Şimdi Ara

GEARS 5 ANA KONU 3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
6
Favori
28.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Edit: Gears 5'in geliştirici stüdyosu The Coalition, 3 Ağustos Salı günü Operation 8 güncellemesinin geleceğini ve oyuna dahil olacak tüm yeni içeriği duyurdu.

    Operation 8 güncellemesi oyuna, önceki sezonlara benzer şekilde iki yeni karakter ve bir harita ekleyecek. Yeni harita Hivebusters genişleme paketindeki antik kalıntılar mekanı Ritual olacak. Yeni oynanabilir karakterler arasında ise COG tarafında Çavuş Bernadette “Bernie” Mataki ve Locust tarafında Ketor Vrol yer alacak.

    Operation 8 ile özel ödüller içeren yeni bir Görev dizisi, 10 yeni seviye ve 17 yeni başarım gelecek. Gears 5 Operation 8, 3 Ağustos'ta tüm platformlarda yayınlanacak ve 6 Ağustos Cuma ile 9 Ağustos Pazartesi arasında üç kat XP artış etkinliği yer alacak

    The Coalition tarafından geliştirilen Gears of War 5, Xbox One ve Windows 10 için özel olarak hazırlanıyor. Bu kez ana karakterimiz Kait olacak ve hikayeyi birden farklı şekilde oynayabileceğiz.

    İstersek solo olarak oyunun hikayesini oynayabileceğimiz gibi, istersek de split-screen co-op ve online multiplayer olarak bir arkadaşımızla oyunu bitirebileceğiz.

    Ayrıca yeni GeoW’u Xbox One X ile oynuyorsanız, oyunun her modu 4K çözünürlük ve 60 fps kare hızı sunacak.

    Geçtiğimiz dönemde duyurulan Xbox Game Pass‘e gelecek olan yapımın 2019‘da bizlerle buluşacağını belirtelim.


    Gears 5 - E3 2018 - Cinematic Announce Trailer

    https://www.youtube.com/watch?v=R3ooHNIYwhE&feature=youtu.be

    GEARS 5 ANA KONU   3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!

    Edit:Yapılan bir açıklama ile Xbox Fransa Başkanı Ina Gelbert, Gears 5'in çok oyunculu modlarının Xbox Series X'te 120 FPS ile çalışacağını söyledi. Böylece Gears 5, Xbox Series X'te 120 FPS ile çalışacağı doğrulanmış 2. oyun oldu.


    Xbox Fransa Başkanı Ina Gelbert, popüler savaş oyunu Gears 5’in çok oyunculu modlarının yeni nesil Xbox Series X’te 120 FPS’yi destekleyeceğini doğruladı. Xbox’ın Series X için özel olarak optimize ettiği oyunlar arasında yer alan oyun, yeni nesil konsolda ayrıca PC’deki ultra çözünürlüklerden daha iyi grafiklere, daha fazla efekte ve ışın izleme teknolojisine de sahip olacak.

    Gears 5’in yanı sıra İngiliz video oyun geliştiricisi Codemasters’ın önümüzdeki ekim ayında piyasaya sürülecek ralli simülasyon oyunu Dirt 5’in de Xbox Series X’te 120 FPS’yi destekleyeceği biliniyor. Gears 5’in de bu listeye eklenmesi, Microsoft’un yeni konsolunun oldukça iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 28 Temmuz 2021; 23:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Vay be konuyu baştan sona okudum. Oyunun eskiye oranla popülaritesi düşmüş olsa da kemik kadronun hala burada olmasına çok sevindim. (Gears of war 3 konusu sanırım 100 sayfayı falan geçmişti) Gözlerim tabiki efsanemiz Osman abiyi aradı (Arveladze), sanırım Türkiye'de 3 oyunu da fulleyen bir ikimiz varız. 2011-2015 arası deli gibi oynadığım, oynamak bir yana achievementları için sabır taşına döndüğüm bir seridir Gears of War. 4. oyunu bilgisayardan kol bağlayıp hala oynarım (hala oynarım dediğim vakit ise 30 güne yakın oynama sürem var iki farklı hesapların toplamında)...

    5. oyuna ise diğer oyunlara göre çok hevesim kalmadığı için o eski havayı ben hala yakalayamadım açıkçası ve o heyecan da yok ne yazık ki... Gears serisi benim için 3 ile beraber bitmişti denebilir çünkü o zamanki ekip olsun o zaman ki ruh hali olsun bambaşkaydı...Hikaye olarak baktığımda en zevk aldığım Gears of War 2'ydi ve ondan sonraki serinin devam oyunları bana o zevki çok vermedi açıkçası. Gears 5'deki protagonistin Kait olması biraz heyecanımı baltalayan kısımlardan biri çünkü sürekli bir drama queen izleyecekmişiz gibime geliyor oyun boyunca. Sanırım multiplayer, e-sports mevzuları yüzünden de çok fazla önem verdiklerini sanmıyorum işin hikaye boyutuna çünkü 4. oyunda diğer oyunlara nazaran pek de bir derinlik hissedememiştim yada kendimi bağdaştıramadım yeni karakterlerle...

    Tabiki bu oyunun bel kemiği multiplayer... Hardcore bir Gears oyuncusu olarak yeni eklenenler, çıkarılanlar zerre umrumda değil. Bana Lancer/Gnasher kombinasyonlu silahların, KOTH veya Guardian oyun modunun olduğu kısımlar yeterli. Bu oyunu diğerlerinden özel kılan da zaten bu kendine has yapısı değiştirmeye, allandırıp budaklandırmaya pek gerek görmüyorum açıkçası. Önceden geceleri sabahlara kadar private maçlar düzenler, güler eğlenirdik yada Gears3'te ranked maçlara girer söve söve çıkardık sonra, o günler epey güzeldi. Bu oyun aracılığıyla tanıdığım abilerim, arkadaşlarım hepsine sevgiler.

    Delta squad forever
    Oyunun ekstralar kısmında diğer tüm bölümlerin kısa bir özetini içeren bir video var. Oraya bakıp genel bir fikir edinebilirsin. İlk oyundan ile son arasında iyi kurgulanmış bir senaryo var. Şu oyunu PS'nin en baba dedikleri EX çakmalarına değişmem açıkçası. Hem hikaye modu hemde online modu çok başarılı.
    Operation 4 gerçekten güzel bir update olmuş. Hem store hem de ranked sistemi komple değişmiş ve çok güzel olmuş. Gameplay olarak da oyun eski Gears'lara doğru yol alıyor gittikçe. Oyun çıktığında single olarak çok güzel , multi olarak ise hem içerik hem de gameplay olarak sorunlu çıkmıştı, bazı geliştiriciler ile yollar ayrıldıktan sonra oyun gittikçe daha iyi olmaya başladı. Oyunu olduğu gibi bırakmayıp bu noktalara getirdiği için The Coalition gözüme girmeye başladı. Series X update'i ile de tekrar ivme yakalayacaktır bu oyun.
  • Oyun Eylül ayında Türkçe altyazı olarak çıkıyor. Steam sayfası da açılmış fakat daha fiyatı girilmemiş.
    https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/








  • berky88 kullanıcısına yanıt
    story göstermediler ama ileriki saatlerde multi modları oynandı heralde


    https://youtu.be/jybpwI7e6iU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Oyunun erişime açıldığı gün oyuncu bulma sıkıntısı vardı ama 12 saat sonra düzelttiler. Geow 4’ü daha öncede dediğim gibi oyuncu bulma sıkıntısı var dakikalarca beklersiniz çünkü oyunu oynayan yok. Bu serinin fanı adamlar bile 4. Oyunu oynamayı bıraktı. Ben de yaklaşık 6 ay önce sırf oynayacak oyuncu bulamıyor dıye bırakanlardanım. Gears 5’in de aynı kaderi paylaşacağını düşünüyorum ama umarım yanılırım. İnşallah single player modu harika olur da bari oradan kurtarır.
    Aynen hocam.Fanlara laf anlatılmaz.Ben de çok severek oynuyordum bu seriyi ama hali ortada.Zamanında xbox alma nedenimdir.Ben de single kısımdan umutluyum.

    Resmi forumda bile ping dengesizliğinden dem vuran adamlar var.Server kaynaklı sıkıntılı oyunlarda aynı şeyleri forumunda yazınca savunmaya geçen tipler çıkıyor ne desen boş.Tipik fanatik zihniyeti
    https://forums.gearsofwar.com/t/high-ping-tech-test/19876
    Adam 30 pingle istikrarsız performansdan bahsetmiş.Yüksek pingli olanların bazı noktalarda avantajlı olduğunu,bu server dengesizliğinden ötürü gears serisinin öldüğünü bu sıkıntılardan bıktığını söylüyor.Gelse birde burda oynasa oyunu da görsem.Düşük pingli adam bile server kaynaklı sıkıntıdan bahsetmiş.Ama biz 90+ ping seviyesinde oyun oynasak sıkıntı yok diyen tip çok bulunuyor.




  • Ach listesi

    https://www.trueachievements.com/n38627/gears-5-achievement-list-gold

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

    Gears of War 5 malum bu hafta çıkıyor, bizde yıllardır gerek online gerek private Gears of War oynayan kişiler olarak bir discord kuralım ve oradan private versus ,horde ve escape maçları düzenleyelim dedik.Oyun çıktıktan sonra aşağı yukarı her akşam ben ya da ben yoksam ekipten arkadaşlar online olacaklardır ve yeterli sayı olursa private maçlar çevireceğiz.Gears'ın private maçlarının ne kadar zevkli olduğunu bilenler vardır.Katılmak isteyen herkes katılabilir iyi oynamak acemi olmak vs. hiç farketmez maksat beraber oynayıp eğlenmek.Discord linki aşağıdaki gibidir:

    https://discordapp.com/invite/uANpj3P

    Discord konusu da açtım:https://forum.donanimhaber.com/gears-of-war-multiplayer-discord-server-xbox--139836178#139836178




  • MrVader kullanıcısına yanıt
    merhaba
    aşağıdaki konuda discord grubumuz var bekleriz 15 kişiyi aştık

    https://forum.donanimhaber.com/gears-of-war-multiplayer-discord-server-xbox--139836178
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    3 tane üyelik var

    Pc game pass
    Xbox game pass
    Hem pc hem xbox barındıran game pass ultimate

    Hepsinde gears 5 var zaten. PC game pass daki oyunlar aşağıda

    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games?=pcgames

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 yazından beri Live'da en çok oynanan oyunlarda 1 numaralı oyun olan Fortnite tahtını Gears'a kaybetti üstelik daha sadece ultimate versiyonu piyasadayken

    Not: RDR 2,COD gibi oyunlar bile Fortnite'ı hiç geçememişti.
    https://www.resetera.com/threads/fortnite-lost-its-1-most-played-spot-on-the-xbox-store-it-had-since-summer-2018-gears-5-ends-the-run.140308/




  • ilk Private maçımızı dün akşam yaptık. Kalabalık oldukça devam edeceğiz. Katılmak isteyenler katılabilir. Bilen bilmeyen yeni başlayan herkesi bekliyoruz.https://discordapp.com/invite/qcqfTrk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    Multi için grup var mı? Katılalım.
    https://discordapp.com/invite/PEASjc

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başıma gelen bugu video çektim :)

    https://www.youtube.com/watch?v=4PFn1C9U6-s&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Restart yapmadığım şey kalmadı bölüm, konsol vs ama tık yok :) Youtube da tam olarak aynı sorunu yasayan bir video buldum. Yorumladık altını bakalım belki çözüm üretebilen biri cevaplar. Olmadı Patch beklicez mecbur.

    https://www.youtube.com/watch?v=PNDuZstoIcw&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıktığı ilk hafta sonu oyuncu sayısında 3 milyon oyuncuyu aşarak bu neslin en büyük Xbox oyunu çıkışını yapmış Gears 5.
    https://news.xbox.com/en-us/2019/09/16/gears-5-breaks-records-as-biggest-launch-for-any-xbox-game-studios-game-this-generation/
  • murad35 kullanıcısına yanıt
    merhaba
    akitf olarak oyanamaya çalışıyoruz
    https://discordapp.com/invite/uANpj3P
  • Sayın arkadaşlar, oyun Steam'de 12 gün boyunca ücretsiz.
    Orta düzey bir PC'niz varsa bu süre zarfında oynayıp bitirebilirsiniz.
    https://store.steampowered.com/app/1097840/
  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt

    Genellikle Game Pass ile bir oyunun hikaye modunu bitiriyorum ve aynı oyunu bir kaç multiplayer oynadıktan sonra silip farklı oyunlara geçiyorum. Soru sormak için attığım son mesajdan beri oyuna ve multiplayer moduna adeta aşık oldum. İlk etapta sniper (tek atış) modunu oynadıkça kendi çapımda uzmanlaştım. Sonrasında Sürü ve Gnasher modlarını da öğrenmeye başladıkça bu aralar oynadığım tek oyun Gears 5 oldu.


    Üstelik ping seviyelerim yeri geldiğinde 130-150 aralığına çıkmasına rağmen (çünkü bazen sadece ping sebebiyle öldüğüm oluyor) pek fazla dert etmiyorum. Youtube üzerinde çok güzel ipuçları vermişler bir ara detaylı inceleyeceğim ben de. Teşekkürler bu arada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 29 Ocak 2022; 10:17:0 >
  • https://www.xbox.com/en-US/play/media/TMQKAYYJ


    Multiplayer Sniper modunda çok güzel bir gameplay anımı yakaladım ama Xbox cihazlarda kronik bir sorun sanırım video ses uyumlu değil o sebeple gitti güzelim record :) Düzeltebilir miyiz acaba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.