Şimdi Ara

PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
13
Favori
42.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sene momentum yok herhalde her maçda yeniliyorum
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    İlk maçımı forumun sevilen bir üyesi ile oynadım
    istersen kendiside yazdığımı onaylayabilir
    bir gol yedim arkadaşımızdan orta sahadan aldı topu 3 tane defans oyuncumun arasından hiç birisi dokunmadan yürüyerek gol attı
    şok oldum imleç hiçbir şekilde değişmiyor
    r1 tuşuna basıyorum maç yeni başlamış olsa bile koşarken duruyor , tökezliyor
    çok sıktı beni
    yensemde , yenilsemde keyif almıyorum
  • Myclub demek mücadele demek

    Kendi takımını yaratmak demek

    Sağ olsun konami herkese Ronaldo Neymar vb oyuncuları bol keseden dağıtarak bütün büyüyü bozmuş.

    Neyse myclub 'ı ciddiye alarak oynayacak arkadaşlara Allah sabır versin ya da açtıkları karttan neymar messi mbabbe çıksın 😂
  • nuri efendi banlandı gitti türkiye'den kim iyi kim kötü ortaya çıktı. benim birader (geçen sene scarfeys2018 nickiyle bildiğiniz) bu sene plusibop nickiyle tertemiz bir dereceye ulaştı. karşı karşıya gelirseniz anlarsınız zaten. hedef ilk 4 arkasındayız :D bense malesef ki konsol üzerinden oynamayı bıraktım mobile geçtim. o da bayağı sardı. konsolda oynayacak vakti olmayanlara tavsiye ederim.

    PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 9 Ekim 2018; 17:11:46 >




  • herkese selam arkakdaşlar. 3 tane hesabım var biri kardeşimin biri benim diğeri de ilk oynamaya başladığımızda kullandığımız hesap. sifo5510 kullanıcı adımız belki denk gelen olmuştur.

    öncelikle oyun çok güzel bence oynanış açısından. online moddda rakip bulma ve bağlantı problemleri fazla gibi. hile olayı hala devam ediyor. yapan yapıyor şikayette edemiyorsun. eve net bağlatmadığım için telefon internetinden oynuyorum. bazen takılma yapıyor bağlantı kalitesi düşüyor ve beni yenik sayıor bağlatı kopmadığı halde. demek ki bu soruna bi nebze çözüm bulmuşlar her ne kadar mağdur olsam da bağlantı yavaşlattığımı sanıp beni mağlup sayması hoşuma gitti.

    derecem 847 keyif almaya çalışıyorum. özellikle beşiktaş fb gibi takımlarla oynarken daha da sertleşebiliyorum 3-4 atmışken daha da fazlasını atmaya çalışıyorum, o da ezeli rekabetten kaynaklanan bişey. ama bazıları çok sinir oluyor. geçen 10 mesaj peşpeşe atmış bjkli arkadaşın biri, yahu ayıp. oyun bu. niye kayarak oynuyorsun da niye pas yapıyorsun da niye falan filan bla bla bla. valla adam gibi oynasnan paslaşırken alırsın ayağımdan topu ki bazılarına sürekli pas yapmak imkansız adam kontrolleriyle alıyorlar topu hemen. bazı tipler sinir bozucu.

    araplara ayrıca ayar oluyorum, çünkü oyuna verdikleri paranın 10 katı para vererek takım kuruyorlar. ve onların güçlü takımlarını yenmek epey zevkli oluyor. yedekten messi sokan oluyor ayar oluyorum. mbappe neymar ronaldo salah var adamda ve yedekten messiyi alıyor oyuna.

    velhasıl kelam eğlenceli zaman geçiriyor insan. şu momentum dedikleri şey bazen sinir bozucu olabiliyor ama bize de denk geliyor sanırım, ayrıca momentumu kırmak da bizim elimizde gibi geldi bana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EdoPasha

    Platform PS4 gamzemre44 hilecidir. Bu arkadaşa dikkat edin. İlk hesabı olan sir__emre yakın zaman önce ban yemiştir. Buyurun burdan izleyin oyunu nasıl ağırlaştırıp maçı kasarak oyun kazanmaya çalıştığını. Bir maç önce takır takır oynayan oyuncularım bir anda saflaştı özellikle 30.dakika sonrası.

    https://www.youtube.com/watch?v=WkyxY7_6QLk
    Hile nerede ?
  • bu kadar momentum fifa da bile yok herhalde özellikle my clubta
  • Oyuna yeni başladım,ilk 3 top çevirmemde ronaldo,navas,messi çıktı.ben mi çok şanslıyım yoksa herkese böyle iyi adamlar mı çıkıyor?
  • kevin21 K kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim yenmişimdir doğrudur.. Ben top çevirme oyunu oynuyorum.. Bunun neresi anormal? 3-1 den maçı nasıl verdiğini sorgula bence.. Ben top yapanlara kızmıyorum.. Topu alabiliyorum biraz uğraşınca.. Hatta bu konuda çok feci adamlar var.. Top yaptırmıyorlar.. Kendi beceriksizliğini neden bana maal ediyorsun..? Ne istiyordun son 10-15 dakika topu sana kaptırayım sen xe gol at öyle mi?



    Saçmalıyorsunuz kardeşim.. Ben top çevirmekten keyif alıyorum.. Bence top çevirme oyununu nasıl alt edebileceğin konusunda kendini geliştir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aa44

    Forum bu kadar sessiz olduğuna göre demek kimse oynamıyor , indirmeye gerek yok o zaman :)
    Ana konu degil burasi cunku.muhabbet ana konuda donuyor bro
  • cagkannn C kullanıcısına yanıt
    sadece myclub oynuyorsan inan gerek yok orjinal almaya bende uzun süredir sadece myclub oynadığım için hep lite sürümlerini oynuyorum
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı 1 hafta falan oldu herşey iyi hoş da dünya kadar siyah top biriktirdim takıma koyamıyorum iyi bir menejer almak gerek lakin iyi olanların hepsi myclub parasıyla alınıyor oynadıça gp ile alma da açılacakmış tam olarak kaç maç atınca açılıyor bana bi yardımcı olun lütfen
  • Atak ve savunma tercihleriniz neler ?
  • Tam defans kontra atak ya da top çevirme ortadan hücum baskı agresif defans geriye yakın
  • menajer kilitlerinin açılması için kaç maç oynamamız gerekiyor arkadaşlar
  • İLK SAYFADA YERİMİZİ ALALIM
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Menajer almam lazım.

    Not:Myclub moduna ilerde ilave içerik gelir mi ? Şuan sanki içerk olarak yavan gibi.
  • Arkadaşlar bazı oyuncular myclub da yedekler de güçlü oyuncular olmasına rağmen. My club un verdiği düşük oyuncular ile oynuyor maçlarını ? Neden böyle birey yapıyorlar?
  • Manager sıkıntısından dolayı mı ?
  • Oyuncu level i ne ise yariyor ? Net bir sekilde açıklayabilirmisiniz

    Birde atak ve savunma tercihlerini degistirebiliyormuyuz yoksa menajer secerken istedigimiz tercihleri uygulayan bi menajermi secmemiz gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.