Şimdi Ara

Üst bar hakkında ufak bir öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet katılıyorum üst bar çok büyük gözüküyor göze batıyor. Bir tık daha küçültülmesi lazım şahsen.
  • Header'da yapılan yenileme çalışması sırasında atılan adımların tamamının; marka kimliği ile alakalı, psikolojik ve deneyimle doğru orantılı geçerli sebepleri var. Bir takım uyuşmazlıklardan bahsedilmiş ama üzerinde çok detaylı çalıştığımız bu header'daki tek uyuşmazlık, bildirim simgesine tıklandığında açılan penceresinin önceki tasarımdan kalması. Onun dışında bir uyuşmazlık söz konusu değil. Öte yandan henüz yayına alınmayan bazı stiller mevcut. Tamamen oturmuş değil. Aşama aşama yayına alıyor arkadaşlar.

    Herkesin farklı görüşü olabilir tabii ki buna saygımız var ancak "tüm kullanıcıların her birinin zevkine %100 uygun olsun" dersek altından kalkamayız, o nedenle bu başlıkta belirtilen görsel değişiklik önerilerini geri çevirmek durumundayız.

    Eski logonun, header'daki herhangi bir senaryoda ("anasayfada görünsün, diğer yerlerden kaldıralım" gibi) geri gelmesi de şu an için düşünülmüyor.




  • Merhaba,

    Öncelikle iyi çalışmalar dilerim, emeğe saygı olması açısından tasarımcı arkadaşlar gayet güzel bir sistem başararak forum sistemini biraz da olsa online konuma getirmeye çabalıyorlar, çok da güzel oluyor.

    Üst bar %120 biraz daha yakın gözüküyor, alt taban ile birlikte yazı fontları & boyutları uyuşmadığından göze batıyor, çok büyük bir sorun değil zannediyorum ki ana temayı biraz daha yukarıda görmemiz daha iyi olacaktır lakin üst barda bayağı bayağı bir boşluk varken "Donanım Haber" sembol ismini yukarıda göremediğim zaman bir hayli üzülüyorum. Ana girişimizde Donanımhaber yazısını görüp, diğer sekmelerde DH tanımını görebilme imkanımız olsaydı daha güzel olurdu.

    Şayet affınıza sığınarak sormak istiyorum, Donanım Haber logosunda 2000'li yılların buralara kadar bozulmadan gelmesini sağlayıp, beğenip üzerine yazılar karalayıp çizdiğimiz logoyu kısaltılmış vaziyette görmek ister ki?

    Ben yukarıda boşluğun değerlendirip Donanım Haber logosunun kısa halini değil, uzun halinin olmasını yeğlerim. Karar yine de sizlere kalmıştır.

    Üst bar hakkında ufak bir öneri


    Üst bar hakkında ufak bir öneri


    Sanki her şey birbirine çok bitişik sıkışık gibi duruyor, logo ben burdayım demesi açısından yanındaki "foruma git" kısmını bile en az 5cm kenara alınması daha güzel görünüm sergileyecektir. Bu arada "foruma git" kutucuğu da çok ufak görünüyor, en azından %20 uzatılarak biraz olsa ona da ferahlık katılabilir.

    Eminim benden daha iyi düşünmüşsünüzdür, işinize karışmak gibi bir durum söz konusu değildir. iyi çalışmalar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 21 Haziran 2018; 0:34:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.