sony müzik setim var. 5 Hoparlör ve 3' lü CD changer var ama pc' ye bağlama konusunda sıkıntıları var + olarak çok yer kaplıyor.

    20 seneden fazla senedir bende ve şu an piyasada çok az ses sistemi bendeki 20 seneli müzik setinin sesini verebiliyor. Fakat dediğim gibi yer sıkıntısı ve bağlantı problemleri sebebiyle onu kullanmam olanaksız.

    Yazımdan da anlamışsınızdır ki, net ve her tonu olabildiğince yerinde verecek bir şeyler arıyorum. Logitech' in çok modeli var ama birçoğu artık piyasa malı kıvamında olduğundan seçenekler azalıyor. Creative' de keza Logitech' den farklı değil. Trust' un bahsettiğim modeli teknik veriler açısından en iyi seçenek gibi duruyor. Birde muadillerine göre ucuz da sayılmaz. Günümüzde ne yazık ki bir ürün "fırsat" olarak adlandırılabilecek kadarı ucuz olunca genelde "ucuz etin Yahnisi" hesabına dönüyor.

    Öneriniz için teşekkürler ...




  • Bağlantı olarak dönüştürücü ile bağlayabilrisiniz.Eğer evdeki seti bilgisayara bağlantı yapmadıysanız bağlantı yapıp bir kere dinleme şansı verin kendinize ve çok kaliteli güzel ses alacaksınız. Sonra da herhangi bir mağazada trust seti dinleyip öyle karar verirsiniz ve eminim müzik setine yer açarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akman7322

    Bağlantı olarak dönüştürücü ile bağlayabilrisiniz.Eğer evdeki seti bilgisayara bağlantı yapmadıysanız bağlantı yapıp bir kere dinleme şansı verin kendinize ve çok kaliteli güzel ses alacaksınız. Sonra da herhangi bir mağazada trust seti dinleyip öyle karar verirsiniz ve eminim müzik setine yer açarsınız.
    3.5 mm jack ile mikrofon girişine bağladığımda her ne kadar güzel bir ses verse de, kendi CD çalarken verdiği sesi veremiyor. Sanıyorum ki 3,5 mm jack den dolayı sesi bozuluyor. Direk kendinden bir bağlantısı maalesef ki yok.

    Trus' un ise yazdığım modelinin bir alt serisini bir mağazada deneme şansı buldum ve sesi yüksek seviyede bile bozulmadan oldukça net geliyordu. Bas kabini emsallerinden de daha ağırdı. Benim denediğim 100W seviyesinde bir modeliydi ve bu 120W + Optik çıkışı var. 600 TL' ye alacağım eğer hakkında güzel bir şeyler okuyabilirsem ama henüz açıklayıcı bir yorum göremedim.

    Trus' un marka ve kalite oranını kullandığım diğer bilgisayar bileşenlerinden az çok bilsem de 600 TL' yi de sonradan edinilecek tecrübe ile hiç etmeyim istiyorum ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.