Şimdi Ara

Nokia 8, kamera ve diğer alternatifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bugün teknosada nokia 8 i inceleme şansım oldu fakat kamerası biraz başarısız geldi. Kamera odaklı bir telefon bakıyorum. Okuduğum yorumlarda "kamera beklentisi düşürülürse tercih edilebilir, kamera dışında çok iyi" gibi şeyler okudum. Nokia 7 plus'in kamerasinin daha başarılı olduğu söyleniyor. Youtube'da da öyle gözüküyo bazi konularda. Gcam'le ne kadar fark ediyor acaba. Rootsuz sanırım yükleniyor. Garantiyi bozma gibi bir durum olmaz değil mi. (Sanki yanındaki nokia 6 bile daha iyi çekiyordu bazi fotoğrafları. 8 güncel versiyon muydu bilmiyorum ama mi a1 den daha soluk/gerçekçi çekiyordu ama çok etkileyici değildi n8)
    Ayrıca 2. eli alınır mı nokia 8'in? Sıfır almak mı daha iyidir.
    Bir de mi 6x dikkatimi çekmişti daha sonra mi a2 modeli vs tanıtıldı, denk geldim. (660 sanırım ikisi de). Kamera olarak (fotoğraf çekimi) hangisi daha iyidir? Garantisiz almak veya mi a2 beklemek mantıklı mi? Garanti kullanmadım telefonda hiç ama çekinmiyor da değilim. Mi 8se veya a2 (gec gelirse garantili trye o kadae bekleyemeyebilirim) garantili gelmesini mi beklemeliyim. Ya da meizu, zenfone benz. telefonlara da denk geldim. Onlar da olabilir. (Sony'ye pek isinamadim). 2000 liraya ne onerirsiniz.
    Teşekkürler iyi akşamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polio -- 26 Temmuz 2018; 21:42:40 >







  • Aciliyet yoksa Mi A2 beklenebilir
  • hocam 2000tlik bütçe ile kamera odaklı telefon malesef xz1 ve nokia 8 den daha iyisi zor bulunur bi de lg g6 var bence ikisinde de iyi bu fiyata araştırabilirsin kamera odaklı lg g6 diyorum ben
  • O fiyata alabileceğin en iyi kamera performansı mi note 3'de hocam g6'dan da nokia 8'den de iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.