Şimdi Ara

sıfır aldığım garantili ford fiesta heryerinden boya attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim arkadaşlar biraz tüketici yaslarını inceledim bu bana verilen araç gizli ayıplı mala giriyormuş, yani bu aracın fabrika kaynaklı üretim esnasında proseslerine uygun boya atılmadığından 10 yıl daynması gereken boya 2yılda gitti, firma aynı kalitede boyayı sadece fabrikada atabildiğinden ya aracı alıcak fabrikada tekrar boyatacak yada ayıpsız bir malla değişimini yapıcak burdada yasa seçimi tüketiciye bırakmış, fakat bizim ülkemizde hiç bir firma tüketiciyi sallamayıp affederseniz salak yerine koyuyorlar işin peşini bırakmayıp sağlam bir avukat araştırıyorum.
  • arkadaşlar olayı gerçekten abartmıyorum , 2 yıl önce sıfır aldığım Ford Fiesta aracımın 3 yıl boya garantisi bulunmaktadır. Şu an tavan, sağ kapı, kaput 16 yerinde boya atması oldu gün ve günde artmaktadır. Aracı garanti kapsamında servise götürdüm, servis boyaların kuruduğu ve attığının fotoğraflarını çekip Otosan'a gönderdiler ben araç değişim talep ettim. 444 3 673 no'lu Otosan tarafından arandım, araçtaki boya atmalarının dış etkenlerden kaynaklı olduğunu söylediler bu yüzden aracı garanti kapsamına sokamayacaklarını ve araç değişimi mi kabul etmediler. Bende tekrardan sordum geçen hafta 13 yerdi şu an nasıl 16 yerde atma oldu? kimsenin Arabasında boya atma olmazken neden bu araçta oluyor? Cevaplarını yazılı olarak istedim iç yazışma olduğunu gönderemeyeceklerini söylediler. Aracın fabrikasyon hatası olarak boyandığı belli videoyuyu youtubea yükledim izlerseniz aracın ne hale geldiğini görecekseniz nekadar çok kişi izlerse okadar kişinin haberi olur video linki https://youtu.be/y8OonbsPcGY







  • Ford genel merkeze şikayette bulunun hatta gerekirse mahkemeleşin bu durum kabul edilebilecek bir durum değil bence. Geçmiş olsun inşallah sorun lehinize çözülür.
  • Hocam yeni araba vermezler. Sizin işiniz mahkemede biter. Para iadesi değil, aynı aracın denk modelini istemeniz sizin için çok daha avantajlı olacaktır. Geçmiş olsun.


    Bu arada videoya baktım da, asit vs. damlamış olabilir mi araca?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 17 Mayıs 2018; 0:48:37 >
  • İşin peşini bırakmayın kesinlikle normal bir durum değil.Takipteyiz.
  • Facebook varsa şunu okuyun, resmen dalga geçiyorlar:
    https://www.facebook.com/8.Etap/posts/1958061040911206
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.